Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Méregtelenítő kúra II.
2009.07.17. 20:15A kérdés:

Tisztelt Várhegyi Úr!Korábban kérdeztem májméregtelenítő ügyben, de nem találok választ, lehet nem ment el a levél?Perforált gyomorműtét után keserűsós-olajas májméregtelenítést csináltam és nagyon rosszul lettem, majdnem kórházba kerültem , sokáig újra fájt a gyomrom A kérdésem az volna, milyen általános méregtelenítő kúrát ajánl ilyen esetben? A 6 éve történt perforáció és hashártyagyulladás után igazából jól vagyok és a gyomrom úgy tűnik igazából erősebb, mint az átlag- ahogy így összehasonlítom a családtagokkal, barátokkal, de tisztítási ügyben nem vagyok valami okos, mert annyiféle tanács van, éshát amikor egy szimpatikusat kipróbáltam, arra jól ráfaragtam.Igazából olyan szakemberre volna szükség, aki tanácsot ad, nyomon követi a páciens kúráját és tudja, ha esetleg rosszabbul érzi magát az gyógyulási krízis vagy tényleg rosszullét. Nem tud ilyen szolgáltatást ?Válaszát köstönöm. tisztelettel:M.Ildikó

A tanácsadó válasza:

Kedves Ildikó!
Az előző kérdésére kicsit késve, de megválaszoltam. Elfelejtettem írni, hogy minden méregtelenítő kúránál fokozottan válnak ki a zsírszövetekből és a test más szöveteiből az oda lerakódott méreganyagok. Ezek a az anyagok fokozottan megterhelik a májat, a vesét, de a bőrt és a tüdőt is!
Tehát számolnia kell a tisztulás során pattanásokra, fejfájásra, rossz közérzetre, stb..de ezek velejárói az ilyen kúráknak és fokozatosan megszűnnek, ahogy egyre jobban tisztul a szervezete. A kúra hatékonyságát jelzi, ha lesznek, vannak ilyen tünetei, de ettől nem szabad megijedni. Bár most sem írta a vércsoportját, de az ilyen, önéhez hasonló tünetek főleg a O-ás vércsoportúaknál jelennek meg nagyobb arányban. Ha azt akarja, hogy nyomon kövessem a kúráját, akkor javasolom, hogy személyesen is keressen meg a rendelőmben, de kérem hogy hozza el a zárójelentéseit és a vér-leleteit is.
Tisztelettel: W-V.László

Hogyan szedjük a pre- és probiotikumokat? Milyen a csapvíz?
2009.07.17. 12:35A kérdés:

Kedves László!Szerdán jutottam el Miskolcra. Előtte kérdezgettem ismerőseim, hogy hol találhatnék Bio áruházat, de ilyet nem tudtak, csak Herbáriákat vagy azt mondták próbáljam meg gyógyszertárban. Elég jól be tudtam szerezni a dolgokat. Vettem cinket, szelént, omeg3-mat, patikai sót, béres szemerőt, mega B komplexet, édesgyökér teát, acidophilust, és annak külön örültem, hogy a Vitamin Station ,,gyártmánya,, mert egy régebbi írásában olvastam, hogy ezt a fajtát ajánlotta valakinek. Azt szeretném ezzel kapcsolatban megkérdezni, hogy evés előtt kell bevenni? Miért? Az eladó hölgy, azt mondta evés után egy szemet. Én meg csak néztem, de úgy szedem, ahogy Ön javasolta evés előtt két szemet. Sajnos desztilállt vízet és a reverzes pí vizet nem tudtam beszerezni, de szeptembertől úgyis ott leszek Debrecenben és akkor elmegyek a Varga Reformházba. Üdv.:Dóri

A tanácsadó válasza:

Kedves Dóri!
Sajnos sokszor még a gyártó is rosszul tünteti fel, hogy hogyan kell szedni a bélflóra pótlására szolgáló Acidophilust, Protexint, Probio Flora-t, stb. Ha szándékosan rosszul tüntetik fel a szedésnél, amit sajnos az eladók is átvesznek a leírás alapján, akkor azt azért teszik, mert ha így szedi valaki, akkor nagyon kevés hasznosul csak a szedett mennyiségből és akkor nagyon sokáig sokat kell szednie az így szedőknek, s az nagyon jó üzlet lesz a gyártónak, kereskedőnek egyaránt!!!!!!!!
Ha étkezés után veszük be a kapszulában a bélbaktériumokat, akkor a kapszula sokáig van a gyomorban és, mivel a gyomorban ilyenkor emésztési folyamat is van, azért a kapszula burka is emésztődik, azaz megsemmisül. Így a kapszula tartalma védelem nélkül marad a gyomorban, s a gyomorsavnak a "fertőtlenítő akciója" következtében elpusztulnak a hasznos bélbaktériumok. A gyomorsav azért gyomorsav, hogy fertőtlenítse azokat az ételeket, amelyekkel estelgesen bevihetünk kórokozókat is. Ezért pusztítja el a hasznos bélbaktériumokat is, mert nem tud különbséget tenni közöttük!!!!
Ha viszont étkezés előtt közvetlenül és bőséges folyadékkal veszük be a hasznos bélbaktériumokat tartalmazó kapszulát, akkor az rövid ideig lesz csak a gyomorban és a folyadék amúgy is felhígítja az emésztés előtti, még kevés mennyiségű gyomorsavat, és egyben a perisztaltika révén így gyorsan elhagyja a gyomrot a kapszula és a belekben haladva lassan feloldódik a kapszula burka, s mire a kapszula a vastagbélbe ér, addigra már kiszabadulnak a hasznos bélbaktériumok belőle és ott lesznek a helyükön, ahol kellenek, azaz a vastagbélben! Tehát ezért kell az ilyen készítményeket mindíg étkezés előtt bevenni!!!!!!!!!!!!
Helyesen tette tehát, hogy az eladó javaslata ellenére úgy szedte, úgy szedi, ahogyan javasoltam Önnek! Azért írtam ezt le ilyen szájba rágósan, hogy hátha többen is olvassák ezt a válaszomat és akkor legalább megtudják az igazságot. Tehát, úgy a hasznos bélbaktrériumokat, valamint a hasznos bélbaktériumok táplálását segítő anyagokat ( pre- és probiotikumok!), mindíg étkezés előtt kell bevenni, sok folyadékkal, mert csak így várhatunk gyors eredményeket. Ha a beleinkben elegendő fajtájú és elegendő számú hasznos bélbaktérium van, akkor az immunrendszerünk ezáltal 70 %-al erősebb lesz, mint előtte! Lehet, hogy a gyógyszergyártók ezért fogyasztatják étkezés után azokkal, akiket rá tudnak venni, hogy ne erősödjön meg gyorsan az immunrendszerük, mert ha az erős, akkor nem kellenek a gyógyszerek sem, mivel jól működnek a szervezet öngyógyító mechanizmusai, és akkor sorra bezárhatnának a gyógyszergyárak és a patikák??
Bioboltok és patikák is árusítanak desztilláltvizet, csak azok drágák és ha nem kap ro-s pí vizet sem, akkor jó önmagában a revezres (ro-s) víz is. Patikában a revezres vizet demineralizált-víz néven árulják, olcsóbban, mintha ásványvizeket venne, s ez a víz is jó, ha nincs más. Ha tud felfogni tiszta esővizet, akkor azt szűrje meg, forralja fel, majd hűtse visza és akkor szintén jó minőségű tisuzta vízhez tud hozzájutni. Ezekkel a vizekkel kell ekészítenie az ételeit is (teák, levesek, tésztakifőzés, főzelékek, stb), mert ezáltal lényegesen kevesebb mérget visz be a vízzel a szervezetébe, s az már fél gyógyulás, mivel a szennyezett vizekkel készített ételek nagyon igénybe veszik az immuntartalékokat és a szervezet méregtelenítő rendszereit! A miskolci csapvíz okozta fertőzésekről már többször is beszámoltak a médiák, s pontosan a miskolci esetek bizonyították be, hogy a klór nem igazán fertőtlenít, mert a kilencszeres (!!!) mennyiségű klórozás sem hozta meg a kellő eredményt. El tudom képzelni, hogy hányan betegedtek meg az ilyen erősen klórozott víztől! Vagy az ilyen erősen klórozott vízzel készített ételektől, italoktól? Nem tudom miért nem hidrogén peroxiddal kezelik az ivóvizet, mint sok más helyen a világban, ugyanis a hidrogén peroxid valóban fertőtlenít és olyan koncentrációban, mint ahogyan a víz fertőtlenítése használják, még jót is tesz a szervezetnek! Jobb gyógyfürdőkben ( pl Zalakaros, MenDan-fürdő) már itthon is hidrogén peroxidot használnak!
Az orosz orvosok közel ötven éve használják a hidrogén peroxidot fertőtlenítésre és az oxigén bevitel fokozására, s erről nálunk Karpenkó Iván orosz természetgyógyász jelentetett meg magyarul, terápiás céllal leírásokat, különböző betegségekre. Én is tőle tanultam ezeket.
Van tehát választási lehetősége, ha egyenlőre az anyagi lehetősegei nem engedik meg sem a vízdesztilláló, sem az ro. készülék beszerzését.
Tisztelettel: W-V.László

