Legyen egészséges a pizzája!

Vékony tészta, sok zöldség

A pizzát meglehetősen egészségtelennek tekintik, mivel általában sok zsiradékot és így sok kalóriát tartalmaz. A tésztától és a felhasznált anyagoktól függően azonban a pizza egyáltalán nem egészségtelen! Hívei szerint rendszeres fogyasztása egyenesen megóv a szívrohamtól – feltéve, ha magunk készítjük egészséges alapanyagokból. Adunk egy jó receptet is.

A migrén – több mint fejfájás

Mindenki hagyjon békén!

A migrén más, mint az „egyszerű" fejfájás, mert többnyire olyan tünetekkel jár, mint például az émelygés, fényérzékenység és neurológiai zavarok. Becslések szerint Németország minden tizedik lakosa megtapasztalja a migrén tüneteit. Ez azt jelenti, hogy a fájdalom nemcsak az egyén életminőségét rontja, hanem hatalmas teher az egészségügy számára is.

Hogyan tisztítsuk helyesen a kisgyermek fülét?

Töröljük, ne túrjuk!

A mindennapos tisztálkodás elengedhetetlen része a gyerekek fülének tisztítása, azonban sok rossz beidegződés és tévhit kering az érzékeny szervvel kapcsolatban. A fül-orr-gégész szakértő segítségével elsajátíthatjuk a helyes módszert, mert különben többet árthatunk, mint használunk, és fertőzésektől, gyulladástól, fájdalomtól kíméljük meg gyermekünket.

Orvosi tartós smink – varratok, hegek elrejtése

Nem csak esztétikai célból

A tartós smink nemcsak a napi szépségápolás alternatívája, hanem egyre inkább használják orvosi területen is. A bőr tartós színezésével – például hegek, bőrbetegségek vagy hajhullás esetén – segíthet a megfelelő területek elfedésével, és ezzel hozzájárul az önbizalom növeléséhez. Miért jó az állandó smink, mikor hasznos az orvosi pigmentáció alkalmazása?

Kava-kava: gyökér a déli tengerekről

Törzsi rituálék része

A kava-kava növényi kivonat a Csendes-óceán déli tájairól származik, mámorborsként is ismert. Hatása nagyon hasonló a valeriánához: nyugtató hatású és oldja a szorongást. 2002 és 2015 között a kava-kava a nehezen kiszámítható, részben súlyos mellékhatások miatt tiltott volt, azóta ismét alkalmazzák lazítószerként, de szigorú ellenőrzés mellett.

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés