Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Tanácsadóink

Csillag Tünde

Választhat az alábbi lehetőségek közül vagy lejjebb görgetve elolvashatja a tanácsadóhoz érkezett korábbi kérdéseket, ill. az azokra adott válaszokat – amennyiben azok publikusak.
A kérdés

Kedves Tünde,mozgásszervileg (gerinc, stb.) is vannak sajnos problémáim. Találtam a Net-en egy biztató weboldalt, ahol állítólag hatékonyan tudnak a gerincbajokon, fájdalmakon-at gyógyítani, illetve megfelelő "életmódbeli", vagy gyógytorna tanácsokat adni. Úgy gondolom, hogy ez hozhat számomra segítséget (esetleg komolyabb megoldást). Így van ez?(Vagy túl nagy a "lelkesedésem"?) Mit mutatnak a lapok, valóban az egészségem javítására alkalmas lesz ez a most talált weboldal és rendelő? (A www.porc... .hu a neve. Gondolom, ennyit leírhatok belőle.)Előre is köszönöm segítő Válaszod.Erzsi

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Erzsi és igen hatékony eljárással dolgoznak , de teljes mértékben a panaszokat ok sem tudják megszüntetni. Egy időre javulni látszik az állapotod ami nagyon biztató.

Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Jó napot kedves Tünde!Szeretném megtudni,h mi vár rám idén!Mostanság sok rosszon mentem át.Miért történik ez velem,hisz senkinek sem ártottam soha!A kapcsolatom a párommal is hol jó hol rossz!1981.03.30-án születtem!Előre is köszönöm válaszát!Melinda

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Melinda, és a rossz negatív dolgok akaratlanul is megjelennek az életedben. Mindaddig magi ezeket nem blokolod.
Megtörténhet, hogy nem önönmagunk vagyunk varázslat- mágia vagy rossz energiák befolyása alatt, csakhogy hajlékunk, munkahelyünk, vagy annak egy bizonyos helyisége bizony az alatt lehet.
Hol nagyszámú ember mozog, elkerülhetetlen hogy otthagyja energiáinak lenyomatát. A pozítívat ugyan úgy, mint a negatív, vagy gátlókat. Célravezető lehet, ezért ha néha az ilyen helyeket tiszttani kell.
Az idei évben úgy lesz joban mint rosszban részed, mert folyamatosan vonzod ezeket a dolgokat.
Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Kedves Tünde,Sz. B. találmányait ajánlottam, és ajánlani is fogom még embereknek, akik számára ez egyedülálló segítség. Szerintem sikerrel járok. A lapok is ezt mutatják?KöszönettelErzsi

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves Erzsi, igen nyitott vagy az új dolgok iránt, és olyant teszel amivel kiteljesíted az életedet.
Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Jó napot.A férjem válni akar egy 12 évvel ezelöttí sérelem miatt melyett már többször megbeszéltünk átrágtunk.Eddig nem volt semmi gond most 3 hete mondta hogy el akar válni mert nem tudja megemészteni a multat van uj kapcsolata is.Létezik ez hogy ennyi év után is bűnhödnöm kell a mult miatt.Már nem ez az első hogy fére lép és a multal takarozik,engem hoz ki hibásnak.szeretném tudni hogy mire számithatok.A születési dátumom1974.09.25 a férjemé 1975.03.09 köszönöm Aloevera

A tanácsadó válasza

Köszöntelek kedves és ezek a váratlan változások tényleg a válást hozzák ki a férjedből. Mégpedig azért, mert az új kacspoplat kiteljesiti, és erre építkezik.
Itt az év első felében várhatóak a rusztikus lépések.
De ehez azért egy elemzést is kellene készíteni.

Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com

A kérdés

Kedves Tünde ! Éva vagyok (1971.02.25 ) érdeklődni szeretnék, hogy hány gyermekem születik és jelenleg változtatni szeretnék az életemen, munkahelyem megszűnt, de más szeretnék csinálni. Konkrét elképzelésem nincs, és nem tudom most alkalmas az időpont vagy sem.Válaszát előre is köszönöm.

A tanácsadó válasza

Köszöntelek és sajnos egyelőre gyermeket, és tartós kapcsolatot sem látok nálad. Ha van kapcsolatod akkor figyelj a jelekre, mert azok nagyon negativak.Gyermek születését nem látom.A munka valóban megszűnt. És itt valami újba fogsz kezdeni, ami kiteljesiti az életedet.

Szívesen segítek egy rövid ingyenes kivetéssel.
varazslatok4@gmail.com