Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
CL-leukémia
2010.07.15. 13:22A kérdés:

ápr.hóban CLL-t diagnosztizáltak,béres cseppet javasoltak.Az Ön véleményét kérném,tényleg csak ennyi?Köszönöm!

A tanácsadó válasza:

Kedves Kérdező!
Az Ön leukémiáját több tényező is okozhatja! Az egyik a mikrohullámú sütővel készített melegített ételek fogyasztása, valamint ha nem is fogyaszt ilyeneket, de ha rendszeresen 20 méteren belül van Önhöz egy olyan mikró, amelyet naponta többször is működtetnek, akkor Ön ettől megbetegedhet. Az elektroszmog minden formája is előidézhet ilyen betegséget, ha gyenge az immunrendszere, mert nem szed ProbioFlora-t, vagy kevés C-vitamint szed ( Napi 20.000 mg kellene mindekinek ma Magyarországon!!!!!!!!! Én minimum ennyit szedek, immár több, mint egy évtizede!). Kérem, olvassa el az elektroszmoggal, a mobiltelefonnak és a mikrohullámú sütőkkel kapcsolatos írásaimat. Ja és a mobiltelefon is nagyon árt! Mennyit beszél rajta naponta? Azt hiszi, hogy a Béres-csepp önmagában elégséges egy ilyen betegséghez? Változtassa meg a megbetegítő életmódját, a megbetegítő táplálkozását és minden rendbe jön! Kérem, olvasson el több, másoknak írt válaszomat és akkor rájön, hogy mit kell tennie, de meg is kereshet a leleteivel a rendelésemen. Van még egy lehetséges ok, s már ilyennel is találkoztam ennél a betegségnél, ez pedig vagy a kevés NaCl használat, vagy a rossz sóval való sózás! Csak patikai NaCl-t használjon, de azt bővebben. Kérem, olvassa el az ezzel kapcsolatos válaszaimat is, valamint nézze át a www.aquanet.fw.hu honlap sóval foglakozó oldalait!
Szabaduljon meg a betegségét előidéző dolgoktól!!
Üdvözlettel: W-V.László

Nyírfacukor és stevia
2010.07.14. 15:27A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi László Úr!A nyírfacukorról és a steviáról szeretném kikérni a véleményét.Szeretném tudni, hogy mely vércsoportba tartozóknak ajánlott e két készítmény fogyasztása?Milyen gyakorisággal lehet használni? (Jótékony-semleges-káros.)Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel: Barna Erika

A tanácsadó válasza:

Kedves Erika!
Mindkét édesítőszer fajta jó, azaz jótékony mindegyik vércsoportnak!! Tehát bátran fogyaszthatja mindegyiket, még ha cukorbeteg, akkor is. A nyírfacukrot árulják xilit néven is, a steviát pedig jázminpakóca néven is. Én inkább a stevia használatát javasolnám, s azt is úgy, hogy a szárított porát összeőrli kávédarálóval, vagy turmixgéppel, és ezt a port használja fel a teafüvei mellé (ezt is velük együtt le kell forrázni), de ezzel a porral, pl. kölesliszttel keverve, nagyon értékes és finom édes tésztát, kását, süteményt, stb is készíthet.
Gratulálok ahhoz, hogy érdeklődik az egészséges édesítőszerek iránt!
Üdvözlettel: W-V.László

Diólevél felhasználása, az ezüst kolloid és az ivóvíz, a parlagfűs interjúm
2010.07.13. 13:37A kérdés:

Kedves Várhegyi úr!Biokertünk van, egy éve lakunk a Bakonyban, nem használunk vegyszereket. Az életmódunk is ilyen, vegyszer- és méregmentes, amennyire csak tehetjük. Sok könyv és cikk írja, hogy a diólevél káros, sőt, a diófa közelében nem maradnak meg a növények. Még sosem volt diófánk, ezért a kérdéseim erre vonatkoznak: begyűjthetem ősszel a diófa lehullott levelét is a veteményesre talajtakarónak? Beletehetem a komposztba is? Tudom esetleg valami másra is használni? Másik téma: az ezüstkolloid oldatból mennyi kell az ivóvízbe, ha tisztítani szeretném? Egy kétliteres kancsóba mennyit tegyek belőle? válaszát előre is köszönöm, szeretettel üdvözlömK.Ildikó

A tanácsadó válasza:

Kedves Ildikó!
Gratulálok, az egészséges életmódra való áttéréshez, a biokert létrehozásához, a komposztáláshoz!
Az ezüst kolloiddal nem lehet a vizet tisztítani, csak fertőtleníteni! Ha szennyezett vízbe teszi az ezüst kolloidot, akkor abban a szennyeződések megmaradnak, csak sterilek lesznek! A toxinok viszont megmaradnak és ugyan úgy mérgezik az ilyen vizet fogyasztók szervezetét, mintha nem lenne benne ezüst kolloid!!! Tiszta vizet csak desztillálással (info@vizdesztillalo.hu), vagy a fordított ozmózis (reverz ozmózis = ro)-os szűréssel lehet előállítani, s ezek mindegyike steril a közvetlen gyártás után. Ha viszont fedetlenül tárolják, vagy nem tiszta edénybe teszik, vagy tárolják, akkor a csíramentesítés miatt, egy literhez egy kupaknyi ezüst kolloidot kell tenni, de ez a víz ne legyen napon, mert az ezüst fényérzékeny! Ez a mennyiség még kisgyermekek számra sem káros, sőt csak előnye származhat belőle felnőttnek, gyermeknek egyaránt, ha steril vizet iszik és ilyent használ főzésre és ételek készítéséhez!
Valóban a diófák, a fekete diófák és a fenyőfák alatt és közelében nem minden növény marad meg, sőt, még sok fűféle sem! Ez a fajta bio-védelem az adott diófa érdekében alakult ki, hogy ne nyomják el más fák, vagy növények a diófát. Ez a védelem megtalálható a diófák lehullott leveleiben is, ezért azokat csak kb. 20 %-os arányban szabad használni komposztálásra, de csak akkor, ha kicsit össze van törve és egyenletesen van elkeverve, a többi komposztban lévő növénnyel! Egyébként, ha a sértetlen és egészséges zöld diólevelet leszedik május végén, június elején és leszárítják, akkor a zöld diólevél teát, desztilláltvízzel készítve, kiválóan alkalmazhatjuk vírusos, és bakteriális fertőzések, megbetegedések esetén,
egész évben. Én régóta használok a napi teakeverékeimben kevés őrölt szárított zöld diólevelet, mert a fertőzésekkel kapcsolatos megelőzésben is nagyon hatásosan alkalmazhatjuk, antibiotikumok helyett, mert a diólevél tea hatóanyagaival szemben a mikroorganizmusok nem tudnak rezisztenciát kialakítani. Ez miatt talajtakarónak csak azon növényeknél lehet felhasználni, amelyek jól megélnek a diófák közelében (pl.: rózsafa, dália, liliom, pünkösdi rózsa, stb). Ha talajfertőtlenítést szeretnénk, akkor arra is kiválóan alkalmas a diófa levele zölden és szárítva is! Veteményesre viszont nem ajánlom talajtakarónak, mert többféle diófa van és mindegyiknek vannak társíthat és nem társítható növényei is, amely még az adott talaj szerkezetétől is függ. Ezért azt ajánlom, hogy kis területen takarják be a talajt diólevéllel és figyeljék meg, hogy melyik haszonnövény áttelelését segíti, melyikét gátolja.
Egy időben nem lehetett kapni a bioboltokban zöld diólevél teát, de amióta bebizonyosodott, hogy úgy külsőleg, mint belsőleg alkalmazva számos betegséggel szemben nagyon hatékonyan alkalmazható, azóta ismét lehet kapni a szárított zöld diólevél teát. Ha száraz a diólevél és nem zöld, akkor azt nem használjuk a fitoterápiában, mert a száraz és barna levelei már nagyon erős drogokat tartalmaznak, s így az kiváló talaj fertőtlenítésre, de humán célra nem ajánlott a használata!
Van viszont egy kiváló, a szervezet őssejt-termelését segítő anyagokat tartalmazó növényünk, a parlagfű. Ezzel kapcsolatban kérem, hogy hallgassa meg a velem készült rádióinterjút, melyből sok más, egészséges életmóddal és egészséggel kapcsolatos ismeretekre tehet szert.

http://tisztahangok.wordpress.com/2010/06/28/veixl-varhegyi-laszlo-termeszetgyogyasz/

Üdvözlettel: W-V.László

Sütőzacskó
2010.07.12. 14:10A kérdés:

Kedves László!Annyi szépet hallani a sütőzacskóról, Ön szerint nem oldódik ki belőle káros anyag sütés közben?Tisztelettel: Erzsébet

A tanácsadó válasza:

Kedves Erzsébet!
Minden amit gyártottak, az tartalmaz különböző vegyi anyagokat, s így a sütőzacskó is! Az, hogy mennyi egészségkárosító anyagot tartalmaz valószínű, az engedélyezési eljárásban ellenőrizték. Az, hogy a különböző ételkészítéssel foglalkozó tv-műsorok, női magazinok, stb. dícsérik a praktikusságát, az még nem jelenti azt, hogy jó is!
Amikor forgalombahozási engedélyt kap egy ilyen termék, akkor azt vizsgálják, hogy az adott termékben lévő egészségkárosító anyagok dózisa ne lépje túl a megengedett értékeket. Azt viszont senki sem nézi, hogy más ételekkel, más anyagokkal mit viszünk be a szervezetünkbe. Így aztán úgy feldúsúlhatnak bennünk a mérgek, hogy azokhoz a sütőzacskó káros anyagai elenyésznek, de lehet, hogy ezekkel telik "csordultig" a szervezetünk és onnatól kezdve jönnek a különböző betegségek, növekedik a koleszterin szint, betegszik a máj, a vese, a bőr, stb.

Ha lehet kerüljön minden segédanyagot a sütésnél, ugyanis az alu fóliából is van alumínium kioldódás, amely a szervezetben kumulálódva Alzheimer kórt idéz elő! A sütőpapír anyagai is egy idő után kumulálódhatnak a szervezetben.
Üdvözlettel: W-V.László

Prosztata megnagyobbodás
2010.07.12. 09:22A kérdés:

Kedves László !Élnézését kérem , hogy újra elküldöm a kérdéseimet és gondolom, hogy biztosan nagyon elfoglalt , de hátha nem kapta meg előző levelemet (06.24.-én). Köszönettel: ErhardtKedves László !Édesapám 60 éves , B+ vércsoportú. Sosem volt beteg, kivéve náthás illetve időnként fájt a dereka. 2009-ben orvosi szűrővizsgálaton volt ahol volt vérvétel és vizeletvizsgálat is, ekkor semmi problémát nem találtak csak igyon több vizet. 2010.03.28.-án megállt a vizelete,az orvosok prosztata megnagyobbodást állapítottak meg és gyulladás csökkentőt kellett szednie ,4 hétig volt fent neki katéter. 04.01.-én meglett a PSA eredménye ami 100 feletti érték lett. Az orvos biopsziát javasolt amit 04.09.-én meg is csináltak. A mintavétel eredménye 05.25.-én: CA PROSTATE C61. Innentől hormon injekciót kap, illetve hormon tablettát szed. 06.10.-én teljes test csontszcintigráfián volt aminek az eredménye: csontmetastasisra utaló jel nincs. A PSA eredménye junius közepén 4.5 lett. Az orvosok még sugárkezelést javasolnak.Azt szeretném megkérdezni Öntől, hogy mit javasol a gyógyulás érdekekében , illetve Önnek mi a véleménye az Avemar-ról illetve Culevit-ről ? Továbbá szeretném megtudni , hogy édeseapám fogyaszthatja-e a búzafűlét és Bio Linom lenmag őrleményt, ha igen milyen adagokban ? A héten olvastam, hogy a brokkoli is segíthet, a B+ vércsoportúak fogyaszthatják-e ?Válaszát előre is köszönöm. Üdvölettel:Erhardt

A tanácsadó válasza:

Kedves Erhardt!
Igen, eljutottak a kérdései, kérései hozzám. Lehet, hogy több válaszadó napi szinten órákat tölt a net mellett, de sajnos én nem minden nap tudok a válaszadásokkal foglalkozni, s ráadásul van úgy, hogy napi 40-50 levelet is kapok: Tudom, hogy Ön szeretne az édesapjának segíteni, de vajon Ő igényli-e ezt a segítséget? Sok hozzátartozó szeretné, ha a szeretett őse, vagy más rokona meggyógyulna, de vajon az illető szándékozik-e valamit tenni a gyógyulása érdekében? Medicus Curat, Naturas Sanat mondták már évezredekkel ezelőtt az orvosok, azaz az orvos kezel, a természet gyógyít! Sok beteg inkább orvoshoz megy, hogy az kezelje mindenféle kemikáliákkal, de mást nem hajlandó tenni a saját gyógyulása érdekében. A természetgyógyászat pedig azt nézi, hogy mitől alakult ki az adott betegség és azt milyen természetes módszerrel lehet meggyógyítani. Nagyon fontos az is, hogy maga a beteg kérje a tanácsot, főleg, ha csak 60 éves! Jó lenne az is, ha ezzel a bajjal maga az édesapja, vagy Önnel együtt, az eddigi összes leletekkel ( benne, a vérleletek is, pl. teljes vérkép) keresnének meg személyesen., mert csak így lehet teljes részletességgel terápiát előírni.
Sok mindent nem írt le például. A prosztata a férfiaknál legtöbbször azért betegszik meg, mert már nem használják!!! Én a 64. évemet taposom, s tudom, hogy azok a férfiaknak betegedik meg a prosztatájuk, akik már nem használják azt heti rendszerességgel, akár többször is! Ha az izomzatot sem használja valaki, akkor az izmai elsatnyulnak és egyre jobban elerőtlenednek!! Van-e nő-kapcsolata az édesapjának? Milyen gyakran élnek házaséletet? Szed-e bélflóra pótlásra valamilyen pro-és prebiotikumot? A probiotikumok hiányában az egyre elsalakosodó vastagbél és végbél miatt az ezekhez közeli prosztata is kap a bélben lévő mérgekből, salakanyagokból!! Szokott-e beöntést végezni az édesapja? Mikor volt utoljára Colon-hidroterápián? Milyen vizet iszik, milyen vízzel készítik az ételeit? Csak a tiszta víztől várható el, hogy ne mérgezze a szervezetet, hanem tisztítsa azt! A csapvizekben átlag 130.000 méreganyag található, s ezeket már 60 éves korban kevésbé tudja tolerálni az egyre idősödő szervezet!!!! Csak a desztillált, vagy az ro.víz fogyasztása (ivásra, főzésre, tea és más italok készítésére) hozná meg a várt gyógyulást. Van-e higany amalgámos fogtömése? A húsevés, a pasztörizált tehéntej, valamint valamennyi homogénezett tejtermék, továbbá a margarinok fogyasztása is önmagában megbetegítő tényező. Én 22. éve vagyok vegetáriánus, s mégis erősportot űzök! Semmilyen „kis bociból nagy marhát kell csinálni” dns-kódokat tartalmazó szarvamarha terméket nem fogyasztok, csak ez embertől kisebb tömegű állatok tejtermékeit (kecskesajt, juhsajt, juhtúró,stb). Nem hordok a testemen mobiltelefont, mert az is ha főleg zsebben, vagy derékszíjon hordják, akkor meg fog betegíteni, szintúgy minden mikrohullámú sütőben készített, vagy melegített étel is, valamint a mikró működés közbeni sugárzása is, 20 méteres körzetben mindenkit! Ezekről bővebben olvashat a honlapon megjelent írásaimban, vagy más sajtótermékekben is és nemcsak tőlem, hanem egyre több szakembertől!!!! Szóval van rizikótényező bőven! Egy 60 éves, nem teljesen egészséges életmódot élő ember már nem bírja el ugyanazt a környezeti terhelést, mint egy 40, vagy 50 éves!!!!
Egy Avemar, vagy Culevit, vagy búzafűlé, amely nem is jó a B-s vércsoportúnak, nem fog javulást hozni. Javulást hozna a desztilláltvíz ivása (két óránként két deciliter, ha szomjas, ha nem!). Erről bővebben olvashat a www.aquanet.fw.hu honlapon (Dr. O Hanish-módszer). Javulást hozna a frissen őrölt barna lenmag, meg a Bio Linom, vagy a Noni-Juice, a zöldárpa-por, valamint a tönkölybúzafű-lé (nem azonos a búzafűlével!). Napi 3 szál nyers spárga elrágcsálása, vagy sok brokkoli evése ( lehetőleg azt is nyersen), vagy napi 20.000 mg C-vitamin fogyasztása, a kisvirágú füzike tea, a Cali Vita cég Pro State Power nevű készítménye. A vércsoport szerinti táplálkozás következetes betartása (pl. B-seknek tilos minden ami napraforgó olajat tartalmaz, vagy napraforgó olajban sütötték). Egy szónak is száz a vége: meg kellene változtatni az édesapjának a megbetegítő életmódját, a megbetegítő táplálkozását és a megbetegedést előidéző környezeti ártalmakat, amelyek ellen már egyre kevésbé tud védekezni egy, egyre egészségtelenebbül élő 60 éves embert szervezete!!!
Ha felkeresnek a rendelőmben, akkor s részletes információk és adatok birtokában egy személyre szabott terápiát tudnék adni a teljes gyógyuláshoz, de mivel én nem tudok senki helyett gyógyulni, ezért az általam előírtakat az édesapjának teljes mértékben be kellene tartania, mert csak így vállalom a felelősséget a tökéletes gyógyulásáért. Ezt beszélje meg vele, mert Ön hiába szeretne bármit vele tenni, ha Ő elzárkózik ettől. Az életmódváltással kapcsolatban olvassanak el több, másnak adott válaszomat is.
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Pontgyűjtő - áprilisi ajándékok

Áprilisban a következő ajándékokért versenyezhetnek a pontgyűjtők. (A pontgyűjtés részleteiről, feltételeiről itt olvashat.)

Fődíj: 4 x 24 kocka Grassdrop gyorsfagyasztott bio búzafűlé hőszigetelt csomagolással és házhozszállítással, értéke: 20.980 Ft.

4 x 24 kocka Grassdrop gyorsfagyasztott bio búzafűlé

További ajándékaink: a pontgyűjtő játékunk 2-5. helyezettjei számára egy-egy 15% kedvezményt nyújtó kupon, amelyek az online Organikus Magyar Búzafűléboltban válthatók be, valamint 1db meglepetés ajándék a Natúrszigettől.

A fődíjat és a kuponokat – mindkettő 2014. május 31-ig érvényes/beváltható – az Organikus Magyar Búzafűlébolt bocsátotta rendelkezésünkre.

Hírlevél fel/leiratkozás

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Találkozzunk a Facebookon is!

Videó ajánlatunk

SENSITIV IMAGO – biofizikai állapotfelmérés felsőfokon

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés