A csillagjegyek és a nők

A Rák férjhez akar menni

Rák kisasszony igazi korán férjhez menő típus, életét minél hamarabb hozzákötné a szeretett férfihez. Életeleme a család, a gyermeknevelés, vágyai netovábbja a meghitt, közös otthon. Hajlamos túlzásba is vinni az ezekkel kapcsolatos tevékenységeit és így zárkózottá válni. Kiváló kapcsolata lehet a Skorpióval, kerülje viszont a Bika és az Ikrek jegyű férfiakat.

A büszke Oroszlán

Az Oroszlán nő büszke, és vonzzák az élet szépségei. Azt mondják róla, hogy kitűnő barát, mert évtizedeken át is kitart azok mellett, akiket valaha megkedvelt. Nem mondható jó emberismerőnek, így viszonylag gyakran előfordul nála, hogy rosszul választ. Ráadásul hajlamos a gyors házasodásra is, így elmondható, hogy az Oroszlán a bontóperek igazi bajnoka. Kellemes kapcsolatba kerülhet a Kos és a Nyilas jegyek szülötteivel, feltétlen kerülje viszont a Bikával, az Ikrekkel, a Rákkal kialakítandó nexust.

Puritán és igényes Szűz

A precíz, ügyes kezű, harmóniát kedvelő, puritán Szűz igényes nemcsak másokkal, hanem önmagával szemben is. Intelligenciája folytán a családi élet, a háztartás teendői általában nem elégítik ki, szüksége van a sikeres szakmai karrierre is. Szigorú elveit, puritán életfelfogását sokan tévesen a kicsinyességgel, a vaskalapossággal azonosítják. Bak és Bika férfipartnerrel élhet ideális kapcsolatban. A Vízöntővel rövid kapcsolatnál, egyéjszakás kalandnál feltehetően nem futja többre, a Mérleggel, a Skorpióval pedig kifejezetten kellemetlen volna együtt élnie.

A Mérleg kitűnő feleség, jó anya

A Mérleg nő az asztrológusok szerint kitűnő feleség, élete a férje körül összpontosul – néha olyan mértékben, hogy gyermekeinek meg kell elégedniük szívében a második hellyel. Anyai ösztöneit legyőzik a férje iránti szeretet hullámai. A Mérleg nők kitűnően, hosszan tartó kapcsolatban élhetnek az Oroszlán és a Vízöntő férfivel. Feltétlen kerülendő azonban például a Kossal létrehozandó kapcsolat.

A szigorú Skorpió

A Skorpió hölgyek nehezen tudnak bensőséges, hosszantartó kapcsolatot kialakítani, mert hajlamosak a szigorra, és nehezen nézik el mások gyengeségeit. A jegy szerencsétlensége, hogy szülöttei nagyon gyakran kötődnek náluk gyengébb jellemű férfiakhoz, és ez csak fokozza a gondokat. A Skorpió nőből ugyanis az ilyen kapcsolat a legrosszabb tulajdonságait – a csípős véleménynyilvánítást, kötözködő hajlamát – hozzák elő. A Skorpió hölgy szenvedélyes szerető, aki rendkívül féltékeny, mert fenntartások nélkül birtokolni akarja az általa szeretett férfit. Ha hazugságon kapja a partnerét, vagy az megbántja őt, akkor nem sokat tétovázik, hanem gyorsan odébbáll. Reményteli, jó kapcsolata lehet egy Skorpió férfival vagy Rák partnerrel, a Bak férfi is szóba jöhet egy tartós kapcsolatban, ám ebben az esetben még sokat kell dolgozni azon, hogy elsimuljanak közöttük az ellentétek. Óvakodjon viszont a Bika, az Ikrek, a Kos közeledésétől.