Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Depresszió -- pszichotronikával?
2009.05.26. 15:59A kérdés:

ideged depresszió gyógyíthato e pszichotronikával?

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!
Rövid lesz a válaszom: NEM!!!!
Az idegek, valamint az agy működéséhez nem elegendő az energia, a bioenergia, mert agyunk, és idegeink anyagból is vannak, melynek fő alkotóeleme a tiszta vízen kívül a dokozahexaénsav és az eikozapentaénsav. Ezek az omega-3 zsírsavakban vannak! Ezen kívül kellenek még a B-Complex vitaminok is, főleg a B-1 vitamin nagyobb dózisa. Ha mindezeket az Ön pszichoenergetikusa elő tudja állítani pszithotronikus technikával és még csatolni is tudja az idegsejtekhez, akkor gyógyítható, de ha nem, akkor sajnos szednie kellene az omega-3-at és a B-Complexet, meg tiszta vizet kellene fogyasztania, s kellene még oxigéndús vér, tiszta érpályák, főleg a kapillárisok területén. Ha ezeket vállalja, hogy megcsinálja, akkor tudok segíteni!
Tisztelettel: W-V.László

Lágyéksérv
2009.05.26. 00:33A kérdés:

Tisztelt László!Az iránt érdeklődöm hogy diónyi nagyságú lágyéksérv megszütetésére tud-e valamit ajánlani,vagy ez csak sebészeti műtéttel korrigálható?Várja válaszát tisztelettel,egy 27 éves fiatalember.

A tanácsadó válasza:

Kedves Luke!
Vagy sérvkötőt hord és közben fekete nadálytő krémmel kenegeti a sérvét ( így van esély a visszahegesedélsre, de sajnos igen kicsi esély), vagy pedig nincs más mint a műtét, de azt ne halogassa, mert a kizáródott sérv halált is okozhat, még egy 27 évesnek!!.
Viccesen mondják, hogy jobb helyen már a portás is meg tudja műteni a sérvet. Nekem is volt sérven, még 18 évesen és ma 62 évesen is nehéz súlyokat dobálok, mint dobó atléta, s soha nem újult ki, mert megerősítettem a hasizomzatomat és a gátizomzatomat. Ezt ajánlom Önnek is majd a műtét után!
Üdvözlettel: W-V.László

Szerves és szervetlen kötésű vitaminok
2009.05.25. 23:53A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi úr!-Több helyen is olvastam, hogy szerves kötésű ásványi anyagokat, vitaminokat szedjünk, mert a szervetleneket nem tudja hasznosítani a szervezetünk. Azt szeretném kérdezni, hogy ez így van-e?-Honnét lehet tudni egy multivitamin készítményben szereplő alkotórészről, hogy az szerves kötésű-e?-Mit jelent a kelátos kötés?-Ha egy ásványi anyag, vagy vitamin felszívódik, akkor az biztos, hogy hasznosul is?-Pl. a kalcium-karbonát, vagy a cink-szulfát, cink-oxid hasznosul-e?-A tojáshéjpor jó-e kalciumpótlásra?-Az ivóvizzel bevitt szervetlen ásványi anyagokat tudja-e hasznosítani a szervezetünk? Ha nem tudja, akkor mi történik azokkal?Köszönettel: Róbert

A tanácsadó válasza:

Kedves Róbert!
Kérem ne haragudjon, de nem sokkal az Ön kérdése előtt pontosan ezekre a kérdésekre adtam meg a választ. Ne kívánja, hogy mégegyszer leírjam. S ugyanez igaz a vízben lévő ásványokkal kapcsolatban is. Kérem azért olvasson el jónéhány válaszomat, meg nézze meg a vízzel kapcsolatban a www.aquanet.fw.hu honlapot is
Üdvözlettel: W-V.László

Desztillált víz
2009.05.25. 18:24A kérdés:

Kedves W.-V. László!Majdnem minden tanácsát elolvastam már. Nagyon tanulságosnak tartom a válaszait, sokat okultam belőlük. Kérdésem a desztillált víz ivására vonatkozna. Lehet, hogy gyerekesnek tünik a kérdés, de erre vonatkozólag nem találtam utalást a válaszai között. Honnan tudja a desztillált víz, hogy melyik anyagot mossa ki a szervezetemből? Vagyis a frissen bevitt ásványi anyagokat, vagy a már régen a szervezetemben levő lerakódásokat? Lehet-e ezt irányítani? Attól tartok, hogy hiába eszem meg a hasznos vitaminokat, és ásványi anyagokat, mert azok a gyomromban közelebb és elérhetőbb állapotban vannak, és ezért gyorsabban tud azokhoz kötődni, mint pl. a nyakamban levő meszesedéshez. A vércsoportom 0-ás, 55 éves vagyok, sajnos erősen húsevő vagyok, de nagyon szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket is. Tejet csak a terhességem idején ittam, sem előtte és azóta sem, mert nem tudom megemészteni. A cukros ételeket nem szeretem, édességet, sütiket, tésztákat nem eszem vagy csak nagyon ritkán. Nekünk még csak KDF-es UFO vízszűrőnk van egyenlőre. Kacérkodom a deszt.víz készülékkel, de ahhoz fontos lenne, hogy választ kapjak a fenti kérdésemre. Várom és előre is köszönöm a válaszát. E-mail címem /nem publikus/: eva.markone@ge.com

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!
A desztillált vízzel kapcsolatban a kérdésére választ ad a www.aquanet.fw.hu honlap is, de én is leírom!
A zsidók 4000 éve isszák a desztilláltvizet és semmi bajuk tőlük! A tiszta esővíz is desztilláltvíz minőségű!!! Én lassan már 10 éve iszom és egyre jobban vagyok tőle a 62 éves korom ellenére.

A deszt.víz az egészsséges ép sejteket nem bántja, mert azok sejthártyái épek. A beteg, sérült sejteket kitakaraítja és azok helyére osztódással új és ép sejtek kerülnek a melletük lévő ép sejtek révén! A sejtközötti állományból a lerakódásokat szép lassan kimossa.
A táplálékkal bevitt ásványi anyagok közül az felszívódik, amelyekre szükség van. A felesleget vagy kiválasztja a szervezetünk, vagy pedig lerakja valahová. A deszt. víz azért jó, mert ha nem tudja kiválasztani a szervezetünk, akkor a víz ezt megteszi, meg megteszi a lerakódott ásványok kitoloncolását, kioldását is. Infúziónál is azért adnak a véráramba közvetlenül 99% desztillátvizet tartalmaz oldatot, mert a közvetlenül beadott deszt-víz még gyorsbban tisztít, mintha az emésztő traktuson keresztül szívódott volna fel.
A nyakában lévő meszesedéseket sem közvetlenül oldja fel, mint az infúziónal, hanem szép lassan megtiszítja a szervezetet minden mocsoktól és a vér is tisztább lesz tőle, meg a nyirok is. Ezen testnedveink 90 %a víz, s nem mindegy, hogy ez a víz milyen tisztaságú, mert ettől függ az oldóképssége! A frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek is azzal tisztítanak, hogy lúgosítják a vért, mint a desztilláltvíz.
A rákosok is akkor gyógyulnak gyorsan, bármilyen rákból, ha két óránként megisznak 4 dcl desztillátvizet! ( Dr. O. Hanish módszer, amely az én volt rákos pácienseimnél is tökéletesen bevált!)
Hoszan tudnék erről írni, de olvassa el a javasolt honlapot és onnan még részletesebben választ kap a kérdésre.
Üdv.: W-V. LÁszló

Magas koleszterinszint, magas vérzsírszint
2009.05.25. 11:11A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr!Néhány hete megfelelő víztisztítót kerestem, amikor erre az oldalra keveredtem. Azóta nagyon sok hasznos információra tettem szert a válaszaiból.Segítséget szeretnék kérni a férjem koleszterinszintjének csökkentéséhez, milyen konkrét táplálékkiegészítőket kellene szednie, azokat folyamatosan vagy kúraszerűen. Sajnos eddig nem sok eredményt értünk el, pedig próbálok egészségesebb ételeket tenni az asztalra. A gyerekek időnként tiltakoznak is miatta. Van még mit tanulnom!Férjem 48 éves, 76 kg, 175cm. Szeret focizni, biciklizni, kirándulni, bár tudom, hogy amennyi mozgás belefér az életünbe napi 8-9 óra munka melett, az nem sok. A vércsoportját sajnos nem tudjuk, nem kaptunk beutalót a háziorvostól sem, mondván, ha baleset éri vagy műteni kell, úgyis megnézik. Gondolkozik a véradáson, ott megmondják. A friss vérvétel eredménye újra elkeserített bennünket: Koleszterin 7,49 (két éve 8,9 volt), LDL 4,7, HDL1,44, ( olvastam egyik válaszában, hogy a különbség 0,5-ig jó), Triglicerid 3,02, Total billirubin 29,9 mmol/l, RF-Latex 19 IU/ml. Több helyen zsírmirigy is található a testén (hátán, karján, hasán), gondolom ez is összefüggésben van az anyagcseréjével. Az orvos csak annyit mondott, hogy ne egyen zsíros ételeket.Néhány napja reggelente kikészítem neki az 5-6 evőkanál olajat, ahogy írta másoknak (még finomnak is találta kenyérre kenve), vettem kurkumát, máriatövis olajat, medvehagyma cseppet, patikai sót (érdekes volt a patikus arca). Reggel 2x1 Aciduphillust szed, napközben pedig 1x50mg Q10-et (Dr. Chen). A RO-s víztisztító és a mobil harmonizáló beszerzését már eldöntöttük, a mikrót tavaly kidobtam. Próbálunk olyan ételeket fogyasztani, ami legalább semleges minden vércsoportnak, bár vendégségben, nyaraláskor nem igazán tudjuk betartani, és az iskolai ebéd sem megfelelő, tudom.Tanácsait előre is köszönöm.Tisztelettel: Ottiliavilhelm@fibermail.hu

A tanácsadó válasza:

Kedves Ottília!
Ebben a témában már másnak is adtam választ, kérem ott elolvasni, hogy mit kell tenni ( tiszta víz, bio szója olaj, vércsoport szerinti táplálkozás, stb) Az 1,35 -ös VLDL koleszterin-szint valóban jóval több a 0,5-nél és sürgős változtatásra van szükségük!
A zsírmirigyek arra utalnak, hogy majdnem 100-%osan meg merem tippelni, hogy AB-s vércsoportú, ugyanis azoknak van ilyen problémájuk a nem megfelelő zsiradékoktól ( állati zsírok, kókuszzsír, pálmaolaj, napraforgó olaj, tökmag olaj, repce olaj, margarin, tej- és tejtermék, stb).
A változtatást jól kezdte, de Ön is legyen benne partner.
Rokonoknál már tudják, hogy nem eszünk meg akármit és nem is sértődnek meg, ha nem eszünk náluk, vagy pedig olyan ételeket tesznek elénk, amelyeket tudják, hogy megeszünk. Meg lehet azokat is nevelni! Nyaraláskor mi készítjük az ételeinket és visszük magunkkal a hordozható vízdesztillálót! Munkahelyi étkezésben meg nem veszünk részt! Feleségem pedagógus és helyette étkezési utalványt kap, melyet megfelelő élelmiszerekre levásárolunk a CBA-ban! Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell!
Üdv.: W-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Pontgyűjtő - augusztus

Augusztusban is értékes ajándékért versenyezhetnek a pontgyűjtők. (A pontgyűjtés részleteiről, feltételeiről itt olvashat.)

Fődíj: egy teljes körű természetgyógyászati állapotfelmérés (2 óra) Budapesten. Értéke: 20 ezer Ft. Terapeuták: Németh Imréné Éva és Németh Imre természetgyógyász. Igénybe vehető: szeptember 2-ától 30-áig.

További ajándékaink: a pontgyűjtő játékunk 2. és 3. helyezettjei számára egy-egy Kövi Szabolcs CD a Natúrszigettől.

Ősszel meglepetés játékkal készülünk a Natúrsziget olvasóinak!
Várjuk hűséges és új játék kedvelő látogatóinkat!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Videó ajánlatunk

SENSITIV IMAGO – biofizikai állapotfelmérés felsőfokon

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés