Pontgyűjtés, havonta ajándékok

A Natúrsziget pontgyűjtő rendszerében – tekinthetjük a pontokat hűségpontoknak is – az oldalunkon végzett bizonyos tevékenységekért a felhasználók automatikusan pontokat kapnak, és ezekért a pontokért a Natúrszigeten folyamatosan bővülő prémium tartalmakat lehet „megvásárolni”.

Pontgyűjtés, havonta ajándékokÍgy hűséges látogatóink dalokhoz, relaxációs zenékhez, a csakrákra ható vagy egyéb jótékony hatású hangokhoz juthatnak hozzá Letöltési oldalunkon. Ha Ön bármelyik zenét vagy gyógyulást támogató hangot le szeretné tölteni, nincs más dolga, csak annyi, hogy vegyen részt pontgyűjtő akciónkban. A megfelelő pontszám elérése esetén azonnal jogosulttá válik egy-egy tetszőlegesen kiválasztott hang letöltésére, emellett esélyes lehet valamelyik értékes havi ajándékunkra.

A pontgyűjtésben való részvételt regisztrációhoz kötjük. A rendszer indulásakor minden korábban regisztrált felhasználónk, hűsége jutalmául, kapott 20 ajándék pontot. Természetesen az új regisztráltak előtt is nyitva áll a pontgyűjtés lehetősége. :-)

Az alábbiakban felsoroljuk, hogy jelenleg miért kaphat és miért veszíthet pontot.

Ezért kaphat pontot:

  • regisztráció: 10 pont
  • feliratkozás hírlevélre: 10 pont
  • belépés jelszóval az oldalra: 2 pont/nap
  • egy cikk elolvasása: 2 pont/cikk

És ezért veszítheti el:

  • leiratkozás a hírlevélről: –10 pont
  • ha 3 napon keresztül nem lép be az oldalra: –2 pont

A legtöbb pontot szerző látogatóink emellett minden hónapban külön ajándékokat is kapnak. A konkrét havi ajándékokról, azok értékéről főoldalunkon és a hírlevelünkben folyamatosan tájékoztatást adunk.

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés