Daganatos betegségek, „rossz” házak

Mielőtt azonban ezt elkezdenénk, vessünk egy rövid pillantást a földsugárzások megbetegítő hatására. Nézzük meg, hogy hogyan hatnak szervezetünkre. Az emberi testet felépítő sejtek becsült száma lélegzetelállítóan nagy. Ha testünk összes sejtjét egymás mellé raknánk, akkor egy olyan hosszú sejtláncot kapnánk, amely 100-szor érné körül az Egyenlítőt. Egy felnőtt emberi test megközelítőleg több mint 100 milliárd sejtből áll, amelyek mindegyike körülbelül 10 000-szer annyi molekulát tartalmaz, mint ahány csillag van a galaxisunkban. Ebből a sokaságból naponta több millió új sejt keletkezik, és régi sejt pusztul el.

Testünk egészséges működésének egyensúlyához elengedhetetlen feltétel, hogy a szervezetünket alkotó sejtek kapcsolatban álljanak egymással, és zavartalanul tudjanak információt cserélni. Hogyan lehetséges mindez? Hogyan működik a sejtkommunikáció ilyen felfoghatatlanul összetett rendszerben és méretben?

Biofotonok – avagy a kotta nélküli zenekar

A választ kereső kutatók az elmúlt évtizedekben felfedezték, hogy sejtjeink elektromos töltéssel rendelkeznek, és mozgásuk révén bio-elektromágneses mezőt gerjesztenek maguk körül. Mérhető, hogy minden élettani folyamatot bio-elektromágneses sugárzás kísér. Ezek a sugárzások sejtjeink osztódását, szerveink működését, belső ritmizáló jelekként vezérlik.

Sejtjeink ennek a sugárzásnak köszönhetően, úgynevezett biofotonok segítségével képesek egymással kommunikálni. E parányi energia- és információ csomagocskák segítségével szervezetünk legtávolabbi sejtjei is tökéletes kapcsolatban állnak egymással. A szervezet egészséges működésének fenntartásához létfontosságú, hogy ez a sejtkommunikáció kifogástalanul működjön, tehát a belső ritmizáló jelek alapvetően határozzák meg testünk működését.

Mi történik azonban, ha nem kívánt zavarok keletkeznek ebben az alapvető kommunikációs rendszerben? Mi történik, ha külső ritmizáló jelek, mesterséges, illetve természetes eredetű mágneses terek zavarják vagy teszik érthetetlenné a sejtek közötti információátadást? A válasz egyértelmű: káosz és zűrzavar.

Képzeljenek el egy zenekart, ahol a zenészek között megszakad a kommunikáció, nem látják, és nem hallják egymást. Fogalmuk sincs róla, hogy éppen melyik kottából, mit is kellene éppen játszani. Sőt, a kottát sem látják…

Az elektroszmog és a földsugárzások a sejtkommunikációban fellépő zavarokat okoznak, és így egyértelműen betegségek kialakulásához vezetnek!

Almási Zsolt
radiesztéta, biotérenergetikai szakember
a Natura Biotérenergetikai Hálózat tagja

Radiesztézia, földsugárzás, elektroszmog mérés és védekezés
Telefon: 06-30-444-74-41
Email: almasyzsolt@gmail.com
Weboldal: Földsugárzások, Elektroszmog