Hajlamos Ön reumára?

A reumával kapcsolatosan sokan azt hiszik, hogy tipikus öregkori jelenség, pedig még gyerekek is szenvednek e betegségben. Minél korábban felismerjük a reumát, annál könnyebben kezelhető. Tesztünkkel megállapíthatja, hogy Önnél fennállnak-e már a reuma tünetei.

1.) Nemrég duzzanatokat vettem észre az ujjaimon és a csuklómon. Egy ideje levertnek érzem magam.2.) Ha hosszabb ülés után járok, erős fájdalmat érzek a térdemben (vagy a csípőmben, a bokámban, a lábujjaimban). Ha egy ideig nem mozgok, eltűnnek a panaszok.3.) Hónapok óta nem pihenem ki magamat alváskor. Ha felébredek, fájnak az inaim, izmaim és ízületeim.4.) Éjjelente 3-4 óránként rendszeresen arra ébredek, hogy fáj a hátam. Ha egy kicsit járkálok, javulnak a panaszaim és tovább tudok aludni.5.) Reggelente az ujjaim annyira merevek, hogy alig tudom megnyitni a csapot, vagy a zuhanyt.
Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés