Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Tanácsadóink

Csillag Tünde

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.

párkapcsolat

A kérdés

Kedves Szakértő!Érzelmi életemmel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Férjemmel ( 48.06.27)több, mint 10 éve élek együtt egy igen nehéz kapcsolatban. Az utóbbi években teljesen elhidegültünk egymástól a megbecsülés, megértés hiánya miatt. Én komolyan fontolgatom a különválást is, mert régóta úgy érzem nem szeretem és nem is lehet már visszafordítani. Közben tavasszal baráti viszonyba kerültem egy kollégámmal(78.08.12), aki nagyon vonz. Szeretném tudni lehet-e ebből valami, még ha nem is életre szóló továbbá mik a kilátások a házasságommal kapcsolatban? Ha végleg eldöntöttem, hogy kilépek belőle mikor adódik a legjobb lehetőség ennek tisztázására? Köszönöm szépen előre is válaszát. Jó, hogy van ilyen lehetőség, még ha tisztában vagyok is vele, hogy ez nem helyettesít egy hosszabb elemzést.Az én adataim: Bp, 78.05.31 11:40Vivien

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Vivien, és ha időd engedi akkor keres majd fel emailban és részletesen is leíróm a dolgokat, mivel az életed egy olyan szakaszára érkeztél ahol fontos döntéseket kell majd hoznod.

Ami a családi életedet illeti,itt sikerül csendesen és úgy látszik nagyobb probléma nélkül is rendeznetek a dolgaitokat.A pénzügyeidnél lehetnek váratlan kiadások. A munkában egyelőre marad minden , ilyen formábban.
A férfi kollégád marad az életedben és ha válni akarsz, vagy változtatni, azt tél előt, de még az idén meg kell tenned. Vagy utána majd csak a legalkalmasabb időpont tavasz lesz.
” Szeretne tudni, hogy mit tartogat Önnek a Sors? Éljen a lehetőséggel és kérje a kivetéseket most ingyen az ajándékot - varazslatok4@gmail.com