Tanácsadóink

A tanácsadó: Dr. Flórián Sándor

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
ízület
2012.10.01. 08:01A kérdés:

Tisztelt Doktor Úr!44. éves nő vagyok..Nem tudom, mi okozza az alábi tüneteket: Egyik pillanatról a másikra elkezd fájni a jobb térdem (legugoláskor, lépcsőmászáskor). Rá kb. 1-2 héttel elkezd fájni az állkapcsom. Alig birom kinyitni a szám, megrágni az ételt. Így fáj hetekig a térdem és az állkapcsom, mikor elkezd fájni a jobb kezemen a csuklóm (egyes mozdulatokra) Rá két hétre kb. elkezd fájni a hűvelykujjam tövében a kezem. Még mi következhet, nem tudom. Kérdésem az, hogy mi lehet ez, mi okozza, milyen betegség, mivel kezelhető?Egy másik alkalomra emlékszem több hónappal ezelőtt, amikor szintén a térdem és az állkapcsom kezdett el fájni.Várom mielőbbi válaszát!Köszönettel: Marianna

A tanácsadó válasza:

Kedves Marianna!

Ízületi gyulladás zajlik a szervezetében, gondolom ezt Ön is tudta. Azt kell kideríteni, hogy ennek mi az oka, ill. hogy autoimmun mechanizmusról van e szó.
Mindenképpen egy alap-nagy labor vizsgálatra szükség lenne és ha itt gyulladásra utaló jelek vannak, akkor speciális immunológiai paraméterek meghatározására is szükség van. Góckutatás is mindenképpen javasolt: fül orr gégészet, fogászat, nőgyógyászat, mellkas rtg, hasi uh vizsgálat.

Üdv Flórián dr.

lámpaláz
2012.09.04. 07:05A kérdés:

Tisztelt Flórián dr Úr!Először is köszönöm a válaszát. Nem tudom, hogy számít-e, hogy nem pontosan írtam a készítmény nevét. A Gelsemium Sempervirens 15CH-ról van ( lámpaláz ) szó.Ha este lépnek fel ( zenekar ), az adagolás akkor is előző nap este 1x5 és másnap reggel 1x5, vagy a másnapi a fellépés előttre kerül át?Egyébként, ha ezt a szert nem tartja a legjobbnak, melyiket ajánlaná önbizalom hiánnyal kevert leblokkolásos lámpalázra?Szép napot Karai Éva

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!

Közvetlenül, kb 1 órával az esemény előtt vegye be az 5 golyócskát.
15 öst érdemes megpróbálni, ha nem elég, akkor a 30 -ast.
Ha nem válna be a Gelsemium semp. akkor az Argentum nitricum is szóba jön, ugyancsak 15 ös, vagy 30-as hígításban.

Üdv Flórián dr.

lámpaláz
2012.09.03. 16:43A kérdés:

Tisztelt Doktor Úr!Azt szeretném megkérdezni, hogy leblokkolós lámpalázra a Gelsenium 15-30CH-t találtam.Szedünk mellé még CH9-est is. A patikában azt mondták, hogy egyszerre, csak egy féle higítású homeopátiás szer szedhető. Ha Gelsenium 9CH-t veszek, az ugyanúgy használ-e lámpalázra, vagy ha nem, akkor hogy kell szedni a 9CH-t és a 15CH-t együtt.Az lenne még a kérdésem, hogy lámpaláz esetén, mennyi idő múlva lehet eredményre számítani és meddig kell szedni?Válaszát előre is köszönömÜdvözlettelKarai Éva

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!

Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy jó ez a szer a problémára, a homeopátia mindig egyéni.
Ki kell próbálni, ha már megvették, az adott esemény előtti napon és az esemény előtt kell bevenni 5 golyócskát és elszopogatni. Tényleg csak egyféle hígítást kellene használni, inkább a 15 öst javasolnám, de a 30 as is megpróbálható. Ha működik, akkor már a 9 esnek is hatnia kell és az első bevételnél jónak kell lenni és érezni kell a változást.
Ha nem, kell keresni a jó szert.