Életmód váltásra való affinitás
2009.07.16. 14:56A kérdés:

Tisztelt W.-V. László!2003-tó, kisfiam születése utántól vannak különböző emésztési problémáim. Közel két évig szinte folyamatos hasmenésem volt, rengeteg természetgyógyásznál, orvosnál jártam, igazából nem derült ki, hogy mi a bajom. 2004 végén elvégeztem az agykontrolltanfolyamot, ennek segítségével hosszú ideig viszonylag jól voltam, székletem nagyjából rendeződött, illetve ha volt is hasmenés, már nem pánikoltam be és nem féltem attól, hogy meghalok. Orvosnál nem jártam évek óta, a sok hónapig tartó tortúra teljesen kiábrándított, úgy gondolom, mert tapasztaltam, nem értenek a gyógyításhoz. 2005 óta semmiféle gyógyszert nem szedtem, igaz, beteg se nagyon voltam, az egy-két napig tartó megfázásokból hamar, gyógyteák, homeopátiás szerek segítségével minidig megygógyultam. Azt gondoltam, jó úton járok.Teljes őrlésű, bio búzából készült élesztő mentes kenyeret, bio margarint, sok zöldséget, olivaolajat fogyasztottam. Mégis, sajnos pár hónapja "valami megint van". A jobb bordaív alatt valami nyom, gyakran ég a gyomrom. A székletem is rendszeresen híg. Pár hete a nyelvem zsibbad. (orvosnál nem voltam, nem is akarok menni, nem akarok gyógyszernek nevezett mérgeket szedni ) Június elején voltam egy biorezonanciás mérésen, ahol a természetgyógyász kiderítette, hogy krónikus vastagbél gyulladásom van, szinte minden vitamin hiányzik a szervezetemből, vas, réz hiányom van. Szerinte minden egyetlen okra, a helytelen táplálkozásra vezethető vissza. Kezembe nyomott egy 2 oldalas B vércsoportúakra vonatkozó élelmiszerlistát. Ebből nagyjából látom, mi megfelelő, mi nem a számomra . De ez igazán kevés. (például hiába ettem a teljesőrlésű búzakenyeret, ez nem volt megfelelő, tönkölyt kellett volna használni) Persze, igyekszem minél több információt beszerezni a vércsoportos táplálkozással kapcsolatban, így került kezembe aramie könyve, (egy ismerős adta kölcsön) és a könyv olvasásakor találkoztam az Ön nevével is.A kérdésem tulajdonképpen az, hogy valóban meg lehet gyógyulni a táplálkozás megváltoztatásával? Egyelőre bonyolultnak, és kissé zavarosnak tűnik az egész. Kapkodok, nem tudom mit, mikor, hogyan egyek. És nem kis probléma, hogy gyermekét egyedül nevelő anyukaként, (minimálbéres fizetéssel) igazán behatároltak az anyagi lehetőségeim.Tudna-e Ön egy olyan étrendet, vagy életrendet készíteni nekem, aminek betartásával, alkalmazásával valóban, és teljes mértékben meggyógyulhatok? (félelmem újra, hogy nem leszek képes a 6 éves kisfiamat felnevelni) Ha igen, tehát tud ilyen rendszert adni, akkor hol, mikor lehet Önt elérni, megtalálni, és mennyibe kerül mindez?Köszönettel: Cs. Mónika

A tanácsadó válasza:

Kedves Mónika!
Tegezni foglak, mert én is elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, meg az ultraszemináriumokat is, s az agykontrollosok kortól és nemtől függetlenül tegezik egymást. Remélem Te is így teszel, ha írsz, vagy ha találkozunk! A Mónika név számomra egyébként is nagyon kedves, mert a lányomat is így hívják!
Évekkel ezelőtt megkeresett az Arámi (én így hívom) a bajaival, aztán jött a fia is, aki az orvostudomány és a természetgyógyászat által gyógyíthatatlannak tartott Bechterew-kórban szenvedett már ifjú kora óta. Sem az orvosok, sem még a neves természetgyógyászok sem tudtak rajta segíteni, és egyre súlyosbodott a betegsége. Nagyon szigorú mozgásterápiát és nagyon szigorú vércsoport szerinti táplálkozás terápiát, valamint szigorú életmódváltást írtam elő és sokféle vitamint és táplálékkiegészítőt szedettem vele.
Nagy segítségemre volt, hogy mindketten akartak gyógyulni. Ahogyan az Arámi csinálta a számára előírt kúrát, ugyanúgy a fiától is megkövetelte, hogy csinálja meg az általam meghatározottakat. A fiú először szenvedett, de végül, amikor érezte a javulást, akkor teljes erőbedobásal megcsinált mindent, amit kértem, vagy előírtam. Nagy siker volt számomra, mint gyógyítónak, hogy teljesen meggyógyult a fiatalember, s a gyógyulásának híre eljutott a Zenith tévéhez is, Dr. prof.Török Szilveszter és Dr. Béky László műsorvezetőkhöz. Meghívtak bennünket a műsorukba és elmondtuk a gyógyulás történetét. Béky László ekkor ismerte el, hogy ő is kezelte Ádámot, de ő nem tudott rajta segíteni. Ádám a tv műsorban bemutatta, hogy a gyógyíthatatlannak tartott betegségéből meggyógyult és az egykori bot-merevségű gerincével olyan gyakorlatokat mutatott be, hogy a műsorvezetők is elcsodálkoztak. A közelmúltban találkoztam a Béky Lacival és elismerte, hogy bár ő nem alkalmazza, de a vércsoport szerinti táplálkozásé a gyógyításban a jövő és megjegyezte, hogy ennek elterjesztésében Magyarországon nekem van a legnagyobb érdemem.
Egy gyógyítónak az a legnagyobb siker, ha vannak követői és ki tud nevelni utánpótlást is egyben. Nos Arámi két könyvet is írt arról, hogy hogyan gyógyultak meg a fiával, Ádámmal, ráadásul olyan tökélyre vitte a vércsoport szerinti táplálkozással kapcsolatos szakácsnői tennivalókat, hogy javasoltam neki, írjon recepteket. Ezt már nekem is mondták, akik az életmód táboraimban megkóstolták a vércsoportos ételeimet. Arámi is gyógyító lett, s nyomdokaimban jár a Rózsakeresztes Rendben is Sikerült elérni nála, hogy megváltoztatta az eddigi megbetegítő életmódját és ettől meg is gyógyult.
Ádám az egyik legnagyobb sikerem a gyógyításban (benne van az első tízben), de még nagyobb sikernek tartom, hogy most külföldi orvosegyetemen tanulja az alternatív gyógyítást, hogy át tudja adni a saját tapasztalatait és a megszerzett tudását a lelendő pácienseinek, és leendő utódainak.Kineveltem tehát egy új természetgyógyászt, aki pár év múlva teljes értékű diplomás gyógyítója lesz a természetgyógyászatnak!
A vércsopot szerinti táplálkozásal kapcsolatban megjelent első könyvet nem én lektoráltam és abban sok fordítási hiba volt, amit én is úgy vettem, mintha az lenne a jó. Így csináltuk meg Arámiék terápiáit is és még így kisebb hibákkal is hatásos volt. 2004-ben, amikor a második könyvet Dr. Zombori Zoltánnal lektoráltuk, észrevettem, hogy vannak eltérések az első könyvhöz képest. Kiderült a második könyv fordítása a helyes ,és én a 2007-ben kiadott táblázatomban már helyesen szerepelnek az ételek. Sajnos még mindíg van némi hiba benne, de erről a korrektorom tehet, s legközelebbi nyomtatásnál azt is kijavítjuk.
Szóval a változtatás a Te kezedben van! Ami nagyon árt a B-seknek, a csirke, a disznó, vagy az olajok közül a napraforgó-, a repce-, a mogyoró, a kukorica- stb olajok. A margarin és minden margarinnal készült étel, süti, keksz, nápolyi különösen ártanak. Ezért lehet a jobb bordaíved alatt fájdalom, mert a májad és az epéd kicsinálják ezek a zsiradékok, de még a bio margarin is!!!!! A tejeket és tejtermékeket sem ajánlom a homogénezettségük, meg a bennük lévő, " kis bociból nagy marhát kell csinálni" DNS kódok kiatt, mert ezek okozzák a rákos és más elfajult sejtek növekedését is. A tejtermékekből Neked csak a nem homogénezett vajat ajánlanám egyedül.
A B-seknek valóban a búza, az árpa és a rozs a legnagyobb ellensége, s ez miatt van a sok B-snek különböző bélbetegsége a Chron-betegségtől, a colitis ulcerosaig. Neked csak a tönkölybúza, a zab, a köles és a rizs ehető a gabonák közül. Az ezeket az összetevőket tartalmazó ételeket ( tészták, kenyerek, sütik, péksütik, stb) eheted csak. Ráadásul ezeket mindenki eheti, s így a családban is megoldódik, hogy nem kell külön ételeket készítened.
Ha átállsz ezekre, akkor rájössz, hogy egyharmada is elég az eddigi táplálékaidnak és ezáltal még olcsóbban tudsz étkezni, még akkor is ha közben drágultak egyes élelmiszerek. Olvassad el azt a válaszomat, amelyikben leírtam, hogy kortól, nemtől függetlenül melyek azok a táplálékkkiegészítők, amelyeket mindekinek kellene szednie, napi rendszerességgel, még ha egészségesek, akkor is.
Számunkra az "üzemanyag" a táplálék, s mint ahogy az autónál sem mindegy, hogy milyen minőségű üzemanyagot tankolunk, nekünk a jó "üzemanyag" a vércsoport szerinti lehetőleg vegetáriánus táplálék!! Hármas áttétes rákból is gyógyult meg már így betegem! Vele is voltam a Békyék műsorában!
Tavaly egy 85 éves bácsinak a 3. éve leállt veséi újból működtek és le kellet állni nála a művese kezeléssel. Kellenek-e ennél szebb eredmények! Saját Édesanyámnál a 40 évesen kezdődött csontritkulás miatt később csipő protézist kelle beépíteni. Ekkor, 78 évesen került hozzám és kénytelen volt azt tenni, amit én mondtam. Anyja 51 évesen, apja 77 évesen haltak meg, de két testvére is meghalt 40 éves kora előtt, tehát genetikailag ő is a műtét után 78 évesen már várta is a halált. 10 évet adtam neki, úgy, hogy a csontjai visszerősödtek a 40 éves kora előtti erősségre. Sajnos, tavaly télen, 88 évesen elesett és kórházba vitték, mert azt hitték, hogy össze tört mindene, de semmilyen törése nem lett. Februárban a kórteremben nyitva hagyták a betegekre éjjel az ablakot és mindketten, akik ott feküdtek, olyan súlyos tüdő- és mellhártya gyulladást kaptak, hogy abba ott helyben bele is haltak. Hiába pereltem a kórházat kimosták magukat! Lehet, hogy így szabadulnak meg a kórházba került idős emberektől? Nem tudom, hogy a tavalyi évre betervezett nyugdíjkeretével mit csináltak, mert abból csak két havit fizettek ki neki. Most a Tudományos Rendőrség nevében feljelentettük az államot, hogy számoljanak el az évközben meghalt nyugdíjasok év végéig költségvetésileg betervezett, de fel nem használt, azaz ki nem fizetett pénzeivel. Ezek a pénzek ugyanis nem szerepelnek a kölségvetés megtakarításai között, tehát valakik lenyúlják, úgy, hogy nincs nyoma sem!!!! Ezekről nem beszélnek a médiákban!!

Szóval legyél nyugodt, Te is meg fogsz gyógyulni, s nem is kerül sokba majd az új táplálkozásod, s az új életmódod! Lesz viszont vas egészséged, megfelelő munkabírásod, sok energiád és fel tudod nevelni egyedül is a családodat!
Ne legyél aggódós típus! Ez nem szép egy agykonrollostól! Ne is sajnáltassad magad! Gondolkodjál pozitívan! Menjél le a szintedre és lássad magad erősnek, egészségesnek, boldognak és gazdagnak, a fiaddal együtt! Meglátod, hogy működik az elme ereje! Sajnos akkor is működik, ha negatívan gondolkodsz és akkor az valósul meg! De hiszen ezt Te is tudod, csak nem alkalmazod! Ejnye-ejnye Mónika!
Engem a rendelőmben tudsz elérni és egy óra komplex terápia és kezelés 5000.-FT-ba kerül, Ha jössz, előtte be kell jelentkezned és hozzad a vér- és egyéb leleteidet, meg hozzál magaddal diktafont, hogy fel tudd venni azokat , amiket mondok és előírok!
Szeretettel és tisztelettel: W-V.László (Neked Laci)

EMF Harmonizáló
2009.07.16. 13:21A kérdés:

Kedves László!Gödöllőn lakunk,csak a párom megy be Bp-re keddenként és csütörtökönként.Mindenesetre vennék egy 6-os csomagot a chip-ből.Ilyenkor du.lehet-e Önnel találkozni?Párom kérdezi,hogy hatása megszünik-e vmikor.Rátesszük a gépre,aztán ,ha a nagyobbik lányunk kap egy mobilt (már kilencedikes,és nagyon szeretne egy mobilt,eddig megúsztuk),áttehetjük rá.?Tisztelettel :B.Emese

A tanácsadó válasza:

Kedves B.Emese!
Én majdnem minden kedden bennt vagyok a Medi Line Üzletházban, a rendelőmben. Jövő hét kedd még nem biztos, hogy megyek, de lehet rendelni a www.energylife-world.com/partner/varhegyilaszlo web áruházamból is.
Az EMF harmonizáló élettartamát csak rongálással lehet lerövidíteni. Én a harmadik mobilomra is ugyanazt tettem, meg a második számítógépemre is ugyanazt a kettőt tettem rá, de a monitoron lévőt is levettem és rátettem az újra. A lényeg az, hogy rátételkor csak egy picit kell rányomni a közepét a chipnek az adott készülékre, s ha csere van, akkor egy késsel óvatosan le lehet venni és rá lehet tenni ugyanilyen módszerrel a másik készülékre. Addig, amíg nem sérül meg a chip, addig van harmonizáló hatása.
Gratulálok a módszerükhöz, hogy egy 9.-ikes lány még nem kapott mobilt és ez miatt nem hisztizett! Sajnos a mobil minden fejlődő szervezetnek jobban árt, mint egy fejlődésben megállt szervezetnek. A harmonizálónak 95 %-os a védelmi hatékonysága! Az 5 % nem nagy kockázat, de az is kockázat egy fejlődő szervezetű nagylánynál ! Használja a vonalas telefont és adjanak neki telefonkártyát, hogy fülkéből tudjon beszélgetni a barátaival, Önökkel, vagy bárkivel. Ha mégis megveszik neki, akkor szedessenek vele napi 8000 mg C-vitamint!!!, mert ennyi kell ahhoz, hogy egy fejlődő szervezetnél semmilyen károsodást ne idézzen elő, főleg az agyban! Így, ha EMF harmonizálóval van ellátva a mobilja, akkor nem kell számolni az 5 %-os kockázattal sem!
Sokan alkalmazzák azt a módszert, hogy a chipet ráteszik egy tépőzáras felületre és az adott készülékeken is van a tépőzárnak fogadó része, s ezáltal ugyanazt a chipet több készüléknél is tudják használni.
Remélem tudtam segíteni!
Üdvözlettel: W-V.László

Műtét utáni rehabilitáció, zuhanyszűrő, alkoholfüggőség
2009.07.15. 00:29A kérdés:

Tisztelt László!Köszönöm múltkori válaszát!(59.old) A lágyéksérv meg lett műtve 06.23-án.Milyen erősítő gyakorlatokat javasolna, és mikortól ajánlott azt elkezdeni? Kérdezem még, hogy :1. javasolja-e zuhanyszűrő használatát is az otthonunkban a deszt.vizes mosakodás mellett?2.Alkoholfüggőség kezelésére mi lehet a legmegfelelőbb/eredményesebb módszer? (keresgélésem eredményeképp jelenleg talán a fülakupunktúrát gondolnám annak) 3.Parkinson-kóros betegen tud-e segíteni?Várom megtisztelő válaszát.

A tanácsadó válasza:

Kedves Luke!
A lágyéksérv esetében nagyon jó erősítő a chi-gép, napi háromszori használata. Ha már medencébe is mehet a sebével, akkor pedig az úszással tovább erősítheti a hasfalát és a műtéti területet. Először háton úszással, próbálkozzon, majd jöhet a gyorsúszás, majd a mellúszás. A műtét után 6 héttel már tarkó alá tett kézzel felüléseket is csinálhat! Ha június 23-án volt a műtét, akkor már chí-gépezhet. Chí-gépet a TV-Shopokban vehet, de csak az egy sebességeset vegye meg, mert az 20.000 alati árban van és kisebb a meghibásodási lehetősége a több-sebességűtől, meg az egy sebességesnek a lengési frekvenciája, megegyezik az aranyhaléval és ezen a frekvencián a legjobb a sejtek oxigenizációja!!!

A desztillátvizes mosakodás mellett, gondolom fürödni, tusolni is szokott, mivel a desztilláltvizes fürdés igen költséges lenne. még az ro.vizes fürdés is az! Én is ha zuhanyozom, vagy ha a kádba fürdővizet engedek, akkor olyan zuhanyszűrőt használok, amely nemcsak a klórt, de sok más szennyezést is kiszed a vízből. Tehát Önnek is javasolom a zuhanyszűrő használatát, mivel a vízben lévő klór nemcsak méreg, de nagymértékben öregíti is a bőrt!!!

Az akupunktúra minden formája, s így a fül akupunktúra is segít megszabadulni bármilyen függőségtől, s így az alkoholfüggőségtől is. De először a fejben kell rendet csinálni, s ahhoz pedig kell az omega-3, az E-vitamin, a Chlorella és a B-Complex vitamin, kiegészítve még plusz B1 vitaminnal. A fej rendbetételéhez hozzátartozik az elektroszmogtól való védelem is! Ha jól működik az agy, akkor jobb lesz az akaratereje is és külső segítség nélkül is le fog tudni szokni az italról. Én bioenergetikai és orhtomolekuláris komplex kezeléssel is már több emberen tudtam segíteni, bármilyen függőségtől való megszabadulásban. Nagyon jó az agykontroll is, és a reiki is erre a célra. El kellene végeznie egy ilyen tanfolyamot.

Nekem a 17 éves praxisom alatt már több Parkinson kóros és Bechterew kóros páciensem is meggyógyult, mert következetesen, és az ellenőrzésem mellett megcsinált mindent, amit kértem tőle. Én nem tudok senki helyett gyógyulni! Mindenkinek magának kell megtennie mindent a saját gyógyulása érdekében. Ebben tudok segíteni! Kemény a terápia, de biztos az eredmény, még idős embereknél is.
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés