Tanácsadóink

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Wellstar-termékek
2011.02.25. 08:42A kérdés:

Kedves László!Neharagudjon ,hogy ujból levelemmel zavarom de ugyérzem muszáj öntöl megkérdezni. Netten van egy olyan oldal hogy Vellstar ahol lehet rendelni mikro algákat pl most a legujabb az imune ami álitolag 100% os de 12900ft plusz 1400ft amiért még kihozzák vagyis majd 15000fz be kerül .László ön ismeri ezt a terméket??És képzelje olvastam a termék tapasztalatok közül hogy egy bácsinak halloideg sorvadása volt elkezdte szedni a green gold pur mikro alga készitményt és javult a hallása ez a készitmény 9900ft plust 14000 szálitás.A hallásom azota is csak romlik vagyis a beszédértés , olyan sokszor magamalatt vagyok ez miatt.És most szeretném megkérdezni öntöl hogy javasolja e ezeket a készitményeket vagy melyiket mert akkor feláldozom rá a pénzt másképp nem nagyon merem nem vagyok pénzem elensége.Tudom ön másoknak is javasol algát azok is 100%osak??Mégegyet szeretnék tudja Zsolti a 6 éves kisfiam nagyon sokat beteg most az oviból sokat hiányzik már szedi a multi tabs készitményt de mégis nagyon nagyon sokat beteg náthásvirusos megbetegedése van.és öneki is gondoltam adnék ebböl az algábol amit ön jonak tart javasol.Zsoltinál és nálam is a tehéntejet leváltottuk már friss fejös kecsketejre tehát gyenge cukor helyet xilitet vagy fruktozt használok vagy mézet édesitésre.Megkérdeztem ma a bioboltot és azt mondta a nö hogy spirulina por és colera vagy lehet roszul értettem ilyen algák vannak 4000 valamennyuiért.Mert itt a netten a vellstarnál szerintem valamitöl kicsit magas az árálitolag Berlinböl jön az áru.Várom mielöbbi sürgös válaszát hogy megtudjunk gyogyulni.A mikro algákat mikor beirtam a googléba nagyon sok jo tulajdonsága és gyogyhatása van .Abban az imuniba álitolag minden benne van nem kell semmijen ásványi anyag se c vitamin mert mind benne van.Jajj mégegy ezt isa netten láttam dr Hummer Zoltán oldalán primbiotikum gél és mikrorostosgél ezek a bélrendszert teszik rendbe nemtudom ez elég e lenne Zsoltinak.Várom levelét!!Tisztelettel Ördögné ErzsiAzért kérem sürgösen mert akkor minnél elöbb megveszem azt amit javasol!!

A tanácsadó válasza:

Kedves Erzsi!

Mellékelem azt a levelemet, amelynek alapján viszakaptam a cégtől a belépési pénzt és viszaadtam a termékeiket is. Ezt a levelet annak írtam, aki rá akar venni Téged, hogy vásároljál.:
Kérem ne zavarja az Ördög családot. A tiszta chlorella porja tényleg jó a Wellstarnak, de bár nem vagyok Ökonetes én az ő 1000mg-os Chlorellájukat szedem, ami tovább is elég és közel feleannyiba kerül. Túl drága az Önök öszes terméke! A magyar Vitamin Station cégnek legalább ugyanolyan minőségű termékeik vannak, meg széles a termékskálájuk és harmadába kerülnek, s ráadásul minden patikában és minden bioboltban megvásárolhatóak. Nekik nem kell eltartani a pálmás menedzsereket, ezért olcsóbbak a termékeik!
Üdvözlettel: W-V.László


Ezt a levelet meg annakidején a Wellstar berlini központjának írtam és visszafizették a belépési díjat, mert igazam volt! Íme a levél:
Tisztelt Wellstar GmbH!2008.szeptember 10-én kötöttem Partnerszerződést Önökkel, abban a tudatban - így tájékoztattak-, hogy Önöknek van kiváló minőségű Chlorellájuk. Lehet, hogy a minősége kiváló, de a mennyisége az árához képest kész átverés!!! A szerződést (azonosító számom: 133817) ezennel felbontom és minden további kapcsolatot megszüntetek az Önök cégével, s kérem vissza a befizetett összeget, s természetesen a volt kapcsolatomon keresztül hiánytalanul és sértetlenül visszajuttatom Önökhöz a mai napon megkapott termékeket.
Szóval a problémám a következő:
Azt mondta nekem a beléptetést felajánló, hogy a Solarban van Chlorella, amelyre már régen vadászok, s mit találtam: a Chlorella tartalma mindössze 9 %!!!!!!!! Ez nem szerepel egyik szóróanyagon, meg a színes ismertetőn sem!! Mi ez, ha nem átverés???A volt szponzoromnak is mondtam, a Chlorella miatt léptem be és tessék, 9 %-ért fizessek egy csomó pénzt! Hát nem, inkább maradok a Cali Vita 100 %-os Spirulinájánál, meg akkor megveszem az Ökonet 1000 mg-os Chlorelláját.
A Lunar-ban meg nincs semmi Chlorella, holott a méregtelenítés nagy része éjszaka történik (ezért sárgásabb a vizelet reggel). A kínai szervóra szerint is a máj aktív fázisa éjjel egy órakor van, s ilyenkor volna a leghatásosabb a Chlorella méregtelenítő hatása.
A harmadik átverés pedig az, hogy a termékismertető kiadványokon és szórólapokon sehol sem szerepel, hogy sem a Kineto-t, sem a Genio-t nem szabad adni magas vérnyomásban szenvedőknek( 3,5 millió), kisgyermekeknek (hány éves korig??)(kb.900.000), terhes nőknek(kb.80.000), szoptatós anyáknak(kb.80.000), cukorbetegeknek(2,3 millió) és koffeinre érzékenyeknek ( O-ás vércsoport, a lakosság 32 %-a!!). Tehát a lakosság 85 %-ának árt, ha fogyasztja!!!. Ez kész bioterrorizmus!!!!!
A negyedik átverés pedig az, hogy ma már a tudomány is többszörösen igazolta a vércsoportspecifikusságot. A Kineto és Genio termékekben több olyan összetevő is van, amelyik bizonyítottan nem jó egyik, vagy a másik vércsoport számára, tehát azoknak ártanak, vagyis agglutinációs folyamatot indítanak el a keringésben.
Az ötödik átverés pedig az, hogy mellékeltek a beléptető csomaghoz egy "Szakvéleményt", amely nem tér ki a termékekre, csak arra, hogy " A bevizsgált termékek doppinglistán lévő anyagot nem tartalmaznak.". Az én értelmezésem szerint egy szakvéleménynek nemcsak erről kell szólni, hanem arról is, hogy milyen az összetétel és milyen a termék tisztasága. Nyilván ha csak dopping-anyagokra kérték a vizsgálatot, akkor a labor csak arra nyilatkozott. Ezt a szakvéleményt is már csal a belépésem után láttam, előtte nem.
Amikor én letettem gyógyítói eskümet, akkor megfogadtam, hogy senkit nem verek át és ezért nem is fogom ajánlani senkinek a Wellstar termékeit, sőt ellenkampányt fogok indítani a fent leírtak miatt Bármennyire is sikeres a cég, ugyanis itt csak a pénzre hajtanak. Inkább ne legyek gazdag, de maradjak becsületes! Mindenkit megszédítenek a pénzzel, a kereseti lehetőségekkel. Az, hogy ilyen ellentmondások vannak a propaganda anyagok és a termékeken lévő leírások között, ez szándékos ferdítés és tisztességtelen, ezért szégyelljék magukat! Nem tudom hogyan számolnak el a lelkiismeretükkel?? Van egy ősi kozmikus törvény, hogy " Ne árts!", s ezt Önök megszegték! Nem szeretnék egyikük helyében sem lenni, amikor a másik létbe való átlépéskor számot kell adni a tetteikről!
A partnerszerződésben az áll, hogy 14 napon belül belül visszaléphetek, de ha nem lett volna benne ez a záradék, akkor is visszalépnék. Ha kérésemnek nem tesznek eleget akkor feljelentem a céget a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségen és polgári perben kérem a kártérítésemet.
Üdvözlettel:
W-V.László

Most pedig a többi kédéseidre a válaszom:

A Spirulina és Chlorella algák nagyon jók, nemcsak a szerves jód bevitelére, hanem a szervezetben lévő nehézfémek kipucolására, egy csomó makro- és mikrotápanyag bevitelére. Felnőtteknek napi 600-100 mg bevitele a javasolt, de többet s lehet. gyermekeknek is 300-600mg-ot javasolok. Bárhol is olvastál az algákról, azok mind valósak. A japánok sok algát fogyasztanak, ezért magas az átlagéletkoruk is, mert az algában lévő anyagok védik a sejtjeink DNS-eit a sejtmegújulási láncolatban.
A Zsoltinál javasolnám még a ProbioFlora mellett a Humet-R-t is, mert valóban sok értékes anyag van benne.
A füleddel kacsolatban pedig menjél el olyan szakemberhez, aki legalább egy 5x fülgyetyázza a füleidet, hogy azok jól kitisztuljanak. Korábban is javasoltam már az értisztító kúrát (Kapillar), vagy pedig a szőlőmag olaj használatát, de nagyon jó lenne a sok mazsola is, vagy a napi 3 centiliter törkölypálinka. Ezek mind kiváló értisztító hatásúak, de lehet már kapni szőlőmag őrleményt is, s az is jó! A füledbe pedig lehetne úgy ezüst kolloidot csepegteni, hogy azt 10 percig benne kellene tartani, s ezáltal steril lenne a füled, meg vissza lennének nyomva az esetleges gyulladási folyamatok is.
Kérlek ne görcsöljél állandóan, mert a negatív energiák tovább rontják a helyzetedet! Gondolkozzál és cselekedjél pozitívan! Tudod, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg, akinek a legjobb gyógymódok is hatástalanok lehetnek, mert a tudat alatt nem akarnak gyógyulni.
Kívánok mielőbbi felépülést mindenkinek a Családodban. Próbálok imádkozni értetek és küldök energiákat is, de mind visszajönnek, mert a karma törvényei nem engednek ilyenforma segítést Nálad!
Szeretettel üdvözöllek: W-V.László

Omega zsírsavak
2011.02.24. 10:12A kérdés:

Kedves László!A segítségét kérném abban, hogy a szervezet számára melyik növényi olaj tartalmazza a legtöbb és legjobb arányban az omega -3-6-9 DHA és EPA zsírsavakat? Segítségét nagyon köszönöm.Toncsi

A tanácsadó válasza:

Kedves Toncsi!
A kendermag olaj az egyedüli, amely olyan arányban és összetételben tartalmazza az omega-3-6-9 zsírsavakat, de nem eredeti DHA és EPA formában, mert ezt egyik növényi olaj sem tartalmazza így. A növényi olajok (alfa linolénsav, linolsav, stb) akkor alakulnak át DHA-vá és EPA-vá ha a hasnyálmirigy tud hozzáadni delta deszaturáz-5 enzimet. Sok embernél ez rosszul működik is hiába fogyaszt sok növényi olajat, nem hasznosul omega3-á és 6-á, 9-é. Ezért nekik ha tetszik, ha nem halolaj kapszulákat kell szedniük, vagy kétnaponta legalább egyszer olajos halat kell fogyasztaniuk. Nagyon jó a magyar Busa cseppek is.
Sok omega 3 van még LENOLAJBAN, BIO SZÓJA OLAJBAN, TÖKMAG OLAJBAN, DIÓBÉL OLAJBAN! Omega-9 pedig legtöbb az oliva extraszűz olajban van. Javasolom keverje össze a szőlőmag olajat a kendermag olajjal, a bio szója olajjal és a kendermag olajjal, valamint az oliva extraszűz olajjal 1:1:1:1 arányban és ezt a keverék olajat használja olajos kenyérhez, salátákhoz, turmixokba, kiszedett ételek tetejére stb.
Ne felejtse: Olaj a szájban! Béke a májban! Nagyon fontos, hogy mindennap sok, vércsoportnak megfelelő olajat fogysszunk hőkezeletlen formában. A felsorolt olajkeverék összetevői minden vércsoport számára fogyaszthatóak!
Üdvözlettel: W-V.László

Mikrohullámú sütők ártalmai
2011.02.23. 20:59A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi László!Az Ön írása a mikrohullámú sütőröl nagyon felkeltette az érdeklődésemet! Jelenleg pajzsmirigy problémával küzdök. Alulműködés, amelyet viszonylag korai szakaszban sikerült "elcsípni", mivel sikerült kieszközölnöm egy vérvételt, majd egy nyaki ultrahangot a háziorvosomnál. Ha nem erőszakoskodok, akkor nem utal be... de ez egy másik történet. Mivel volt már pajzsmirigy problémám, ezért tudtam mik a tünetei, és nem hagytam magam lebeszélni. Egyszer már sikerült meggyógyulni ebből a tünetegyüttesből, ezért nem hagyott nyugodni az a gondolat, hogy miért "jött elő" ismét a betegség. Van egy elképzelésem, és az Ön tanácsát kérném reális lehet-e ez az elméletem miszerint a mikró is közrejátszott a betegség kiújulásában:A munkahelyem az irodám tőszomszédságában - vasbeton szerkezetes fal választ el tőle - 2 db(!) mikrohullámú sütő üzemel. A kollektíva az ebédet szokta benne melegíten (kb. 30 emberről van szó). Ez a folyamat minden nap 11 és 13 óra között zajlik. Előfordul, hogy egyszerre megy mindkét mikró. Az érdekesség az, hogy én a készülékek kb. 2 méteres körzetén belül ülök, és a mikrók a vállak és nyak magasságában vannak. A pajzsmirigy betegséggel járó hízás szép fokozatos volt, de az elmúlt évben már 7 kilót híztam, amit nem lehetett csak az irodai ülőmunka számlájára írni. 30-as éveim elején járok, ezért a változókor terhére sem lehet írni a változást. Szóval Ön szerint mit csinál velem naponta, heti öt napban ez a szerketzet?Köszönettel:Szikszai Melinda

A tanácsadó válasza:

Kedves Melinda!
Jó, hogy ilyen részletesen leírta a mikrók elhelyezkedését, mert a vasbeton falon, ha az valóban vasbeton és jó a vasszerkezete ne megy át a mikrohullám, viszont ha a szomszéd helyiség és az Ön helyisége között nincs vasajtó, vagy az állandóan nyitva van, vagy nem vasból van, akkor a hullámterjedési és visszaverődési fizikai törvényszerúségek miatt Ön is és mindenki aki abban a helyiségben tartózkodik, bőven kap a visszavert mikrohullámú sugarakból is, tehát károsítja valamennyiük egészségét.
A pajzsmirigy problémájára kellene szednie a spirulinát, vagy a chlorellát. Az elektromos sugárzásokka szemben pedig úgy tudnának védekezni, ha naponta legalább 20.000 mg C-vitamin juttatnának be a szervezeteikbe. Azt, hogy ezt milyen módon kell megtenniük, már megírtam másoknak is, kérem nézze át az e témában adott válaszaimnál.
Javasolom még, hogy próbáljon meg napi szinten kocogni, lépcsőzni, szedjen legalább napi 500 mikrogramm szerves króm-kelát készítményt, ne fogyasszon tehéntejet és abból készült ételeket a nem homogénezett vajat kivéve, valamint ne egyen margarint és margarinnal készített sütiket, kekszeket, nápolyikat, s szedjen a ProbioFlora-ból napi 2x2-őt étkezés előtt. Táplálkozzon a vércsoportja szerint!
Üdvözlettel: W-V.László

Hold-fázis
2011.02.21. 21:44A kérdés:

Kedves László!Előszöris szeretném megköszönni Önnek 2009-es cikkét a Hold hatásairól a hajvágásra ("Miért nem kopaszok a tiroli férfiak?" címen jelent meg.) Azóta igyekszem az ott megismert elvek szerint vágatni a hajamat, nagyon szép eredménnyel. Nem beszélve arról, hogy ez a cikk ösztönzött arra is, hogy alaposabban utánajárjak a Hold más élettani hatásainak is.Most azonban különös kérdésem volna. Évi rendes léböjtkúrámat a március 19-i telihold után szeretném elkezdeni. Azonban esedékes volna egy nagy (szintén tavaszi) nyiratkozás is ezidőtájt (tehát ideálisan: a márc. 15- ével kezdődő Oroszlán-Szűz napokon.) Kérdésem, hogy hogyan hathat vajon a böjt a hajvágásra? Illetve jobb-e, ha a méregtelenítés hajvágás előtt történik meg? Magamban mindkét válaszra találnék logikus magyarázatot, kíváncsi volnék az Ön véleményére.Válaszát előre is köszönömClaude

A tanácsadó válasza:

Kedves Claude!
Nagyon okosan teszi, hogy a fogyókúrába a fogyó Holdnál kezd bele. Ez az anyagcserére vonatkozik. A hajvágás pedig nem baj ha fogyó Holdnál van, mert ott a Hold adott égövi jegyben való tartózkodása játszik szerepet, a Holdfázis csak kisebb mértékben. Ha böjtöl a hajvágás után, akkor a tisztulás kerül előtérbe és ez jót tesz a fejbőrének is és a hajhagymáinak is. Egy tisztább hajhagymából erősebb haj nő, még akkor is, ha az adott időszakban böjtöl, legfeljebb a haj növekedési üteme kisebb lesz ebben az időszakban. A böjt után viszont a következő hajvágási időpontra "utoléri" önagát a haj!
Üdvözlettel: W-V.László

Cink és réz
2011.02.15. 18:43A kérdés:

Tisztelt Weixl Úr!Egy rövid kérdésem lenne Önhöz. Úgy tudom, hogy ha valaki cink étrendkiegészítőt szed, akkor gondoskodni kell a réz pótlásáról is. De sehol nem írnak arról, hogy milyen arányban....Én napi 30mg cinkhez, 1500mcg rezhet szedek. Jó ez az arány így?Válaszát nagyon köszönöm.

A tanácsadó válasza:

Kedves Kérdező!
Nem írta, hogy még ezeken kívül milyen táplálékkiegészítőket, milyen nyomelemeket, milyen makro- és mikroelemeket szed?
Ma már nemcsak a cink és a réz hiányzik a táplálékainkból, hanem valamennyi táplálékunk szegény az ilyen anyagokban. A magyar föld jód- és szelénhiányos, tehát ezeket is kellene szednie. Az étrendkiegészítők is csak akkor jók, ha szerves, azaz kelátos kötésben vannak. A szervetlen ásványi anyagok akár mérgezőek is lehetnek (szlén, réz, cink), míg szerves kötésben pedig segítik a szervezetünk működését!
Ha cink kiegészítőt szed akkor elsősorban nem a réz pótlásáról kell gondoskodni, hanem a szelénéről, meg a jódéról, mert ezek nincsenek a magyar talajokban és a magyar táplálékokban!! De rezet is szedhet velük. A legjobbak a komplex táplálékkiegészítők, amelyek helyes arányban tartalmazzák a szervezet számára szükséges napi dózisokat (Full Spectrum, Every One, Vital O, Vital A, Vital B, Vital AB, Senior Formula,stb) Ha ezek dobozán megnézi a mennyiségeket, akkor látni fogja a arányokat is. A Legpontosabban a cink és a réz arányát a vércsoportspecifikus vitaminoknál tudja megnézni. Ehhez viszont ismernie kellene a vércsoportját. Ha nem ismeri, akkor a többi felsorolt készítménynél nézze meg, de megnézheti a www.vitaminstation.hu, vagy a www.calivita.hu oldalakon is.
Egyébként ha Ön ivarérett korban lévő férfi, akkor napi 50 mg cink kellene, ha már nincs ebben a korban, vagy Ön hölgy, akkor elég lehet a 30 mg is. A kérdezett arányt azért nem támogatom, mert ha nincsenek jelen más nyomelemek is, akkor zavarokat idézhet elő a réz is meg a cink is! Miért csak ezt a két nyomelemet szerené szedni?Szedjen komplex táplálékkiegészítőket!
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés