A csillagjegyek és a nők

Őszinte és nyílt a Nyilas

A nyitott, őszinte Nyilas jegyűnek számolnia kell azzal, hogy ezeket a tulajdonságait némely férfiak olykor félreértelmezik, és nyílt szexuális közeledésként értékelik. Ha ez több alkalommal is megtörténik Nyilas kisasszonnyal, lehet, hogy visszahúzódóvá, sértődötté teszi a kudarc, és hajlamossá válik arra, hogy rövid távú kapcsolatokba meneküljön. Számára az ideális pár az olyan férfi, aki nem veszi rossznéven, ha kedvese rámosolyog valakire, aki türelmes, és szíve hölgyét eléggé szereti ahhoz, hogy elfogadja olyannak, amilyen, nem akarja megváltoztatni párja alapvető tulajdonságait. A Nyilas nő számára ideális kapcsolatot kínálhat a Kos, az Oroszlán, a Mérleg jegyben született férfi.

A Bakot ki kell érdemelni

A Bak jegyében született hölgyek csak látszatra ridegek, visszautasítók, a valóságban igen mély érzelmek lakoznak bennük, erősen vonzódnak párjukhoz. Persze csupán ahhoz a férfihez, akit erre méltónak tartanak. Ehhez pedig az szükséges, hogy párja olyan belső értékeket – intelligenciát, toleranciát, hűséget, őszinteséget – tudjon felmutatni, amelyek miatt a Bak jegyű hölgy képes felnézni rá. Ezeken a kiváló tulajdonságokat minden esetben értékeli és viszonozza is a saját értékes jellemvonásaival. A Bak nő ideális partnere a nyugodt, kiegyensúlyozott, ám az élet gyönyörűségeit igencsak értékelni képes Bika. Boldog, harmóniában élő pár válhat belőlük, amelynek tagjai hosszú éveken keresztül képesek megbecsülni és megtartani egymás társaságát. Jó párost alkothat a Bak nő és Szűz jegyű férfi is, az Ikrek, a Mérleg, a Nyilas viszont megkeserítheti az életét.

Vízöntő – a hasonlóság boldogít

A Vízöntő nőnek olyan párt kell találnia, akinek az övéhez nagyon hasonló a felfogása, az életszemlélete. Olyan férfira van szüksége, aki megérti a nő önállósági törekvéseit, a változások, újdonságok iránti rajongását. Ideális társa egy másik Vízöntő lehet, de az Ikrek, a Mérleg is illik hozzá. Kerülje azonban a Halakat, a Bikát, a Rákot, mert a kapcsolat megkeserítheti mindkettőjük életét.

Érzelmi biztonságot kereső Halak

A gyengéd, kedvességgel alaposan megáldott Halak jegyű hölgy előnyös külsejét igyekszik felhasználni párkapcsolatainak sikerre vitelében. Tartós, harmonikus kapcsolatra akkor számíthat, ha olyan partnert talál, aki érzelmileg erősen kötődik hozzá, toleráns, és szeretetével érzelmi biztonságot teremt a párjának. Ideális partnere a Skorpió és a Rák. A Bakkal is kiépíthet életre szóló kapcsolatot, de annak az alapja inkább a barátság, mint a szerelem lesz.

Lóránth Ida