Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Műtét utáni rehabilitáció, zuhanyszűrő, alkoholfüggőség
2009.07.15. 00:29A kérdés:

Tisztelt László!Köszönöm múltkori válaszát!(59.old) A lágyéksérv meg lett műtve 06.23-án.Milyen erősítő gyakorlatokat javasolna, és mikortól ajánlott azt elkezdeni? Kérdezem még, hogy :1. javasolja-e zuhanyszűrő használatát is az otthonunkban a deszt.vizes mosakodás mellett?2.Alkoholfüggőség kezelésére mi lehet a legmegfelelőbb/eredményesebb módszer? (keresgélésem eredményeképp jelenleg talán a fülakupunktúrát gondolnám annak) 3.Parkinson-kóros betegen tud-e segíteni?Várom megtisztelő válaszát.

A tanácsadó válasza:

Kedves Luke!
A lágyéksérv esetében nagyon jó erősítő a chi-gép, napi háromszori használata. Ha már medencébe is mehet a sebével, akkor pedig az úszással tovább erősítheti a hasfalát és a műtéti területet. Először háton úszással, próbálkozzon, majd jöhet a gyorsúszás, majd a mellúszás. A műtét után 6 héttel már tarkó alá tett kézzel felüléseket is csinálhat! Ha június 23-án volt a műtét, akkor már chí-gépezhet. Chí-gépet a TV-Shopokban vehet, de csak az egy sebességeset vegye meg, mert az 20.000 alati árban van és kisebb a meghibásodási lehetősége a több-sebességűtől, meg az egy sebességesnek a lengési frekvenciája, megegyezik az aranyhaléval és ezen a frekvencián a legjobb a sejtek oxigenizációja!!!

A desztillátvizes mosakodás mellett, gondolom fürödni, tusolni is szokott, mivel a desztilláltvizes fürdés igen költséges lenne. még az ro.vizes fürdés is az! Én is ha zuhanyozom, vagy ha a kádba fürdővizet engedek, akkor olyan zuhanyszűrőt használok, amely nemcsak a klórt, de sok más szennyezést is kiszed a vízből. Tehát Önnek is javasolom a zuhanyszűrő használatát, mivel a vízben lévő klór nemcsak méreg, de nagymértékben öregíti is a bőrt!!!

Az akupunktúra minden formája, s így a fül akupunktúra is segít megszabadulni bármilyen függőségtől, s így az alkoholfüggőségtől is. De először a fejben kell rendet csinálni, s ahhoz pedig kell az omega-3, az E-vitamin, a Chlorella és a B-Complex vitamin, kiegészítve még plusz B1 vitaminnal. A fej rendbetételéhez hozzátartozik az elektroszmogtól való védelem is! Ha jól működik az agy, akkor jobb lesz az akaratereje is és külső segítség nélkül is le fog tudni szokni az italról. Én bioenergetikai és orhtomolekuláris komplex kezeléssel is már több emberen tudtam segíteni, bármilyen függőségtől való megszabadulásban. Nagyon jó az agykontroll is, és a reiki is erre a célra. El kellene végeznie egy ilyen tanfolyamot.

Nekem a 17 éves praxisom alatt már több Parkinson kóros és Bechterew kóros páciensem is meggyógyult, mert következetesen, és az ellenőrzésem mellett megcsinált mindent, amit kértem tőle. Én nem tudok senki helyett gyógyulni! Mindenkinek magának kell megtennie mindent a saját gyógyulása érdekében. Ebben tudok segíteni! Kemény a terápia, de biztos az eredmény, még idős embereknél is.
Üdvözlettel: W-V.László

Kapszulás enzimpótlás
2009.07.14. 10:52A kérdés:

Tisztelt László!Köszönöm fáradhatatlan munkáját , hasznos gyakorlati tanácsait!! A kérdésem az enzimekkel kapcsolatos. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e káros hatása az enzimek kapszulás pótlásának? Unokaöcsém 4 éves, autisztikus viselkedésén sokat javítottak a bélbaktériumok, de még mindig nem az igazi a kisfiú emésztése. Ekkor jött az a székleteredmény, ami alapján enzimek pótlása felmerült. Magyarországon a liquid gel dygestive system-et forgalmazzák (b17.hu), amiben proteáz, lipáz, celluláz és egy csomó enzim van, csak nem tudom, hogy lehet-e ezt adni ekkora gyereknek? Ön mit gondol erről?válaszát köszönöm!

A tanácsadó válasza:

Kedves Anna!
Örülök, hogy természetes módszerrel szeretne segíteni az kis rokonán. Ahogy írja, több probléma is van. A bélbaktériumokat folyamatosan kellene szednie. Lactobact néven fel lehet íratni gyermekorvossal és akkor kevesebbe kerül, mint a vény nélkül kapható Gyermek-Protexin.
A gyermeknek szigorúan a vércsoportja szerint kellene táplálkoznia, de így is tilos minden tej- és tejtermék, valamint minden margarin és margarinnal készült sütik, nápolyik, kekszek, stb. Tilos a cukor és cukorpótlók használata is, kivéve a biomézet, a steviát, és a fruktózt! Nem szabadna főtt ételeket ennie, vagy, ha azokat eszik, akkor szedie kellene a Cali Vita cég által forglamazott Digest Easy, vagy a Digestive Enzimes nevű készítményeket. Nyers zöldségeknél, gyümölcsöknél nincs jobb enzimpótlás. Sajnos minden 40 Celsius fok feletti hőkezelés tönkreteszi az ételekben az enzimeket, s ez miatt az ilyen ételeket fogyaztóknak, ha emésztőenzim hiányuk van, akkor rosszul emésztenek és megbetegszenek. Sokat segítene a vércsoportnak megfelelő táplálkozás is. MInden falatot 40-szer meg kellene rágnia, mert a jól megrágott étel már a szájban előemésztődik. Ez is a terápia része!!
Az Ön által leírt enzimpótlás is jó, még ekkora gyermeknek is, mert ha már egy gyermeket nem az anyatej táplálja, akkor szüksége van az emésztő enzimekre. A dózis a lényeg. Ha orvos, vagy dietetikus írta fel, akkor abban megbízhatnak!
No de nem az a megoldás, hogy élete végéig szedjen valaki emésztő enzimeket, hanem vércsoport szerinti táplálékokat jól megrágva, s lehetőleg amit lehet nyersen kellene fogyasztania,
hogy a táplálékokkal bevitt emésztés segítő anyagok, enzimek hatni tudjanak., A sütött, főzött ételekből hiányoznak az enzimek, ezért nehezebben emészthetőek az ilyen kis betegek számára. Amit lehet nyersen etessenek vele. Most van a gyümölcsök zöldségek eldorádója. Azért ha látnám a kisfiú vérleletét, akkor egy komplexebb terápiát tudnék javasolni a kisgyermeknek, mert sokminent meg kellene változtatni azokkal kapcsolatban, amelyeket már a vérkép is kijelez. Ez nem egy egyszerű betegség! Több tényezőt meg kellene változtatni!
Üdvözlettel: W-V.László

Megütés utáni véraláfutás
2009.07.14. 09:46A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi László Úr!A lábszáramat kb fél évvel ezelőtt erősen megütöttem, és a mai napig nem műlt el a véraláfutás. Igazából már nem lila színű, hanem enyhén barnás színezetű és érintésre még mindig érzékeny. Kenegettem gyógyszertárban kapható véraláfutások, duzzanatok gyógyítására szolgáló kenőcsökkel, de nem használtak. Mit tudna tanácsolni?KöszönettelZsuzsa

A tanácsadó válasza:

Kedves Zsuzsa!
Nem írja, hogy hány éves? Hány kiló? Milyen a vércsoportja? Mit dolgozik?,Mekkora felületen ütötte meg magát? A lábszárának melyik részét ütötte meg és mivel? stb. Ezek mind, mind fontosak lettek volna egy részletes terápiához!
Így csak általánosságban tudom mondani, hogy valószínű, hogy a lábszárának a keringése már nem volt túl jó az ütés előtt sem, mivel ilyen lassú a regenerálódása, sőt mintha még további romlás is lenne az állapotában. Ha csontos részt ütött meg, akkor a csont, de különösen a csonthártya is sérülhetett, s akkor még ép erek, ép visszerek esetében is lassabb a gyógyulás, különösen ha ülőmunkát végez, vagy keveset gyalogol, s ez miatt rosszabb a lábainak a keringése általánosságban megütés nélkül is! A nők gyakran teszik keresztbe a lábukat ha ülnek, mert nem tudják, hogy ezzel elszorítják a láb ereit és lassan, de biztosan kialakul a visszeresség, mindkét lábukban.
Nemcsak kenegetni kellene a lábát, hanem kellene csinálnia egy értisztítást, kapillárral, antioxidánsokkal, vitaminokkal. Ezek nélkül nincs gyógyulás. OLvassa el akorábbi válaszaimban, ahol egy kérdezőnek javasoltam, hogy feküdjön hanyatt és tegye fel az alsó lábszárait egy széken lévő párnára, s mozgassa bokában előre, hátra, jobbra, balra körözgetve, stb, mert ilyenkor a láb erei magasabban vannak a szívnél, s ha rossz a vénás keringése, akkor a gravitáció miatt kiürülnek a lábaiból a pangó véredényekben lévő anyagok, de a nyirokkeringése is felfrissül és akkor nem lesz duzzadt a lába sem.
Javasolnám még szedni a Venorutont (2x1), valamint Kalmil krémmel kenje be a duzzadt és barna, vagy még véraláfutásos részeket. Kellene csinálnia, egy hideg-melegvizes váltott lábfürdőt, úgy, hogy az adott lábrész teljesen a meleg vízben ( 37-42 C fokos)legyen kb 3-4 percig, majd tegye bele hideg ( 12-18 C fokos) és abban legyen kb egy percig. Ezt váltogatva, mintegy 10-szer meg kellene csinálnia minden nap, amíg el nem tűnik a duzzanat.
Azt ugye mondanom sem kellene, de leírom, mint mindenkinél, hogy a vércsoportja szerint kellene szigorúan táplálkoznia és tilos minden tej- és tejtermék, vagy olyan étel amelykben ilyen összetevők vannak! Ugyanez igaz a margarinra is! Vigyázat, minden cukrászsütemény, minden nápolyi és sok más "reform"étel tartalmazhat margarint, vagy csak azt tartalmaz. Egyen sok szőlőmag olajjal, bio szója olajjal, kendermag olajjal, lenmag olajjal, dióbél olajjal készített ételt, vagy ilyen olajokat, vagy ezen olajok keverékét tegye a kiszedett ételeire, vagy kenje a kenyerére.
Egyen sok hagymát, fokhagymát nyersen. Vegyen bioboltban medvehagyma olajat és ha 50 kg alatt van a súlya, akkor napi 3x20 cseppet cseppentsen az utolsó falatra és rágja meg, s nyelje le ( a reggeli, az ebéd és a vacsora utolsó falat kenyerére, tésztájára, főzelékére, stb). 50 kg felett 10 kg-ként 5-5 cseppel növelni kell az adagot. Pl. ha 70 kg-os, akkor már 3x30 cseppet kell cseppentenie.
Javasolnám még az OXY Max szedését is, napi 3x20 csepp formájában folyadékkal bevéve.
Javasolnám még, hogy menjen el egy Doppleres érvizsgálatra is, hogy meggyőződjön arról, amit látatlanból is kimondok, hogy nagyon rossz a lábainak a keringése.
Azt már nem is mondom, hogy ne dohányozzon, mert szerintem nem merte leírni, hogy dohányzik, ugyanis a dohányosoknál szoktak ilyen tünetek jelentkezni egy-egy sérülés után. Tehát ha dohányzik és a betegsége ellenére sem hagyja abba, akkor nincs más csak a fűrész!! Annak is vannak előnyei, mert a faláb nem zsibbad és mezítláb is lehet diót törni! A kutyáktól sem kell félnie, mert előbb utóbb bottal fog járni és a botos emberektől félnek a kutyák! Bocsánat a morbid humorért, de remélhetőleg ezt a választ olyanok is olvashatják, akik dohányoznak, vagy dohányoztak, de még nincs hét éve, hogy abbahagyták, mert nekik is nagyon rossz a lábaiknak a vér- és nyirokkeringése!!
Tisztelettel: W-V.László

Bio Áruház
2009.07.11. 12:16A kérdés:

Kedves László!Ma vettem észre a válasza folytatását :) Köszönöm a válaszait és betartom a leírtakat. Jól gondolta, nem sportolok már három éve, pedig előtte heti háromszor aktívan mozogtam, hiányzik is, de újra el fogom kezdeni. Én Debrecenbe járok egyetemre, egyébként egy Miskolc melletti kis faluban élek. Szerintem Miskolcon is lehet olyan Bio áruház ahol árulnak reverzes pí vizet vagy desztilált vizet. Köszönöm még egyszer a részletes választ.Üdvözlöm:Dóri

A tanácsadó válasza:

Kedves Dóri!

Sajnos az országban nincs sok reverz ozmózisos eljárással tisztított vízből való pí-víz előállítás. Eddig a Bp-i Bio ABC (Múzeum krt) és a kismarosi Gergely Péter gyárt ro-s pí-vizet. Mindegyiket én beszéltem rá és jelentősen meg is növekedett a forgalmuk. Gergely Péter például már Vácot és Dunakeszit, meg a Dunakanyart is ellátja ilyen nagy tisztaságú pí-vízzel. Ha van Debrecenben és Miskolcon pí-vizes, akkor próbálja őket meggyőzni, hogy meg fog duplázódni, triplázódni a forgalmuk, ha vesznek ro-s szűrőt és az így tisztított vízből csinálnak pí-vizet. Csodálatos gyógyulások vannak az ilyen tiszta vízből készített pí-víztől!!!!!
Ha valakit rá tud beszélni, vegyék fel velem a kapcsolatot ezen az oldalon és akkor összehozom őket a megfelelő teljesítményű ro-t forgalmazó céggel. Ha bárhol talál az országban ilyen tiszta vízből előállított pí-vizest, akkor írjon nekem a biolaci@freemail.hu-ra, mert szeretném az ilyen pí-vizeseket reklámozni az írásaimban, meg a pácienseimnél.
Debrecenben van egy nagyon jó Bio-áruház! A neve: Varga Reformház. Náluk sok jó terméket tud megvásárolni. Miskolcon nem tudom, hogy van-e ilyen nagy cég? Ha van, akkor kérem tudassa velem a nevét, címét, hogy ajánlani tudjam a Miskolcon és Miskolc környékén élő pácienseimnek.
Sok sikert az életmódváltáshoz!
Szeretettel: W-V. László ( Biolaci)

Haj ápolás
2009.07.10. 13:12A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi László!Köszönöm a válaszát. Megpróbálok mindig csak vizet inni, és mellőzni az üdítőket, de vizet csak a sima ,,csapvizet,, tudom inni. Hallottam már a vízdesztilálóról, erről a reverz ozmózisos víztisztítóról még nem, de nem hinném, hogy mostanában megtudnám valamelyik készüléket vásárolni, az egyetem mellett amit keresek diákmunkával, kénytelen vagyok szinte teljesen a sulira költeni (kollégium, könyvek, jegyzetek, étel, hétvégente hazajárás stb.) A hajproblémára írta, hogy okozhatja a bélflóra - hiánya. Ezt lehet pótolni??? Egy ismerősöm használt Vitanol C nevű hajvalamit, amitől látványosan nőtt a haja, de én nem mertem venni vagy használni, mert nem tudok semmit róla. Esetleg Ön ismeri? Olvastam az Útifűmaghéj teáról, ezt én is ihatnám? Méregtelenítésre jó? Ahogy írtam, szeretném abbahagyni a fogamzásgátló szedését, és Ön is ezt javasolta, de addig nem akarom, amég nem ,,erősítem,, meg valahogy a szervezetem, mert szinte biztos vagyok benne, amint abba hagynám, visszatérnének a pattanások. Ezt így lehet, vagy addig nem tudom ,,megerősíteni,, a szervezetem amég szedem a gyógyszert? Akart még írni? A válasza végére odaírta, hogy holnap folytatja, de ezt nem találtam.Üdv.:Dóri

A tanácsadó válasza:

Kedves Dóri!
Az imént válaszoltam a korábbi levelére.
A hajamra kb. 18 éve mindennap teszek vagy Vitanol C-t, vagy Herba Arvit-et. Ezek nagyon jó hajszeszek és kellemes az illatuk is. Jól be kell dörzsölni a fejbőrbe és kész!
Ha Pesten jár suliba, akkor a Múzeum körúton (ELTE-vel szemben)van egy BIO ABC, ahol reverzes pí-vizet tud venni és az nagyon jó lenne Önnek!
Az útifűmaghéjat ne teában vigye be, hanem úgy, ahogy előzőleg írtam!
Igen, előbb erősítse fel a szervezetét, az immunrendszerét és utána leállhat a fogamzásgátlóval.
Tisztelettel:W-V.László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Az eseménynaptár üres.

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés