Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Tanácsadóink

Csillag Tünde

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.
A kérdés

Kedves Tünde,múltkor ezt írtad:"Sajnos az orvosnak folyamatosan úgymond a nyakára kell járni a dolgokért."Ne haragudj, nem akarlak tovább zargatni a témával, csak azt szeretném még, ha meg lehetne nézni, hogy, Miért ilyen nehéz az orvossal? Mert azt akarja, hogy inkább máshoz járjak, vagy más az oka?Köszönöm a segítséged, és minden jót kívánok Neked:Erzsi

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Erzsi, azt pontosítani nem tudtam. Viszont jobb lenne neked is ha orvost váltanál.

Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Kedves Tünde,korábban megerősítettél abban, hogy G doktortól meg fogom kapni az orvosi bizottság elé szóló leletet, ill. hogy tényleg van egy férfi körülöttem, akire számíthatok.(Én úgy gondoltam, hogy G doktor az, akire számíthatok, mint kezelőorvosra...) De annyira furán csinálja az időpontadást is, hogy én már nem bírom ezt a bizonytalanságot, vagy, hogy úgy érzem, "megvezet" engem. Tényleg "megvezet" engem, vagy csak én vagyok türelmetlen/paranoiás ezzel kapcsolatban? Mit mond a kártya?KöszönettelErzsi

A tanácsadó válasza

Kedves Erzsi légy kicsit több türelemmel, és a dolgok is megoldódnak.Sajnos az orvosnak folyamatosan úgymond a nyakára kell járni a dolgokért.

Minden jót.

A kérdés

Kedves Tünde,P. Vikinek egy életmentő segítségről adtam hírt. Azt szeretném kérdezni, mikor jut eszébe megköszönni.Köszönöm a választ.Erzsi

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Erzsi, sajnos időnként csalódunk emberekben és ez is az lesz.


Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Kedves Tünde,részvétem a haláleset miatt!A kérdésem az előre beharangozott várhatóan nagyon erős pollenszezonnal kapcsolatos:Sz. B-nek van egy Allerg... nevű találmánya. Ez egy készülék. És azt állítják róla, hogy az összes allergiás betegséget képes meggyógyítani... A kérdésem az lenne: Ez a készülék tényleg meg tudja gyógyítani az allergiás betegségeket?Válaszod előre is köszönöm:Erzsi

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Erzsébet és köszönöm, részvétnyilvánítást.
Sajnos a lapok tehát kisebb hamisságot mutatnak, óvatosan ezzel a készülékkel.
Mert vannak dolgok melyek többet ártanak mint használnak.

Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Kedves Tünde! Párkapcsolati problémáról szeretnék kérdezni. Férjemmel volt egy nehéz szakasz az életünkben. Szeretném kérdezni, vége van-e már a kemény időszaknak? Volt egy 3. személy az életünkben, aki már úgy tűnik, kilépett. Egy kicsi lányunk van.

A tanácsadó válasza

Köszönöm mindenkinek a megértését, akik a kérdéseikre várják a választ már napok óta. Szomorú dolog történt a családban, és a gyász napjai nehezek.

Kedves kérdezőm, sajnos hamarosan tudomást szerzel, hogy az illető még nem tünet el ,véglegesen az életetekből.
De ehez majd keres fel emailban és részletesebben is megnézzük a dolgokat.

Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
lackot@vipmail.hu