Tanácsadóink

A tanácsadó: Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Stabilizált oxigén
2009.07.28. 14:57A kérdés:

Üdvözletem! Nemrég olvastam a stabilizalt oxigénrol, és az lenne a kérdsem , hogy ön szerint lehet ezeknek a cseppeknek olyan hatásuk hogy ellátják a szervezetet oxigénnel a szájon át adagolva tehát gyomron keresztul? Nem csak egy ujabb üuzleti fogás ,átverés? Sulyos obstruktiv tüdö beteg vagyok és nagyon szeretnék egy efajta megoldást találni, Nagyon köszönöm a válaszát! Szilveszter

A tanácsadó válasza:

Kedves Szilveszter!
Ha olvassa a válaszaimat, akkor tapasztalhatta, hogy nagyon sok kérdezőnek ajánlom a stabilizált oxigént, az Oxy Max-ot, melyet a Cali Vita ( régi California Fitness) cégtől lehet beszerezni. Van Wellnet cégnek is stabilizált oxigénje, de az meg sem közelíti a Cali Vita minőségét. Én mind a kettőt kipróbáltam, de a Wellnet hatását nem éreztem, míg a Cali Vitáét igen, s azt most is szedem naponta.
Különösen tüdőbetegeknek szoktam ajánlani, mivel kíméli a tüdőt a szervezet oxigenizációjában, ugyanis az duplamolekuláris oxigént a máj bontja le normál oxigén molekulává és innen kerül bele a véráramba.
A stabilizált oxigént az űrhajósok és az űrállomáson lévők is napi szinten használják oxigén bevitelre. Sportolók teljesítmény fokozására is használják és ez igaz, mert én ma is dobálom a kalapácsot, a diszkoszt és a nehéz súlyokat, s amikor Oxy Max-ot szedek, akkor sokkal jobbak az eredményeim. Építkezem, s ezért sok a földmunka és a betonozás. Ha nehéz fizikai munkát végzek, akkor aznap 3x20 csepp Oxy Max-ot szoktam beletenni fél deci desztillált vízbe és azzal veszem be, azaz megiszom, vagy ezt a mennyiséget 1 liter desztilláltvízbe teszem oxigéndúsításként és nap közben egyenlő időközönként kortyolgatok belőle, amíg el nem fogy. Azt tapasztaltam, hogy másnap még akkor sincs izomlázam, ha egy kicsit túlhajtom magamat,, továbbá a tőlem 20 - 25 évvel fiatalabb segítőim vagy kidőlnek mellőlem, vagy kérik, hogy vegyek visza a tempóból, mert ők nem bírják.
Szóval ezeket a hatásokat csak a Cali Vita Oxy Max-ánál tapasztaltam, a Wellnet-énél nem!
Szóval nem üzleti fogás, de nem árt óvatosnak lenni. Ez a termék ugyanis nagyon jó, de nagyon drága is! Ezért már jelezték nekem, hogy úgy érezték, mintha hígitották volna. Az eladók felbontják a flakont és vesznek ki belőle, desztillált vízzel pótolják a hiányt, majd visszazárják. Jeleztem a gyártóknak ezért speciális zárószalaggal látják el a terméket. Ha sérült a speciális zárószalag, akkor ne fogadja el azt az indokot, hogy " rakodás közben megsérült", mert ez nem igaz! Sérült zárószalag esetén kérjen másik terméket, DE AZT IS ELLENŐRIZZE LE !
Javasolom Önnek, hogy desztilláltvizet igyon és egy másfél literes desztilláltvizes flakonba cseppentsen 60-70 cseppet naponta és azt igya meg apránként reggeltől estig. Lefekvés előtt javasolnék újabb 20 cseppet, fél deciliter desztilláltvízzel bevenni, s ezáltal sokkal pihentetőbb és nyugodtabb lesz az alvása és jobb lesz a vér oxigén-ellátása. Lefekvés előtt közvetlen javasolnék még elszopogatni egy 3 mg-os Melatonint, s ezáltal jól fog működni a sejtregenerációja a tüdőjében is.
Tisztelettel: W-V. László

Köszönet
2009.07.27. 14:20A kérdés:

Kedves László! Most kivételesen nem kérdezni szeretnék, hanem információt adni a B. Emese nevű hölgynek, aki, ha jól emlékszem egy előző kérdése kapcsán megemlítette, hogy Gödöllőn élnek. Mivel én is Gödöllőn lakom, így tudnék neki ajánlani egy helyet, ahol nem nevetik ki, ha patikai sót kér, ellenben nagyon készségesek és vevőcentrikusak. Ez a hely az Egyetemi Gyógyszertár, ha lehet ez itt az ingyen reklám helye :). Azért is gondoltam, hogy megírom ezt, mert én is jártam előzőleg több patikában is, és nem igazán volt sikeres a NaCl beszerzése, legalábbis azokon a biz. előző helyeken. Üdvözlettel: Vágó Krisztina

A tanácsadó válasza:

Kedves Krisztina!
Köszönöm a segítségét! Levelét már át is küldtem B.Emesének, de remélem sokakhoz eljut ez az információ.
Tisztelettel: W-V.László

Bioterrorizmus
2009.07.27. 09:08A kérdés:

Kedves László!Nagyon köszönöm a gyors válaszát,napok óta az Ön tanácsait olvasgatom,!Aa rágóval kapcsolatban ,mindig utáltam rágozni,de sok refluxos oldalon olvastam,hogy sokat kell rágozni,mert semlegesiti a nyelőcsőben a savat,a light termékeket anyu sose tartotta jónak,szerinte káros anyagokkal lehet tele és milyen igaza van!Mikro se kellett sose nekünk,egyébként irtam még önnek a kislányom mozgásszervi problémáiról és az én necrosis capitis femuris miatti protkó beültetésről amit halogatok.42 éves vagyok,Szivesen fel is keresném személyesen,de nagyon messze egy kis faluban élek.sok szeretettel Éva

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!
Nem minden kérdésre tudok azonnal választ adni, mert naponta nagyon sok levelet kapok. A feltett kérdésre azon az oldalon fogk válaszolni, amelyiken kédezett. Kérem a türelmét!
Egyébként nagy bioterrorizmus van a világunkban, mert sok hivatalos gyógyítót is szándékosan félre képeznek és olyanokat tanítanak nekik, amelyek áltudományosak, de tudományosnak vannak feltüntetve, s ezzel milliókat tévesztenek meg! Aki elhiszi nekik és nem jár alaposabban utána a dolgoknak, annak egyenes útja van az egészségügy végeláthatatlan útvesztőibe, s lehet utána igényelni a TB-támogatásokat, s sok gyógyszert lehet vele szedetni és tömik a zsebeiket a gyógyszergyártók, az emberek meg hullanak, mint a legyek és így nem népesedik túl a Föld, mert már túl sokan élünk rajta. Ezért nem adnak tiszta vizet, mérgezik a sóinkat, nem védenek le az elektroszmogoktól és más sugárzásoktól, jónak tüntetik fel a mikrohullámú sütőket, nem beszélnek az ártó földsugárzásokról, a parlagfüvet közellenségnek tüntetik fel, holott a legjobb őssejt-termelést fokozó rákellenes szer, de más betegségeknél is az egyik leg hatásosabb immunerősítő, stb és még sorolhatnám. Sokal többen allergiásak a tej- és tejtermékekre ( a lakosság 80 %-a!!!!!!!!!!!!), de azt laktóz-érzékenységnek nevezik, hogy ne kelljen halomra öletni a teheneket. Parlagfűre a lakosság 25 %-a allergiás, de ha abbahagyatom velük a tej- és tejtermék evést, akkor gyógyszer nélkül meggyógyulnak! A lakosság 90%-a allergiás a búza gluténjére, de ezt sem nevezik allergiának, hanem glutén-érzékenységnek! Így nem kell a lakosságot felszólítani - büntetés kilátásba helyezésével- a búzaföldek felszántására. A tönkölybúzára senki sem allergiás, vagy gluténérzékeny, mert ez egy ősi búzafajta, s mégis nehezítik a forgalmazását. Amit ma búzának neveznek, azt az '50-es években genetikailag úgy módosították, hogy jó legyen gépi betakarításra és nem a táplálékként való hasznosítása volt a fő szempont! Persze, hogy ehhez a búzához nem szokott hozzá genetikailag az emberiség 90 %-a ( O-ás A-s és B-s vércsoportúak!), s ezért a nagyfokú glutén érzékenység. Csak az AB-sek tudják feldolgozni az emésztéskor!
Én a természet törvényei szerint élek és ezt szeretném átadni a hozzám fordulóknak is. Mint nyugdíjas rendőr alezredes, hivatalból megtanultam annakidején a RTF-n a dezinformációs formákat, s így hamar felismerem, hogy hol és miben akarnak átverni minket a háttérhatalom ügynökei, melyek mindenütt ott vannak, pártokban jobb és baloldalon, a közhivatalokban, de az egészségügyben is. Végül is tényleg meg kell óvni a Földet a túlnépesedéstől, ebben igazuk van, de én a módszereikkel nem értek egyet. Akit lehet birkásítani, lehet hülyíteni az sajnos idő előtt meghal. Ezekben a halálosan komoly "kész átverésekben" a médiák járnak az élen, mint pl. a H1N1-el, mert ha megbetegszik valaki, akkor szalagcímekben hozzák a médiák a hírt, de arról senki sem ír, hogy naponta 3000 fő hal meg maláriában a Földön, s legtöbbjük gyermek. Ennek nincs hírértéke, meg ezek olyan szegény országokban történnek, ahol sem az országoknak, sem az embereknek nincs pénzük a gyógyszerekre, "védő"oltásokra, tehát ez nem piac a gyógyszergyártók számára. Nem is kell vele foglalkozni!
A múlt héten kínomban röhögtem, amikor a G8-ak, a világ legfejlettebb országainak vezetői elhatározták 2009-ben, hogy a szegény országok lakosainak nem élelmiszer segélyt kell adni, hanem kapát, kaszát, vetőmagot. Ezek a nagy országok okos emberei mégcsak most jöttek erre rá? Apai nagyapám a '30-as évek világválságakor már azt mondta, hogy nem segélyt, meg élelmiszert kell adni az éhezőknek, hanem kapát, kaszát és vetőmagot! Egy magyar parasztember a józan eszével már a '30-as években többet tudott, mint ma a sok nagyhatalom államfői együttesen!!!!!!!!!!!!!!!
Tisztelettel: W-V.László

Patikai só mégegyszer!
2009.07.26. 23:28A kérdés:

Kedves László!Bocsánat ,de nem tudtam foglalkozni a chip-témával.De mindenképp jelentkezünk. egy-két hét múlva.Egyébként mindig tájékoztatom kedves ismerőseimet az új dolgokról,lehetőségekről.Az egyik barátunk nagyon érdeklődik a helyes étrend után,annál is inkább ,mert komoly műtéten esett át.(mellrákja volt).A sózás is érdekli,meséltem mit ajánl,de a patikában kinevették.Úgyhogy marad a sótlan étrendnél.Melyik patikában vehet patikai sót?És a tengeri sók sem jók,vagy az erdélyi folyékony só (amit kutakból hoznak föl) sem?Tisztelettel B.Emese

A tanácsadó válasza:

Kedves Emese!
Nem szabad belenyugodni, hogy nem adnak a patikában tiszta NaCl-t! Ne patikai sónak nevezzék, mert akkor tényleg kinevethetik, ugyanis a patikákban 83 féle sót árulnak! Nevén kell nevezni: NaCl, azaz nátrium klorid.
Először még nevén nevezve sem adtak nekem 5 dekánál többet, pedig csak fél kilót kértem ( ilyen kiszerelésben kapják a szállítótól). Erre elkértem a Vásárlók Könyvét, vagyis a Panaszkönyvet és beírtam, hogy nem hajlandóak azt a mennyiséget adni, amit kértem. Azt is neírtam, hogy ezt a tiszta NaCl-t nem tudom megvenni az ujságosnál, meg a trafikban, vagy a Postán, hanem csak a patikában! Én vagyok a vásárló, és amit kérek adják nekem, mert a NaCl nem vényköteles!!! 5 dkg-ként kiadták volna, de akkor meg fél kilónál tízszer számolták volna fel a postaköltséget! Ez ellen is tiltakoztam. A ptikának, meg minden kereskedőnek kötelező a panaszkönyvbe beírtakat megküldeni a felügyelet szervéhez! Nálam is meg lett az eredmény, mert két nap múlva a patika előtt mentem és kiszólt a patikus, hogy mennyi NaCl kell, s én azt mondtam neki, hogy 2 kg! Erre azt mondta, hogy megrendeli és holnap mehetek érte! Így is lett, és azóta fél Verőce nem a boltból, hanem a patikából hordja a nevén nevezett konyhasót a NaCl-t!!!!!!! Ugyanezt megcsimáltam pesti patikáknál és azóta azok is kiadják a fél kilós kiszerelésekben, akár 5 kg-ot is! Minden patikában van ilyen só, s ha végképpen nem adnak, fel kell őket jelenteni, mert én is ezt tettem, mint a Tudományos Rendőrség alapító tagja, s jelenleg bírói szakban van az ügy.
Önöknek is ezt kell tenni, mert ha nem teszik, akkor ismét ki fogják nevetni Önöket!!! Egyébként ezt már többször leírtam. Kérem nézzék át a másoknak írt válaszaimat is, pl. a helyes étrenddel kapcsolatban is találnak bőven ismereteket. A válaszaimban szintén leírtam, hogy miért nem ajánlom sem a tengeri, sem a más sókat (mindegyik számos vérmergező anyagokat tartalmaz és a megengedettnél jóval magasabb a kálium tartalmuk!!!) Javasolom megnézni ebben a témában a www.aquanet.fw.hu honlapot!
Tisztelettel: W-V László

KEDVES EMESE!
Íme egy gyors segítség helyből, Gödöllőről. Remélem már nem lesz több sóbeszerzési problémája! Ezt a levelet ma kaptam Gödöllőről és átadom Önnek!
Üdv.: W-V-László
Kedves László! Most kivételesen nem kérdezni szeretnék, hanem információt adni a B. Emese nevű hölgynek, aki, ha jól emlékszem egy előző kérdése kapcsán megemlítette, hogy Gödöllőn élnek. Mivel én is Gödöllőn lakom, így tudnék neki ajánlani egy helyet, ahol nem nevetik ki, ha patikai sót kér, ellenben nagyon készségesek és vevőcentrikusak. Ez a hely az Egyetemi Gyógyszertár, ha lehet ez itt az ingyen reklám helye :). Azért is gondoltam, hogy megírom ezt, mert én is jártam előzőleg több patikában is, és nem igazán volt sikeres a NaCl beszerzése, legalábbis azokon a biz. előző helyeken. Üdvözlettel: Vágó Krisztina

Shauermann-kór, coxa valga
2009.07.26. 09:59A kérdés:

Kedves László!9 éves B vércsoportú kislányomnak shauermann kórja és coxa valga van,egyre görnyedtebb a test tartása,gyógytornán kivül tehetek még éerte valamit?.másik kérdésem nekem csipőprotézisre lenne szükségem,ön szerint mit tegyek ,hogy erre minél később kerüljön sor,kolloiddal fujom be minden nap,igy fájdalmam nem igazán van,köszönettel Éva /Av.cs.

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!
A Shauermann-kór már sajnos 8 éves kortól kezdődően egyre jobban görbíti a hátat. A gyógytornának, a hasonfekvésnek, stb nagyon nagy a jelentősége. A betegséget fehérje anyagcsere zavar okozza. A B-seknek tilos pl a csirke, a disznó és még egy sor más húsféleség is! A tej- és tejtermékek is fehérje anyagcsere betegséget idéznek elő, még a B-seknél is! Főleg ha homogénezett, pasztőrözött, vagy forralt, azaz hőkezelt a tej-, vagy tejtermék. Ha nem patikai sót használnak főzésre, sózásra, akkor az is megbontja a csont anyagcseréjét, mert a vér agresszíven kiszedi a nátriumot bárhonnan, ha nem visznek be eleget belőle a táplálékkal. Ha a csontokból szedi ki, akkor felborul a csont-anyagcsere és csontritkulás, Shauermann-kór és más deformációkkal járó csontrendszeri betegségek jönnek létre!!!!!!!
Sajnos nagyon ártalmas a csontrendszer fejlődésére a teheneknek adott tejhozam-fokozására, vagy az állatoknak adott tömeg-növelésére adott tömegnövelést gyorsító kémiai szerek maradványa ezekben a termékekben. Egyik legnagyobb deformitást a mikrohullámú sütő, készüléken túl is mérhető hatása, valamint a mikrohullámmal degenerált ételek ( minden étel degenerálódik a mikrohullámú sütőben!) fogyasztása okozza.
Nagyon nagy ártalmakat okoz az indukciós tűzhelyen, főzőlapon készített étel is, valamint a sima elektromos tűzhelyen készített étel is, ha nincs visszaenergetizálva, vagy nincs legalább fél óráig pihentetve
A gyógytorna mellett a fent leírt táplálékok és készítési eljárások elhagyása mellett, a Vitamin Station cég Calcium Active termnékének a folyamatos szedését javasolnám Önnek is és a kislánynak is!!!
Valószínű mindkettőjüknek van sajnos genetikailag is valamilyen csont - és mozgászervi problémája. Szülés előtt el kellett volna mennie genetikai vizsgálatra!! A terhesség ideje alatt pedig szednie kellet volna a New Life nevű táplálék-kiegészítőt, egészen a szoptatás befejezéséig.
A gyermekeknél lelki okok is előidézhetik a Shauermann-kórt. Ha túlterheljük őket, akár fizikailag, akár szellemileg, vagy magas követelményeket támasztunk velük szemben, akkor a lelki öszeroppanást a testi is követi. Válás esetén is az egyik szülő hiánya előidézhet hasonló betegséget!
Nagyon nagy segítség lenne a chi-gép, vagy chi-machine beszerzése és azon való napi 3x15 perc terápiás kezelés. Ez mindkettőjüknek javasolom, mert nagyon jót tenne a bajaikra!!
Javasolnám még a kislánynak és Önnek is a Chlorella rendszeres szedését étkezés előtt, napi 1x. De jót tenne a chí-tapasz kúraszerű ( két hétig minden nap 1x) alkalmazása is.
Kérdezem, hogy nem farfekvéses volt-e a kislány szüléskor? Ugyanis ez is előidézheti a későbbi gerinc és csípőizületi deformitásokat!
A coxa valga betegséget is már az anyaméhben összeszedte a pici lány, de még rájátszott a nem természetes módon való szülés is, amely Önnek is rontott a helyzetén.
Önnek a Calcium Active mellett kellene még szednie a patikából is beszerezhető "Proflex 4" -et is.Az arany kolloid kifejezetten jót tesz az izületeknek, de azt belsőleg is kell használni. Be kell venni a szájba, napi 3 evőlanálnyit, de nem fém evőkanállal és a szájban 10 percig kell zubogtatni, majd utána lenyelni. Ugyanezt kellene tennie az ezüst kolloiddal is, de a két kolloidot ne egyszerre, hanem fél óra elteltével vigye be a szervezetébe. Ezekkel a kolloidokkal külsőleg is lehet kezelni a beteg testrészeket.
Mindkettőjük betegsége súlyos anyagcsre zavarokra utal, amely a rossz táplálkozásból, a helytelen étkezési sorrendből és a rossz ételtársításból adódik! Nagyon fontos lenne ezeknek a szabályoknak és a vércsoport-szerinti táplálkozásnak a szigorú betartása. Fontos lenne a fehérjebontást segítő fűszerek, minden étkezésnél való használata (szegfűszeg, fahéj, gyömbér, oreganó, majoranna, kurkuma, őrölt kömény, őrölt édesnemes paprika, kapor, bazsalikom, ruccola, babér, stb,). Kerülni kell az ecetet, a répa- és nádcukrot, valamint az ezekkel készült ételeket!!!
Az ágy mellet lévő elektromos készülékek és vezetékek is nagyban hozzájárulnak, hogy az alvás, a pihenés ideje alatt egy elektromos és egy elektromágneses erőtér is gátolja a sejtek helyes megújulását, regenerációját. Áramtalanított, vagy harmonizált szobában úgy szabad csak aludni, hogy nincs fém az ágyban, nincs az ágy földsugárzásban és Északnak van a fej alváskor, pihenéskor. Ezek fontos tényezők a gyógyulásban. Tehát az ágy két méteres körzetében nem lehet mobiltelefon, elektromos óra, áram alatt lévő fali vezeték, rádió, tv, számítógép, hűtőszekrény, mosógép, cenrifuga, porszívó, stb, az alvás és pihenés, vagy a fekvőbetegség ideje alatt.
Ha a csípőprotézis beültetését ha jó szakember végzi, akkor majdnen ugyanolyan jól tud járni, mint annak előtte. Béky Lászlónak is építettek be és úgy jár-kel, mintha nem is lenne protézise. Én az Ön helyében megpróbálnám természetes módszerekkel visszajavítani a csontanyag-cserémet, mert Ön még fiatal és jó a regenerációs képessége, ha nem eszik húst, tejet és tejterméket, margarint és az ezekkel készített ételeket!!
Tisztelettel: W-V.László

A tanácsadó: Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Natúrsziget menü!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés