Két új könyv a homeopátiáról

Hasznos kézikönyv

Tanácsadónk, dr. Sebő Zsuzsanna szerkesztésében megjelent két nagyon gyakorlatias, mindennap használható homeopátiás könyv. Az első, a Homeopátia dióhéjban a leggyakoribb panaszokon, kóros állapotokon és tüneteken vezet végig bennünket. A második kötet címe Nőkről nőknek, nőktől, ebben a nőket érintő panaszokra olvashatunk megoldásokat – tabuk nélkül.

A nőiség nyomában

Milyen is az igazi nő?

Gondolom, sokan egyetértenek velem abban, hogy manapság nem könnyű igazi Nőnek lenni. Március 8-án, a Nőnapon talán megérezhetjük, hogy a férfiak tisztelnek, törődnek velünk, egy-egy szál friss virággal köszöntik a nőiségünket. Nem véletlenül került ez az ünnep márciusra, a tavasz már bekacsintgat az ablakunkon, a természettel együtt mi is kezdünk éledezni.

Monogámia vagy poligámia?

A klasszikus modell

A február, Vízöntő hava oldottabb, levegősebb a januárnál, közelebb hozza a tavaszt, a megújulást. Ekkor van a szerelmesek napja. De vajon az ember monogám vagy poligám? A monogámia a legtöbb társadalomban követelmény. Annak tekintem, hiszen az egyetlen emberrel kötött élethosszig tartó közösséget az ember alakította ki, szabályozta, szorította határok közé.

Tanuljunk meg jól nemet mondani!

Határozottan, de kedvesen

A partner, a főnök, a gyerekek: mindenki tele van kívánságokkal, az összeset azonban senki sem tudja teljesíteni. Valakinek néha nemet kell mondani. De hogyan? „Tudna ma tovább maradni?" – kérdi a főnök. „Hm, igen" – mondja vonakodva, noha már harmadik alkalommal válaszolja ugyanezt a héten. Az a vége, hogy Önt elönti a méreg: miért nem mondott végre nemet?

Lassú főzéssel egészségesen

Megőrzi az ételek zamatát

Ha egészségesebben szeretne étkezni, ideje beszerezni egy slow cookert, azaz lassúfőző edényt. Ez lehet az egyik leghasznosabb eszközünk a konyhában. Az étel nem ég le, nem kell kevergetni, megőrzi benne a zamatát. Az angolszász országokban régóta kedvelt eszköz, de néhány éve már nálunk is megkezdte hódító útját. Íme, néhány ok, amiért érdemes kipróbálni.

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Videó ajánlatunk

Zöld élelmiszerek szerepe a fogyókúrában

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés