Végre kapok levegőt!

Elmondom Önöknek egy felső légúti gyulladás történetét. A baj tavaly augusztus végén kezdődött. Két napig 38 fokos lázam volt, és nagyon fájt a torkom. A láz magától elmúlt, de a torokfájásom egyre rosszabb lett. Amint lehetett, felkerestem az orvost. Megvizsgált, és 10 napos antibiotikum-kúrát írt elő, valamint köhögéscsillapító szirupot rendelt.

Időközben ugyanis száraz köhögésem alakult ki, és a gyulladás a szememre is ráhúzódott. A szemem rendbe jött, a torokfájás egy hét után megszűnt, de a légzésem még mindig nem volt az igazi.

Bodorrózsa

Állandóan az volt az érzésem, hogy valami „gombóc” megakadt a torkomon. Az orvos azonban mindent rendben talált, így visszamentem dolgozni. Ám rendesen lélegzetet venni még mindig nem tudtam, és emellett erősödött a gyerekkorom óta meglévő klausztrofóbiám. Az utóbbi azért súlyosbodott, mert nem voltam képes mély levegőt venni, és sokszor úgy éreztem, hogy megfulladok.

Próbálkoztam mindenfélével: különböző szirupokkal, teákkal, eukaliptusz olajjal, burgonyás tüdőborogatással, kínai természetgyógyásszal, inhalálással, párásítással, sőt még az is megfordult a fejemben, hogy az állapotomat a kezdődő változókornak „köszönhetem”, ám ezt a vizsgálatok nem igazolták. A légzésem egyszerűen nem akart helyreállni, beköszöntött a november, én pedig egyre rosszabbul éreztem magam.

Újra felkerestem a háziorvost. Átestem egy tüdővizsgálaton, röntgenen, vérvételen (Chlamydia, mikoplazmák), pajzsmirigy-vizsgálaton. Minden eredményem negatív lett, az orvosok semmit sem találtak. Tehát teljesen egészségesnek minősültem. A tüdőm „hivatalosan” tökéletesen működött, az állapotom azonban nem javult. Mindezek után kipróbáltam az ezüstkolloidot, ami segített ugyan, de csak részben.

Az ENERGY létezéséről már 3 éve tudok (szedem a GYNEX-et, ami egyszerűn mesés, valamint a VIRONAL-t és a REGALEN-t), így az ENERGY-hez fordultam segítségért, ez volt az utolsó reményem. A nagyszombati klubban dolgozó tanácsadómtól megkérdeztem, létezik-e olyan készítmény, amely orvosolhatná a problémámat.

Tanácsadóm a CISTUS INCANUS-t ajánlotta. Napi 3×7 cseppet szedek belőle, és éppen most tartok a hetedik napnál. Úgy lélegzem, mint korábban, vagyis minden gond nélkül, és végre képes vagyok teljes tüdőből levegőt venni. A torkomban sem érzek már semmit. Eltűnt a kellemetlen gombócérzés.

Az egyetlen dolog, amit bánok, hogy nem augusztusban fordultam Önökhöz, amikor elkezdődött a kálváriám. Alig tudom elhinni, hogy ennyi hónap elteltével végre rendbe jöttem, és úgy érzem magam, mint a betegségem előtt.

Nagyon szépen köszönöm, hogy vannak, hogy léteznek, és valódi segítséget nyújtanak! Bebizonyosodott számomra, hogy mindegyik gyógynövény jó valamire, és való igaz, hogy minden gyógynövény gyógyít. Sok sikert kívánok Önöknek!

Libusa Mokrá
Szlovákia

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.
(x)