Talpszemölcs: nagyon fertőz, irtsuk ki!

Irtsuk ki teljesen!

A talpon jelentkező szemölcsök rendkívül fertőzőek, és elsősorban terhelésnél jelentkező fájdalom teszi őket észrevehetővé. A vírusos szemölcsökhöz tartoznak, a humán papillomavírus (HPV) okozza őket. A szemölcsök fagyasztással eltávolíthatók, de különböző házi szerek is hatékony kezelési lehetőséget jelentenek. Lássuk, mi segít a talpszemölcsök ellen.

Candidastop

Természetes gombaölők

Életük egy bizonyos szakaszában a nők 90%-ánál előfordul kismedencei gyulladás, hüvelyi folyás. A kórkép nem ritkán idültté válik, vannak, akiknél akár 10-12 éve is fennáll visszatérő folyás, gombásodás, petefészek-gyulladás. Van-e kiút e makacs betegségekből? A fenti két tünetegyüttest napjainkban összefoglaló néven kismedencei gyulladásnak nevezzük.

Mi állhat a hirtelen halláskárosodás hátterében?

Van már jobb is

Hirtelen halláscsökkenésen a gyorsan bekövetkező halláskárosodást vagy a hallóképesség korlátozottságát értjük. A hirtelen halláscsökkenés általában csak az egyik fülnél fordul elő, első jele tompa, fájdalommentes nyomás a fülben. További tünete lehet szédülés és egyensúly-ingadozások. A halláscsökkenés kiváltó oka legtöbb esetben a stressz.

Leptin: csábító étvágycsökkentő, de veszélyes lehet

Biztonságosabb megoldás

A leptin hosszú idő óta reménysugarat jelent az elhízás elleni küzdelemben, mivel természetes étvágycsökkentő. Ez a hormon ugyanis fékezi az étvágyat, sok elhízott ember vérében azonban magas a leptin szintje. Tudjunk meg többet a leptin és a testsúly közötti kapcsolatról, arról, hogy milyen feltételek között okoz a leptin súlygyarapodást vagy fogyást.

Tovább kellene szoptatni a babákat

Kérjük szakember tanácsát

Féléves korára csupán a babák fele kap anyatejet Magyarországon, ami a világátlaghoz képest jó eredmény, még mindig messze van az elégségestől. Az anyatejben található ellenanyagok ugyanis pótolhatatlan védelmet biztosítanak a csecsemőnek, és ez a felnőttkori egészségére is hatással van. Ha nehézség adódik, az anyák kérjék szakértő segítségét.

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés