Mágneses vihar? Kímélje magát!

Napkitörés

Akad Önök között olyan, aki a múlt hét hétfőn és kedden szokatlanul rosszul érezte magát? Esetleg fájdalmai voltak, szédült, szívdobogásérzése vagy szaporább pulzusa jelentkezett, netán kiugrott a vérnyomása? Ha a válasz igen, akkor tudok egy valószínű magyarázatot. Ez pedig a Föld szokásos (normál) geomágneses aktivitásának jelentős növekedése.

Melyik a fiatalító elixír: az olajfa vagy az olajfűz?

Olajfűz, nem olajfa!

Az interneten és étrend-kiegészítőket forgalmazó boltokban számtalan fiatalító hatást ígérő, vitalizáló termékkel találkozhatunk. Ezek közé tartoznak az olajfa különböző formában kínált kivonatai is, amelyek hatásait, a népi hagyomány megfigyeléseit igazolta a tudomány is. A benne lévő oleuroperintől az öregedésre jellemző folyamatok később indulnak be.

Mobil a hüvelyben?

Segítség a gólyának?

Képzeljük el, hogy egy parányi mobiltelefon működik a testünkön belül. Sci-fi vagy rossz álom volna, esetleg a „szép új világ"? Egyik sem, mert ez maga a valóság. A legmodernebb technikával lehet majd megállapítani a fogamzás legkedvezőbb időpontját – a testen belül működő bluetooth sugárzás ártalmatlanságát azonban semmilyen vizsgálat nem bizonyította.

Az elveszett gyermekek üzenetei

A fájdalomra van gyógyír

A nőket lelkileg tartósan és mélyen megviseli, ha elveszítik a gyermeküket – akár haláleset, vetélés vagy abortusz miatt. Ha eltérő formában is, de traumaként élik meg a tragédiát, és sokan szorulnak segítségre a feldolgozásához. A téma ismert szakértőjét, Márkus Barbarát kérdeztük, hogy több mindent megtudjunk erről a sajátos lelki válságról.

Mi lesz velem mobil nélkül?

Régi típus

Mindannyian láthattuk már, hogy ha a kisgyereket elválasztják a szülőtől, szorongani kezd, megijed. Sokan annyira ragaszkodunk a mobilunkhoz, hogy hasonló szeparációs szorongás jelentkezik, amikor elveszik tőlük a mobiltelefont. Szívverésük alapján a szorongás olyan tüneteit mutatták, amely a poszttraumás stressz-szindrómához hasonlítható.

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés