Szemtorna – a színtévesztés objektíve javítása látástréninggel

A színlátás – leginkább a zöld és piros – zavara általában férfiaknál. Kialakulásának oka ismeretlen, de Dr. Bates szerint itt is egyszerű látásproblémáról van szó, amit mentális feszültség okoz. Magam is csak ilyen esetekkel találkoztam. Javítása, teljes gyógyítása csak látástréninggel lehetséges. Tüneti kezelése különleges szemüvegekkel betanulható.

Szemtorna – A képzelet akár a gyengénlátást is fejleszti

A látástréning kortól függetlenül minden szemproblémát objektíve javít, gyógyít. A látásra hat, ami visszahat a szemre, a testre. A látásproblémát főleg mentális stressz okozza, aminek oldása minden esetben lehetséges. A látást a képzelet és az emlékezés pontossága adja, ettől függ a szemgolyó dioptriája és nem fordítva.

A rossz nézési szokások blokkolják a tudatot, így dioptriákat, később hályogokat, macula degenerációt, stb. okozhatnak a szemben és sok más betegséget a testben. Az emlékezés, a felidézés fejlesztése a látástréning alapja tehát minden esetben objektív javulást ad, független a probléma súlyosságától.

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés