Tanácsadóink

A tanácsadó: Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Energy termékek
2011.02.15. 16:11A kérdés:

Tisztelt Uram!Köszönöm válaszait. Most arra lennék kiváncsi, hogy mi a véleménye az Energy termékeiről? Üdvözlettel:Ferenc

A tanácsadó válasza:

Kedves Ferenc!
Több cég is forgalmaz Energy termékeket. A natursziget portálon is jelent már meg írás róla.
Én nem alkalmazom, mert részben nem vércsoport specifikusak, másrészt pedig hasonló minőségben és nagyobb mennyiségben, mégis olcsóbban be lehet szerezni termékeket ( spirulina, chlorella, zöldárpa, tőzegáfonya, stb). Voltak pácienseim akik kipróbálták, de nem találták olyan jónak, hogy folyamatosan vásárolják a termékeiket.
A másik amiért nem alkalmazom, hogy a mai információözönökkel terhelt világunkban azok a bioinformációk, amelyek az Energy termékekben vannak, teljesen el vannak nyomva a külső információáradatokkal és ezek bizonyíthatóak is radisztéziás, bioenergetikai, kineziológiai és biorezonanciás mérésekkel is. Az elv az jó lenne, de sajnos nem élhetünk elszeparált környezetben.
ha Ön hasnálja a termékeket, akkor szívesen venném, ha beszámolna a hatékonyságaikról.
Üdvözlettel: W-V.László

Aranyér szelíd módszerekkel való gyógyítása
2011.02.12. 11:07A kérdés:

Tisztelt Uram!Az aranyér megszüntethető-e "szelíd" módszerekkel? Nagyon érdekel a véleménye, javaslata. Köszönettel: Ilona

A tanácsadó válasza:

Kedves ilona!
Egyszer már válaszoltam, de úgy látszik "elszállt " a válaszom. A lényeg, kismértékű aranyeret lehet kenőcsökkel, életmóddal és táplálkozással olyan szinten tartani, hogy nem fejlődik tovább, nem lesz terjedelmesebb, nagyobb és akkor észrevétlen lehet és nem okoz panaszokat sem. Ha már jobban ki van fejlődve az aranyér és panaszokat is okoz, akkor csak a műtét segíthet igazán. Van vér nélküli módszer is, amikor injekciózzák és annak hatására felszívódik, de ha valaki nem változtatja meg az aranyér "előállító" életmódját és táplálkozását, akkor újból kialakulhatnak akár aranyeres csomók is. Kenőcsökkel (Kalmil, Vadgesztenye, stb)a a panaszok enyhíthetők. Jóga fejenállással és légzőgyakorlatokkal visszahúzódásra lehet késztetni az aranyeret a végbélen belülre, de ha helytelen az életmódunk, fizikailag túlerőltetjük magunkat és rosthiányosan táplálkozunk, húst eszünk, stb. akkor sajnos ki fognak újulni az aranyeres csomók, és egyéb érelváltozások.
Tehát jóga gyakorlatokkal és helyes életmóddal, helyes étkezéssel természetes módszerekkel is tünetmentessé tehetjük magunkat, de az aranyér ha már egyszer kialakult, az nem fejlődik vissza.
Vannak mindíg újabb és újabb kísérletezések -jelenleg a peptidek-, de eddig azok sem hoztak 100 %-os megoldást. Kellő időben kezdett egészséges életmódal és egészséges táplálkozással elkerülhető az aranyér kialakulása, azaz megelőzhető a probléma.
Az aranyeres panaszaitól függ, hogy kell-e a műtét, vagy tünetmentessé tudja tenni ezt a problémáját.
Üdv.. W-V.László

Alzheimer-kór és táplálkozás
2011.02.08. 18:41A kérdés:

Tisztelt Uram!Miután elolvastam a válaszait, az a kérdés merült fel bennem, hogy az étkezéssel és étrend-kiegészítők szedésével minden betegség gyógyítható? Egyik ismerősömnél Alzheimer-kórt állapítottak meg. A kérdés, hogy mi az oka, és lehet-e a fentiek segítségével gyógyítani? Üdv.Ferenc

A tanácsadó válasza:

Kedves Ferenc!
Remélem az ismerőse is meg szeretne gyógyulni és nem csak Ön szeretné? Miért nem ő keres meg a problémájával? Hiába szeretnénk hogy az ismerősünk vagy a családtagunk gyógyuljon meg, ha az nem akarja. Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg! Én sem tudok más helyett gyógyulni és Ön sem! Mindenkinek saját magának kell megtennie mindent, hogy ha beteg, hogy meggyógyuljon! Meg kell változtatni a megbetegítő életmódját és a megbetegítő táplákozását, de a megbetegítő gondolkodásmódját is!
Vannak olyanok is, bár ezen a felületen megőrizhetik inkognitójukat, a saját problémájukkal kapcsolatban úgy kérdeznek, mintha a barátjuk, vagy ismerősük, vagy családtagjuk lenne beteg, s közben ők maguk azok. Remélem Ön nem ezek közé tartozik?
Igen, pozitív gondolkodással, pozitív hozzáállással, egészséges életmóddal, egészséges táplálkozással, megfelelő étrendkiegészítők folyamatos szedésével, tiszta víz fogyasztásával, a környezeti ártalmak elleni védekezéssel, stb. minden betegség gyógyítható, s így az Alzheimer-kór is!
Az Alzheimer kór leggyakoribb előidézője az alumínium. Hosszú évek alatt feldúsul a szervezetben. Régen szinte minden edény alumínium edény volt, de azok voltak a poharak, a bögrék, az evőeszközök, s ma is abból vannak az alufóliák, a dobozos üdítők. A szervezetbe feldúsult alumíniumtól nagyon hosszadalkmas tisztítókúra után lehet megszabadulni, de nem elég a megszabadulás, regenerálni kell, a legrosszabb regenerálódási paramétereket felmutató idegsejteket, agysejteket. Ez egy nagyon hosszadalmas folyamat és kőkemény kitartás kell hozzá, meg sok idegsejt regenerációt biztosító táplálékkiegészítő. Persze ezeket ilyen felületen nem lehet részletesen megadni, mert nagyon sok adat kell a teljes terápia kidolgozásához. Ezért elengedhetetlen a személyes találkozás, s lehet, hogy többször is. Az is lehet, hogy nem az alumínium idézte elő nála ezt a betegséget, hanem egyéb környezeti ártalom, (elektroszmog, mobilszmog, mikró,stb), ezért kellene az összes tényező feltárása és figyelembe vétele a terápia kidolgozásánál.
Üdvözlettel: W-V.László

A legjobb béltisztító módszer
2011.02.06. 14:45A kérdés:

Tisztelt Uram!Szeretnék egy tisztító kúrán részt venni, legyen szives ajánljon egy béltisztító módszert, mivel annyi van a kínálatban, hogy nem tudom melyik a legjobb. Űdv:Ferenc

A tanácsadó válasza:

Kedves Ferenc!

A legjobb és leg hatásosabb béltisztítás, a Colon hidroterápia! Kérem keresse fel Dr. Hilf Klárát a Bp. VII. Dohány u.16-18 alatti természetgyógyászati renelőben és legalább 5 kezelést kérjen tőle 2-3 nap kihagyásával. Utána is és előtt is szedheti a Nature care-t, valamint a Chlorellát, mert mindkettő sok méreganyagot segít eltávolítani a szervezetből, s a teljes emésztő traktusból. Mellette javasolom a desztilláltvíz ivást is, de nem ártana egy 42 napos Breuss-kúra sem!
Szóval van mit tennie, s ha majd tiszta lesz, akkor úgy kell élnie és táplálkoznia, hogy ne legyen máskor szüksége ilyen tisztító kúrákra.
Üdvözlettel: W-V.László

Gyomorrák
2011.02.04. 10:07A kérdés:

T.Doktor Úr!A napokban diagnosztizáltak egyik közeli rokonunknál gyomorrákot. Az lenne a kérdésem, milyen életmódbeli változtatást javasol, milyen természetes szerek azok, amelyeket javasol, és bármi más jellegű tanácsot, ajánlást szivesen fogadunk.Javaslatait előre is köszönöm, további szép napot kívánok!Katona Éva

A tanácsadó válasza:

Kedves Éva!
Az ismerőse ne fogyasszon se túl forró, sem túl hideg ételeket! Táplálkozzon a vércsoportja szerint, helyes ételtársítással és helyes étkezési sorrendben. Ezekről a másoknak írt válaszaimban olvashat. Kerülnie kellene a húsételeket és a nehéz zsíros ételeket, de a margarint is és mindent, ami margarinnal készült (kekszek, sütik, nápolyik), még akkor is ha ezeket a vércsoportja megengedné. Ugyancsak kerülnie kellene minden tejterméket is a nem homogénezett vaj kivételével. Lehet, hogy a sok sajtevés idézte elő a gyomorrákot! Hollandia nagy sajtevő ország és ott a legtöbb gyomorfekély, gyomorperforáció és gyomorrák, ugyanis a sajtokat marha-vagy borjúgyomor emésztőenzimmel keményítik és ha az idegen emésztőenzim az ember gyomrába kerül, akkor ott zavarokat idéz elő a gyomorfalban!! Mindíg étkezés előtt igyon folyadékot és soha ne igyon étkezés közben és étkezés után. Igyon minden étkezés előtt langyos édesgyökér teát! A tea desztillátvízből készüljön, legalább 2,5 dcl legyen és a 5 percig forralni kell. Ha kész, akkor vissza kell hűteni 37-40 Celsius fokra és csak ilyen hőmérsékletű ételeket és italokat szabad fogyasztania.
A gyomor betegsége az agyban kezdődik! Mit nem tud megemészteni a rokona? Mi feküdte meg a gyomrát? Ez lehet önmagával kapcsolatos, de lehe ta családtagokkal, szomszédokkal, politikával, munkahellyel, lakással, stb. ha ezeket nem tudja megoldani (szabad minden helyzetben szépen visekednie, minden helyzetre szépen reagálnia), akkor bármilyen tökéletesen étkezik, akkor is daganat lehet a gyomrában. Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatalan beteg! Valóban a rokona is meg szeretne gyógyulni, vagy csak Ön, vagy mások is szeretnék? Hogyan áll a beteg ehhez a kérdéshez? Hajlandó megtenni mindent a gyógyulása érdekében?
Többféle bevált rákgyógító módszer létezik_:
- desztilláltvíz ivás. Felébredéskor mindjárt 4 dcl-t megiszik, majd ettől az időponttól számítva két óránként meg kell innia 4-4 deciliter desztillált vizet,(Dr. Hanish-módszer)
- Breuss-kúra: 42 napig csak frissen préselt zölségleveket fogyaszt (zeller, cékla, brokkoli, sárgarépa, petrezselyem, uborka, tök, paradicsom, káposzta, spenót, stb)

Ez a kettő eddig tökéletesen bevált, de mellette is lehet tiszta NaCl-el sózni (patikai só), lehet elmenni Colon hidroterápiára, leglább 5x egymásután. Kellene szedni a C-vitaminból napi legalább 20.000 mg-ot (erről is sokat írtam már). Ki kellene feküdni az elektroszmogból, a geopatikus sugárzásból, stb. nem szabadna használni mikrosütőt a közelében, de nem is fogyaszthat mikróval melegített, főzőtt ételeket!!!!!!
Szednie kellene a szelént, a Cholrellát, a ProbioFlora-t, B-Complexet, omega-3-at, a cinket, a zöldárpa port, a lenmagcsíra port, a darált lenmagot, innia kellene a szuperoxigénezett vizemet, stb.
Ha megkeresnek a leleteivel, akkor egy konkrétabb terápiát tudok neki felajánlani, amelyektől már áttétes daganatos betegek is teljesen meggyógyultak.
Szóval van több megoldás is, csak el kell kezdeni! Lehetőleg minél előbb!!
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Bejelentkezés

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Az eseménynaptár üres.

Találkozzunk a Facebookon is!

Natúrsziget menü!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés