Fájdalomtűrés-teszt

Mely fájdalomtűrő típushoz tartozik Ön?

A gyakorlatban mutatkozik meg, hogy mennyire különbözőképpen bánnak az emberek a fájdalmukkal. Egyesek kerülik a mozgást és félnek, mások pozitívan kezelik a problémát, és felülkerekednek fizikai fájdalmukon. A következő kérdésekkel kiderítheti, hogy Ön az „elkerülőkhöz”, vagy a „leküzdőkhöz” tartozik-e.

1.) A fájdalom megijeszti, és ez veszélyt jelez Önnek.2.) A további fájdalomtól való félelmében kerül minden mozgást.3.) Fájdalmai miatt aggódik a jövőjéért.4.) Megpróbálja eltitkolni családja vagy munkatársai előtt, hogy fájlalmai vannak.5.) A fájdalom nem ösztönzi Önt arra, hogy törődjön az egészségével.6.) Ha fájdalmai vannak, arra számít, hogy a panaszok maguktól elmúlnak.
 

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés