Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Tanácsadóink

Csillag Tünde

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.
A kérdés

Kedves Tünde!Azt szeretném kérdezni, hogy lesz- e gyermekem, és rendeződik- e az életem!Köszönettel : Virág

A tanácsadó válasza

Kedves Virág nagyon sok megpróbáltatás előt álsz, és ennek okozója sajnos rosszindulat és negativ energia, mely akár rontás is lehet.
Gyermeket nem látok.

Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Kedves Tünde!Szeretném tudni mire számíthatok a párkapcsolatomban, az anyagiakban és a munkahelyemen.Mindenhol változások vannak !Hétfőn egy értekezleten kell előadnom, még soha nem csináltam, hogyan tudom leküzdeni a félelmemet. Köszönettel: Csekő Csilla

A tanácsadó válasza

Kedves Csilla nem látok gondot nálad a munka kapcsán.És az év végére már az anyagi dolgaid is rendeződni látszanak.

Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Kedves Tünde ma találtam erre a honlapra. Talán te tudsz választ adni arra a kérdésemre ,hogy mikorra várhatom a 23-éve húzódó ügyem végleges lezárását. Egy volt férjemmel közös tulajdonú családi házról van szó amit exem azóta is kizárólagosan használ. 2-éve már én kértem a végrehajtást de azóta sincs semmi fejlemény . Köszönöm válaszod. Üdv PM.

A tanácsadó válasza

Köszöntelek és sajnos még a közeljövőben sem várható ez által eredmény. Itt csupán bosszúság és kisebb érzelmi vesztesség várható.

Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Kedves Tünde,van a fitopl...-okat tartalmazó étrend kiegészítő. Nekem pedig van a nyak-, váll-, gerincproblémám. Azt szeretném kérdezni a lapjaidtól, hogy ez az étrend kiegészítő meggyógyítaná-e csontjaimat, porckorongokat, tehát meggyógyítaná-e a gerincemet, vállaimat? Vagy milyen mértékű gyógyulást idézne elő?Előre is köszönöm a választ:Erzsi

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Erzsi és nem biztatlak 100% a gyógyulással, viszont sokat enyhitene a panaszodon.

Minden jót.

A kérdés

Kedves Tünde!Ezt írtad:"Sajnos nem látom hogy itt segítséget kapnál az illető személytől. Ha még is azzla nem leszel megelégedve."Az lenne még a kérdésem, hogy ha nem ettől az M. Sarolta nevű hölgytől, akkor mástól kapok-e mostanában valami komoly segítséget, illetve történik-e valami jó dolog mostanában velem?KöszönömErzsi

A tanácsadó válasza

Kedves Erzsi, az életed itt mintha egy helyben megállt volna. Jó lenne majd ebből a gödörből kibillenni.
Ha másképpen nem megy akkor alkalmazd majd a védőburkot.