Üdv Flórián dr.

lisztérzékenység
2012.08.17. 22:17A kérdés:

Kedves Doktor Úr!Örömmel olvastam a lisztérzékenység gyógyíthatóságáról szóló munkáját! Körülbelül 13 évvel ezelőtt diagnosztizálták nálam a betegséget. Ekkor 10 éves voltam! Ezt megelőzően mononukleózissal kezeltek (kezdetben félre), így sajnos rengeteg és nagyon erős dózisú antibiotikumot kaptam. Akkoriban még nem lehetett kapni bélflórát regeneráló készítményeket, így véleményem szerint ez okozhatta a bélbolyhaim 90 %-os pusztulását, aminek következtében a tej, a tojás és a liszt is allergiás reakciót váltott ki nálam. Ebből idővel csak a lisztérzékenység maradt meg. Ekkoriban nagyon rossz állapotban voltam, de a családunk egy természetgyógyász barátja segítségével az állapotom rohamosan javulni kezdett! Az alternatív természetes gyógymódok segítségével gyorsan (az orvosok számára hihetetlen módon) épültem fel! Majd néhány évvel ezelőtt alternatív gyógyító segítségével sikerült kideríteni, hogy mi is volt a lelki oka a betegségemnek, valójában mi is volt az, amit "nem tudtam megemészteni"! Miután a dolgok a helyükre kerültek, fokozatosan abbahagytam a diétát! Ma sem viszem túlzásba a glutén fogyasztását, de már nem ügyelek annyira! Emellett igyekszem egészségesen élni, kímélem a májam és a beleimet, amennyire lehet. Az antibiotikumokat pedig messziről kerülöm! Semmi panaszom nincs, teljesen normális az emésztésem! Azonban hallottam róla, hogy egy férfi abbahagyta a diétát, tünetmentes volt, aztán mégis béldaganatot diagnosztizáltak nála! Ön szerint van félnivalóm? Higgyek az orvosoknak, vagy inkább higgyek azoknak, akik valóban segítettek nekem? Nagyon kíváncsi lennék az Ön véleményére!Válaszát előre is köszönöm!

A tanácsadó válasza:

Kedves Kérdező!

Épp ma kaptam újabb jó hírt, hogy egy korábban lisztérzékenynek tartott betegem vált antitest negatívvá és mindent eszik, jól van diéta nélkül is.
Az ön esete is erősíti, hogy lehet gyógyulni, nem mindenkinek kell élete végéig tartó diétát tartani.
Javaslom önnek, hogy nézessen antitest vizsgálatot, és akkor az igazolja, hogy jó úton jár-e.
Félnivalónk nincs, sőt nem is lehet, mert a gondolatunk valóságot teremt.
Üdv Flórián dr.

hep c
2012.08.06. 22:35A kérdés:

Kedves Flórián Doktor!Édesanyám krónikus hepatitis C fertőzött, súlyos májcirózissal. A leletei nem sok jóval biztatnak. Ez alapján kísérleti gyógyszerprogramban nem vehet részt, önköltségi áron nem juthat hozzá a megfelelő terápiához, jelenleg arra várunk, hogy mikor engedélyezi az OEP az új, kombinált terápiát és lesz elérhető Magyarországon is (betegek ezrei várnak rá, ebben az évben nem engedélyezték), hátha jogosult lesz rá. Az lenne a kérdésem, hogy ön tudna-e valamilyen alternatív terápiát javasolni? Létezik-e megfelelő homeopátiás gyógyszer ami lassítja a vírus szaporodását, ill. elérhető-e olyan hiteles biorezonanciás kezelés, ami áram segítségével elpusztítja a vírusokat? Van itthon zapper készülékünk, sokáig használta is, de nem vált be, nem tudom, hogy ilyen elven működő, de hatékony terápia létezik-e, ill. bármi más, ami segíthet. COD tea kúrát is csináltunk, semmit nem használt.Segítségét és válaszát köszönöm, Tímea

A tanácsadó válasza:

Kedves Tímea!

Nekem nagyon jó eredményeim vannak a vírusfertőzésekkel kapcsolatban, sajnos az emberek nem tudnak erről a lehetőségről, pedig a frekvencia terápia eredményes.
Az általános zapper nem elég, a személyre szabott frekvenciát kell adni.
Jó még a hepatitis C virus nozoda, ez a remedia.at honlapról megrendelhető és szedhető, 10 g-osat érdemes venni, C30 as hígításban, napi 1x 5 golyót elég elszopogatni.
Ha kérdése van, inkább telefonáljon.
Üdv Flórián dr.

A tanácsadó: Dr. Flórián Sándor

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Energy videó csatorna

https://youtube.com/devicesupport

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés