Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Kolloidok és a terhesség
2009.08.01. 19:21A kérdés:

Szeretnek egy tanacsot kerni en is .40 eves vagyok volt 2006-ban 3 porckorongserv mutetem 11 honap allat ami nem sikerult es teljesen munkakeptelenek vagyok nyilvanitva.nem tudtam mar menni bealt a benulas a jobb labamban.Talaltam az interneten arany-ezust-rez kolloidat meg mikrorostos biogelt amit rendesen hasznalok 2009 februarjatol .Ma mar jarok egyedul es nincsen fajdalmam.Meg hasznalok ezen termekeken kivul Tajga aranyat pannonicum gyumolcs es zoldsegport is.Most terhesen maradtam nem tudom hogyan mert eddig soha nem maradtam csak sok gyogyszeres kezelessel es mindig elvesztetem a terheseget a 6 hetben . Most mar 7 hetes es 3 napos terhes vagyok igaz mar voltam korhazban is verzessel dea magzat meg meg van .Azt szeretnem tudni hogy e termekeket szedhetem-e nyugodtan tovab es ha igen akkor milyen menyisegben ?Azt tudom ha megszakitom a kolloidokat ismet jonek a fajdalmak a hatgerincemben es a jobb labamban de a terheseghez meg jobban ragaszkodok.Koszonom elore is a tanacsot.UDV.Gyongyike

A tanácsadó válasza:

Kedves Gyöngyike!
Nem tudom miért kapott porckorong sérvet, de az biztos, hogy az eddigi egészségtelen életmódja is közrejátszott ebben!
Amiket szed, azok jók és szedheti azokat továbbra is. Kezdjen el járni terhesgondozásra és rendszeres vérvizsgálattal ellenőriztesse magát. Azonnal kezdje el szedni a Cali Vita által forgalmazott New Life nevű készítményt, amelyet minden nap kell szednie, a szülés után is, a szoptatás befejezéséig.
Ha az Ön által szedett kolloidokat a hivatalos forrásból szerzi be, akkor a Nanosilvert nem ajánlom, de nem ajánlom a Kis Tibor kolloidjait sem. Csak az a jó kolloid, amelyik tiszta desztilláltvízből és 99,99%-os tisztaságú fémből ( arany, ezüst, réz, stb) készülnek. A kolloidok többbsége ha 10-15 ppm-nél nem töményebb, akkor bátran alkamazhatóak, nem kell tőlük félni. Ettől töményebb kiszerelésűt ne használjon, csak ha már nem szoptat, de akkor is csak 40 ppm alattit. Amiket szed, azok mindegyike nagyon jó, mert természetes formában segítik a gyógyulását és erősítik az immunrendszerét. Ezüst kolloid szedés esetén a szedés teljes időtartma alatt javasolom az Acidophilus ( 3x2 étkezés előtt) szedését!!!!
Én javasolnám még szedni a Vitamin Station cég Calcium Active készítményét és a Proenzi 3-at, vagy a ProFlex 4 -et. Ezek patikában és bioboltokban is kaphatóak. Javasolnám még szedni a Chlorellát és a Spirulinát, az Omega-3-at, a Q-10-et (50 mg/nap) L-Carnitinnel (500 mg/nap), de kellene szednie a C- és B-Complex vitaminokat, mert ezek vízben olkdódnak és a napi pótlásukról folyamatosan gondoskodni kell! Eddig is azért vesztette el a magzatait, mert nem volt erős a szervezete és a gyógyszerekkel tovább gyengítette azt.
A sikertelen műtétek miatt kérjen kártérítést a kórháztól és ha nem adnak, akkor perelje be őket! Vannak ügyvédek, akik szívesen vállalnak ilyen pereket, mert sok kártérítést adnak és ők abból kapnak %-ot, s nem is keveset!
Ha megszült, akkor már használhat Chi-Machine-t, azaz csí-gépet és az teljesen rendbe teszi a gerincét! Napi 3x15 percig kezelje magát ezzel a csí-géppel!
Azt ugye mondanom sem kell, ha már olvasott néhányat a másnak írt válaszaimból, hogy a vércsoportja szerint kellene szigorúan táplálkoznia, de kerülnie kell - még ha jó is a vércsoportjának- a tej- és tejtermékeket, valamint a margarint és minden margarinnal készült ételt és süteményt, Kerülnie kell a mesterséges édesítőszereket, különösen az aszpartam tartalmúakat!!
Természetesn ajánlom, hogy szedje az eddig szedett termékeket is!

Üdvözlettel: W-V.László

Gyenge immunrendszer
2009.07.29. 13:49A kérdés:

Kedves László!Nagyon köszönöm a gyors válaszát az Oxy Max-al kapcsolatba.Szivesen elfogadnák öntöl néhány jotanácsot. 30éves fiu vagyok a vércsoportom 0.Gyerekkoromba makk egészséges voltam.1997-ben 18éves koromba leukémiás lettem, 4 kemoterápián estem át.1998-ban Csontvelőátültetésem volt lánytestvéremől. A leukémiábol teljesen kigyogyultam de...1999-ben állitolag egy GVHD immun reakcio miatt Sulyos obstruktiv tüdö betegség alakult ki nálam.2002-ben ugyan emiatt csontritkulásom lett plusz csípő nekróziskb. 5éve már nem használok szintetikus orvoságokat, többek között a mellékhatások miatt is. Alternativ gyogymodokat természetes dolgokat, vitaminokat használok.Jelenleg a legnagyobb gondot a tüdöm okozza mivel 20méter gyaloglás után is kifulladok. A testsulyom is kritikus 183cm vagyok és csak 50kg. Étvágyam jo, de össze függ a légzésemmel, ha elfáradok nincs étvágyam ha nagyon jollakok akkor nehéz a légzésem. Igyekszem, hogy napi táplálék bevitelem 40% friss zöldség, gyümölcs legyen,kerulom a tartositott ételeket és a hus fogyasztását heti 3-4x csirkemell,hal.Napi 15orás otthoni oxigénterápián vagyok. E-mail cimem bosscl@azet.sk Válaszát várom és előre is köszönöm. Szilveszter

A tanácsadó válasza:

Kedves Szilveszter!
Valami olyan környezeti ártalom lehet az Ön közvetlen közelében, emyle ellen az immunrendszere nem tud megbirkózni. Az ártalom, mindíg okoz valami rendellenességet, abból kikezelik és lesz helyette egy másik problémája. Az elektroszmog, a mikrohullámú sütő, a mobiltelefon, mind, mind nagyon sokat ártanak. Kérem olvassa el az ezen a honlapon, ezzel kapcsolatban megjelent írásaimat. Nem tudom van-e dohányos az Ön közvetlen közelében, mert akkor, mint paszív dohányos, jobban ki van téve a környezeti ártalmaknak!
Próbálta-e már erősíteni a tüdejét jóga légzéssel? Nagyon fontos, hogy szerezzen be irodalmat a jóga légzéssel kapcsolatban és az azokban leírt légzőgyakorlatokat rendszeresen végezze el.
Valószínű keveset mozog, valamint nem használ tiszta patikai NaCl-t, ezért van csontritkulása is. Kérem, hogy patikában vegye a NaCl-t azaz a konyhasót és sózzon bátrabban az elkövetkező időkben!
Szedje azokat a készítményeket is, amelyeket már többször leírtam, hogy azokat mindenkinek kellene szednie és jómagam is szedem azokat! Az ajánlott Oxy Max-ot remélem be tudta szerezni és már érzi annak jótékony hatását. Azt ugye mondanom sem kell, hogy szigorúan be kellene tartania a vércsoport szerinti táplálkozás szabályait! A O-ásnak nagyon tilos enni, a tejet és tejtermékeket, a napraforgó olajat tartalmazó ételeket, valamint a margarint és az azokból készült ételeket, de kerülje a cukrot tartalmazó ételeket, italokat is!!! Nagyon árt a burgonya és a búza, s minden ami ezekből készül!!
Nagyon fontos lenne szednie, napi 3x2 Acidophilust (bélflóra) étkezés előtt, Ha Szlovákiában nem kap, akkor jó a Protexin is.
Kéem olvassa el figyelmesen, az ezen a portálon másnak adott válaszaimat és a küldött anyagokat is!
Üdvözlettel: W-V.László

Pharmatex hüvelykúp
2009.07.29. 11:09A kérdés:

Kedves László!Már rég óta olvasom az írásait sőt tanácsait is igyekszem megfogadni. Tíz éve érzem, hogy valami nincs itt rendben körülöttünk és azóta próbálunk "természetesebb" módon élni.Lányom 16 éves és 8 éves korától nem voltunk orvosnál vele. Nem beteges de ha néha adódig valami azt magunk megoldjuk. Sajnos gyermekem életébe belépett a nagy szerelem amit én korainak tartok viszont ebben nem diktálhatok. Előbb vagy utóbb biztosan el kell gondolkodnom a fogamzásgátlás legmegfelelőbb formájáról. Fogamzásgátló tablettát kizártam mint lehetőséget, viszont halottam a PHARMATEX hüvelykúpról! Erről szeretném a véleményét megtudni! Esetleg tud valami jobb megoldást?Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Viki

A tanácsadó válasza:

Kedves Viki!

Gratulálok a tíz éve elkezdett, családi életmódváltáshoz!! A lánya már nagylány! El kell fogadnia, még akkor is, ha Ön nem ebben a korban lett szerelmes. A szerelem egy csodálatos érzés, az óvodáskortól az aggastyán korig. A legtöbb szerelem nem marad páltói, s előbb-utóbb követi a testi szerelem is, hiszen ezért vagyunk különneműek és ezért vannak hormonjaink. Ha már van egy nemi "berendezésünk", vagyis nemi szervünk, akkor azt használni kell, hiszen legtöbb ember, a túlhajszolt nemi élet hiánya miatt beteg, depressziós. A hormonok termelődnek és hatnak is, tehát hagyni kell őket hatni! Az orgazmus a mindennapjaink része kell, hogy legyen, szintúgy, mint az evés, ivás. A közelünkben van egy egyházi otthon papokkal és apácákkal. A visszafojtott nemi életük miatt (nem mindegyik fojtja vissza) szignifikánsan a papok között jóval több a prosztata problémás, mint a hasonló korú férfiak között. Ugyanez igaz az apácákra is, akik között nagyon magas a méhnyak- és méhtest-, mell-, valamint petefészek rákos megbetegedések száma, a hasonló korú, de aktív nemi életet élő nőkhöz képest. Itt kihangsúlyoznám az aktív szót, ugyanis azok a nők, akik nem fogadalomból, hanem a hozzáállásuk és külső körülményeik miatt nem élnek rendszeres nemi életet (lehet akár férjes is az az aszony), azok ugyanolyan aránban betegszenek meg mellrákban és egyéb női ivarszervi rákbetegségekben, mint az apácák. Az orgazmus akkor is fontos, ha nincs partnerünk. Van egy közmondás: " Magad uram, ha szolgád nincsen!". Sok betegség írható az orgazmushiány számlájára!! A nemiség és a szexualitás is a természet része, ezért nem lehet vég nélkül "böjtölni" sem, és az sem jó ha valaki túlzásba viszi a dolgokat. Van egy egészséges szexualitás, melynek nem szabadna tabunak lennie!

Nekem is van fiam és lányom is. Amikor beleértek a párzási korba, akkor már előtte fel lettek világosítva. Amikor építőtábor vezető voltam a Balatonnál és velem volt az akkor 15 éves fiam is, akkor megbeszéltem néhány, tőle 1-3 évvel idősebb leányzóval, hogy vezessék be a testi szerelem rejtelmeibe a fiamat. Olyan jól sikerült nekik, hogy a fiam azóta ( már 37 éves) mindíg tudta, hogy hogyan kell bánni a nőkkel és nem is voltak depressziósak a partnerei sem, meg a felesége sem az.
Az én lányom ( már 41 éves) is hasonló korban volt, mint az Ön lánya és mindíg őszintén megbeszéltem vele a fiús problémáit. Még én csináltam programokat a feleségemmel, hogy szabad legyen számukra a lakás, mert nem szerettem volna, ha valahol a parkban, vagy a csalitosban kukkolták volna ki őket, vagy a rendőrök értesítettek volna, hogy közszemérem elleni vétséget követtek el. Ő sem depressziós a nem megfelelő nemi élete miatt, mert jól kezeli a kapcsolatait.

Nagyon helyesen gondolja, hogy nem diktálhat a lányának. Nagyon helyes, hogy kizárta a fogamzásgátló tablettákat is, mert azok mégis csak gyógyszerek és hormonálisan hatnak, a hormonrendszerünket meg nem szabad gyógyszerrel befolyásolni, ha különben egészségesek vagyunk. A lányomnál mindíg volt óvszer biztonsági tartalékként, ha éppen a fiúnál nem volt. Ma már olyan óvszerek vannak forgalomban, amelyeket szinte egyik partner sem érez és nem csökkenti sem a libidót, sem az orgazmust, sőt az utóbbit egy kicsit késlelteti és ez mindkét félnek jó lehet! Tudom, hogy fura dolog, ha egy lánynál van óvszer és nem a fiúnál, de ha őszine a párkapcsolat, akkor megegyezhetnek, hogy mindíg legyen mindegyiküknél, mert még adott esetben a két doboz is kevés lehet, egy egy alkalom esetén. Ha pedig valamelyik kiszakad, akkor lehet vészhelyzetben egy esemény utáni tabletta is, melyet ugyan nem támogatok, de még mindíg jobb, mint az abortusz!!
A Pharmatex hüvelykúpról is jó véleményem van, mert biztonságos, nem feltűnő, ha egy lánynál hüvelykúp van. Nem kell senkinek az orrára kötni, hogy miért van nála hüvelykúp. A hüvelykúp használata akkor biztonságos, ha a partner megbízható, nem alkalmi partner, ugyanis az esetleges fertőzéstől nem védi meg a lányát. Nagyon fontos a nemi szervek ápolása és tisztántartása mindkét félnél és akkor nem lehet probléma a hüvelykúp alkalmazásakor. Egy-egy alkalommal többszöri szeretkezés esetén használjon több hüvelykúpot, de a harmadik szeretkezés után már nem kell, mert akkor már az ondósejtek nem életképesek és az előző hüvelykúpoknak is van még hatásuk. Őszintén beszéljen meg mindent a lányával. Beszélje meg azt is, hogy a testi szerelemnél sem mindjárt a behatolás legyen a cél. Orgazmust el lehet érni sokféleképpen és a partner is értékelni fogja, hogy nem a közösülés az elsődleges, hanem az egymás szeretete és az örömszerzés különböző módozatai. Ha a partner ezt nem érti meg, akkor jobb is ha nem jutottak el a közösülésig!!
Még ma is használja sok nő a pesszáriumot, spermicides zselével. Ez is hatásos, de még nem szült nőknél gond lehet a biztonságos felhelyezése.
Tisztelettel: W-V.László

Candidiázis
2009.07.29. 00:04A kérdés:

Kedves László!Úgy júli 17 körül írtam Önnek egy levelet, de nem vagyok benne biztos, hogy megkapta, mert amikor most próbáltam az akkor megadott jelszavammal, és nevemmel belépni, a rendszer azt közölte, nincs ilyen felhasználó.Ezért leírom rövidem újra, mi a problémám. 2003-ban, kisfiam születése után kezdődtek az emésztési gondjaim, ami hasmenésben, puffadásban, gyomorégésben, és időnként az arcomon csúnya pattanásokban nyilvánultak meg. Kb 2 évig jártam mindenféle orvoshoz, természetgyógyászhoz, de segíteni nem tudtak. Akkor egy időre az agykontroll segítségével helyrejöttem, de most pár hónapja újra felbukkantak a régi tünetek.Június elején elmentem egy természetgyógyászhoz, aki biorezonanciás vizsgálattal megállapította, hogy krónikus vastagbél gyulladásom, és mindenféle vitamin és nyomelem hiányom van. Mindennek oka a helytelen táplálkozás. Javasolta a vércsoport diétát, de egy 2 oldalas listán kívül nem sok tanácsot adott. Sajnos anyagi kereteim igen behatároltak, mert egyedül nevelem gyermekem a minimálbéres fizetésemből. 2005 óta nem voltam orvosnál, semmiféle "gyógyszert" nem szedek, szerencsére gyermekem is nagyjából megmenekült ezektől homeopátiás gyerekorvosunk van. Évek óta nem eszek cukrot, fehérlisztes termékeket, nincs is ilyen itthon. Viszont most a lista olvasásakor derült ki, hogy a teljes őrlésű búza kenyér nem volt jó, ezért átálltam a tönkölyre. Korábban is sok olivaolajat használtam most minden mást kiiktattam. Sok zöldséget, salátát eszek, szeretem a zabot, a kölest, fogyasztom is ezeket rendszeresen. Korábban is csak minimális húst ettem, igaz csirkét, de ezt most lecseréltem pulykára. Mivel a 160 csm magasságomhoz csak 42 kg vagyok, egyszerűen nem merem elhagyni teljesen a húsevést, mert nem akarok még soványabbra fogyni. Voltam már 38 kg is. Szörnyű volt. saját ötlettől vezérelve 3 hete el kezdtem szedni az acidophilust, és (mint ahogy a válaszaiban olvastam) ráadásul jól, mert józan paraszti eszemmel végiggondolva én étkezés előtt veszem be mindig, hogy mire az étel megy, mát ottlegyenek a baktériumok. Jukka őrleményt is vásároltam és eszek gyulladáscsökkentő, és enzimpótló hatása miatt. Viszont a biorezonanciás vizsgálat, meg a B vércsoportos ajánlás szerint jó a tej és tejtermék is, de én meg érzem, hogy nem, mert pár napja ettem néhány falat sajtot, és egyből kipattogzott az arcbőröm. Válaszaiban olvastam szintén, hogy nem jó a csapvíz, sajnos jelenleg nem tudok több tízezer forintért víztisztító készüléket venni. Tatabányán lakom, és a közeli Komáromból sokan hordanak egy közkútról vizet, állítólag jó az emésztésre. Mindenesetre biztosan nem klóros. Átmeneti megoldásnak jó lehet ez? Olvastam, hogy szívesen küld emailcímre anyagot, a helyes életmóddal kapcsolatban, bár nyilván a táv-tanácsadás nem olyan hatékony mint egy személyes találkozás, de ha valóban mód van erre, és nagyon megköszönném segítségét.A baj, az, és emiatt sajnos kissé borúlátó személyiségem miatt időnként nagyon elbúsulok, hogy fenti változtatások, és életmód ellenére sincs változás. Feszülnek a beleim (bár nem fáj semmim, csak "nyom"), és továbbra sem normális a székletem. Időnként a nyaki nyirokcsomók beduzzadnak, ezek fájnak is, van, hogy a nyelvem zsibbad, és rendszerint elég vastagon lepedékes. (erre ezüst kolloidot szedek időnként, este, lefekvés előtt, hogy hatni tudjon reggelig) Lehet, hogy tele vagyok mérgekkel? De nem tudom, honnan, mitől. Kiürülnek-e valaha? Sokszor elfog a félelem, hogy meghalok, mert valami nagy betegségem van, és nem lesz aki felnevelje a gyermekem. Elnézést, hogy ilyen hosszúra nyúlt a levél, főleg, ha a múltkori mégis elment. Megadom az emailcímem, ha van rá mód, szívesen fogadom tanácsait. Köszönettel: Mónika cs.monika13@freemail.hu

A tanácsadó válasza:

Kedves Mónika!
A leírt tünetei tipikusan a candidiázisra utalnak, ami ma sajnos népbetegség. Minden étel tele van rejtett cukrokkal, de a fehérlisztből készült termékek is tömény szénhidrátok, amelyek a cukorhoz hasonlóan táplálják a beleinkben lévő gombákat. A gyomorégés, a hasmenés, a puffadás, a kiütések az arcán, ezek mind-mind a candidiázis tipikus jelei! A krónikus vastagbél gyulladását is annak köszönheti, hogy kevés a bélflóra és sok a gomba a beleiben!!! Az acidophilus nagy dózisban való szedése mellett kellene egy colon-hidroteápiás kúra. Kellene szednie nagy dózisban az ezüst kolloidot.
Sok, a vércsoportjának megfelelő olajat kellene bevinnie a szervezetébe olajos kenyér, valamint a kiszedett ételeibe tett, hidegen sajtolt olajok formájában.
Az omega-3 és a B-Complex hiánya miatt borúlátób a kelleténél. Ezeket napi szinten kellene szednie a Spirulina és Chlorella algákkal. A tej- és tejtermékek azért ölnek mindenkit, mert homogénezettek!!!!
Meg nem embernek való táplálék a marhák teje! A tiszta víz is fontos lenne, de ha a komáromi víz nem klóros, akkor az már kezdetnek megfelel.
Használjon mindenhez erjedésgátló fűszereket, kerüljön minden édes készítményt és minden fehér liszttel készült ételt! Kellene Önnek ezüst kolloid ( napi 2x3 centiliter), melyet 10-10 percig kellene zubogtatnia, majd lenyelnie, az egyik dózist étkezés előtt, a másikat étkezés után. Ez az étkezés a napi főétkezés legyen.
Kellene egy máj-méregtelenítést is végeznie. Erről is írtam már másoknak. Kérem olvassa el és csinálja meg. A beleiben lévő gombák toxinjai idézik elő a mérgezéses tüneteket. Ha naponta, étkezés után egyszer bevenne egy evőkanál Nature Care nevű indiai útifűmag héj port tartalmazó rostos béltisztítót és arra meginna fél,liter vizet, akkor a durva rostok összegyűjtenék és kiürítenék a mérgeket a beleiből és a szervezetéből is. Javasolnám még, hogy minden étkezésnél, az utolsó falatra cseppentsen napi 3x20 csepp máriatövismag olajat!
Már küldtem anyagokat a megadott e-mil címére és még küldeni is fogok!
Szeretettel: W-V.László

Vércsoport szerinti táplálkozás
2009.07.28. 16:24A kérdés:

Kedves László!Megvásároltam az "Életmód az ABO terv szerint " című könyvet, amelyet áttanulmányoztam. Megnéztem, hogy nekem, mint 0 Rh+ vércsoportúnak milyen ételeket szabad ennem. A könyvben nagyon sok étel van felsorolva, de amik nincsenek, azokról hogyan lehet eldönteni, hogy számomra hasznosak vagy ártalmasak-e?Másik kérdésem, hogy mi módon lehet meghatározni Magyarországon, hogy én szekrétor vagy non-szekrétor tipusú vagyok-e, ami szintén befolyásolja az ételek kiválsztását. Kérem, segítsen, hogy hol kapható az a kit itthon, amivel ezt meg lehet határozni? Ha elmegyek vérvételre, ezt meg tudják ott mondani?ÜdvözlettelMéva

A tanácsadó válasza:

Kedves Méva!
Kérem vegye meg a bioboltokban kapható" Mit egyek, hogy egészséges legyek? Összes vércsoport" című kiadványomat és abban megtalál mindent, hogy melyik a jótékony, melyik a semleges, vagy melyik a tiltott, illetve nem ajánlott étel a B-seknek! Mivel én vagyok a könyv egyik szaklektora, így öszeállítottam egy listát a könyebb megérthetőség céljából és az van az említett kiadványomban.
A lényeg az agglutináló hatáson van, de ezt majd olvasni is fogja.
A B-seknek nagyon árt a napraforgó olaj, a margarin, a repceolaj, az földimogyoró, a csirke, a retek, a paradicsom, a búza, az árpa, a rozs, a durum, a hajdina, ezért kerülje azokat az ételeket is amelyek ezeket akár nyomokban is tartalmazzák!!
Sajnos ma Magyarországon senki sem végez szekretor, nem szekretor meghatározást! Ez egy nyálteszt, csak sajnos a reagenst az USA-ból kell behozatni! Nincs rá nagy kereslet és nem éri meg rá beruházni! Még én sem tudtam megcsináltatni, pedig nagyon szerettem volna. Dr. Bertók Éva hódmezővásárhelyi doktornő tudta volna megcsinálni, de külföldre ment dolgozni. Egyébként ha következetesen betartja a vércsoportja szerinti táplálkozást, akkor látni fogja, hogy kevés olyan étel van, amelyiket valamelyik szekrétor státuszú nem ehet meg, az adott vércsoporton belül. Ez annyira minimális, hogy ilyenkor az immunrendszer elég erős, hogy korrigáljon! Éppen ma adtam vért és megkérdeztem a Véradó Állomás doktornőjét, de ő sem tudja, hogy itthon végeznek-e ilyen meghatározást. Általában az adott vércsoporton belül 80 % a szekretor és 20 % a nem szekretor státuszú. Étkezzen úgy, mintha szeretor státuszú lenne, mert az a többség!. Én is ezt teszem mindaddig, amíg nem tudom megállapíttatni. Radiesztéziás és kineziológiás módszerrel meg tudom határozni, de ezt be kellene igazolni vérvizsgálattal is. Én ennek alapján O Rh szekretor vagyok és így is táplálkozom!
Tisztelettel: W-V.László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés