Letöltések

Kategória: Prémium tartalmak

Alkategóriák
Csakra hangok, mantrák Fájlok: 8

A csakrák működését támogató és más jótékony hatású hangok

HangFigyelmükbe ajánljuk az alábbi letölthető hangokat, amelyeknek rendszeres hallgatása segíthet egészségük megőrzésében, jó közérzetük, hangulatuk fenntartásában vagy visszaállításában.

Használhatják ezeket a hangokat fájdalomcsillapításra, általában a gyógyulás támogatására, a félelem és a bűntudat oldására. Különösen érdekes az a hang, amelyet Salamon király univerzális gyógyító frekvenciájaként ismernek.

A Regisztráció utáni gyógyító hangok kategóriába tartozó tartalmak letöltéséhez kérjük, kattintson ide!

Az egyes csakráknak megfelelő hangok még több figyelmet érdemelnek. Mint ismeretes, az ősi indiai gyógyítás, az ájurvéda már több ezer éve ismeri és használja a csakrákat, vagyis a szervezet forgó energetikai központjait, amelyekből 7 fő (és több mellék) csakrát ismertettek a szent iratokban, a védákban. A csakrák a finomtestek fő pszichikai centrumai, a pszichofiziológia irányítói.

A csakrák állapota meghatározza a szervezet finomenergetikai egyensúlyát, valamint elválaszthatatlan a testi szinten jelentkező panaszoktól, betegségektől, sőt a lelkiállapotunktól is. Gondolataink, vágyaink, elképzeléseink erőteljesen befolyásolják a csakrák működését. Testi-lelki értelemben pedig csak akkor lehet valaki tökéletesen egészséges, ha energetikailag is teljesen rendben van, vagyis a csakrái harmonikusan, rendben és egyensúlyban működnek.

Letölthető hangok

Ma már ismerjük az egyes csakráknak megfelelő hangokat is, amelyeknek (fej- vagy fülhallgatón, esetleg hangszórón át történő) rendszeres hallgatása hozzájárul a csakrák működésének harmonizálásához. Akár háttérhangként is – más tevékenység végzése közben – képesek kifejteni jótékony hatásukat. Hallgathatja ezeket a hangokat bármilyen lejátszó eszközön, akár a telefonján is, de fontos, hogy végtelenített lejátszást állítson be, mert maguk a hang file-ok 3 percesek. Javasoljuk, hogy egy-egy hangot kb. 40 percig hallgasson, így elérheti a kívánt hatást.

A Csakra hangok, mantrák kategóriába tartozó tartalmak letöltéséhez kérjük, kattintson ide!

Az egyes csakrák működésének részleteiről bőven talál olvasnivalót portálunkon vagy a neten –, emellett külön cikksorozatban is foglalkozunk ezzel a témával.

Figyelmükbe ajánljuk a csakrákról megjelent cikkeinket:

Ha Ön bármelyik hangot le szeretné tölteni, nincs más dolga, csak annyi, hogy vegyen részt pontgyűjtő akciónkban. A megfelelő pontszám elérése esetén azonnal jogosulttá válik egy-egy tetszőlegesen kiválasztott hang letöltésére. További információkat a pontgyűjtésről és havi ajándékainkról itt talál.

Ha Ön további hangokhoz is szeretne hozzájutni – amelyek egyes panaszok, tünetek, betegségek esetén lehetnek hasznosak –, megrendelné őket, akkor kérjen bővebb információt az info@rife.hu email címen.

Gyógyító hangok Fájlok: 38
Zenék Fájlok: 9
Alkategóriák: 3

A keresett fájl eléréséhez és/vagy letöltéséhez kattintson a megfelelő ikonra!


Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés