Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
Reverez ozmózisos víz pH-ja
2010.09.19. 13:25A kérdés:

Tisztelt László!!Az lenne a kérdésen, hogy mennyire ért egyet a cikk írójával, abban hogy az otthoni ozmózis víz pH-ja illetve a PI optimalizáló ilyen eredményeket produkál?? Üdvözlettel:Mikulesz István Volt az életemnek olyan boldog korszaka, mikor semmit nem tudtam arról, hogy a testem a savak valóságos fertőjében tocsog, ami előbb vagy utóbb a halálomat okozza. Nem hallottam még a savtalanításról, a lúgosításról, a sav-bázis egyensúlyról. Ennek a békés savtudatlan időszaknak Péter barátom beszámolója vetet véget, aki egy japán MLM hálózatba lépett be. Péter számolt be arról nekem, hogy egyik hálózattársa azért tette le a voksát a cég víztisztítója és PI víz gyártó berendezése mellett (ami együtt kb. 60.000 forintba kerül), mert az illető vegyész, és azt vette észre, hogy vizeletének PH értéke

A tanácsadó válasza:

Kedves István!


A megfelelő időben fogyasztott víz
maximalizálja az emberi test működését, íme:


2 pohár víz rögtön felébredés után segíti a belső szervek működését.

1 pohár víz 30 perccel az étkezés előtt elősegíti az emésztést.

1 pohár víz fürdés előtt lecsökkenti a vérnyomást.

1 pohár víz lefekvés előtt megelőzi az agyvérzést, és az alvás közben gyakran előforduló szívrohamot!

Az egész vízfogyasztással kapcsolatban azt kell megjegyezni, hogy lehetőleg a legtisztább vizet igya meg minden esetben és ilyen vízzel is készítse el az italait és ételeit. A desztilláltvíz a legtisztább és a pH-ja semleges, vagy enyhén savas. A második legtisztább víz a reverz ozmózisos eljárással szűrt és tisztított víz. Ezt is használhatja és ne foglalkozzon a pH-jával!
Lúgos vizet viszont ne igyon! Tönkreteszi a gyomorsav savasságát és az epesavakat is és előbb-utóbb emésztési problémái lesznek ez miatt.

Nekünk nem vízzel, hanem táplálékkal kell lúgosítani!!! A táplálékba beletartoznak az italok és az ételek is. A frissen préselt nyers zöldséglevek szinte mind lúgosítanak és mégsem zavarják meg a gyomorsav pH összetételét! A savas pH-jú italok, mint pl. a Coca Cola viszont nagymértékben savasítják a szervezetet! Tele vagyok refluxos páciensekkel, akik állandóan csak főtt ételt esznek és ettől savasodik el a szervezetük. Ha valaki zömmel nyers, hőkezeletlen ételeket fogyaszt, akkor az emésztő rendszere rendezi a pH folyamatokat a gyomorsav és epesavak által. Víz ivásakor viszont nem érzékelnek tápanyag összetevőket a gyomor érzékelő receptorai, ezért becsapják azt. Ezért nem jó a lúgos víz!!!
Az ásványi anyagokat sem vízzel és szervetlen formában kell a szervezetünkbe bevinni, hanem táplálékkal és szerves formában, vagy ha ez így nem elegendő, akkor kell, megfelelő kelátos táplálékkiegészítőkkel.
Üdvözlettel: W-V.László

Hajnövekedés lassítása
2010.09.18. 14:24A kérdés:

Tisztelt Uram!Hajvágással kapcsolatos kérdésem volna. Nekem vastag szálú és sok hajam van , ami nagyon gyorsan nő. Szeretném tudni, hogy milyen napokon vágassam, hogy lassabban nőjjön!? Kérem írja meg a pontos napokat, ameddig csak tudja / gondolok itt a jövő évre is/! Tisztelettel: Edina

A tanácsadó válasza:

Kedves Edina!
Sokan szívesen cserélnének Önnek!!! Megjelentek ezen a portálon is, valamint több válaszomban is a hajvágásra jó időpontok. Ezeket mindíg decemberben, az asztrológiai naptár megjelenése után szoktam elkészíteni. A jövő évi is tehát csak akkor fog elkészülni.Az ezévi, hátralévő napokat kérem nézze meg az említett helyeken.
A jó napok (Oroszlán) előtt, közvetlenül vannak a rossz, nem ajánlott napok( Rák). Átlagban ez 2-3 nap. Ha tehát Ön megnézi a "jó napos"táblázatot, akkor az Oroszlán jegyben jár a Hold, előtte pedig Rák jegyben tartózkodik. Ez a hajvágásra legrosszabb időszak és Önnek ilyenkor kellene hajat vágatnia. Azonnal nem veszi észre az eredményt, de egy fél év után már érzékelni fogja.

Ha ilíyen gyorsan nő a haja, akkor miért nem növeszti meg annyira, hogy időnként levágatva azt el tudná adni a paróka készítőknek, ,akik szép summát adnának érte. Akár le is szerződhet velük!
Üdvözlettel: W-V.László

Desztillált víz benzinkútról?
2010.09.17. 13:05A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi László!Először is szeretném megköszönni az előző kérdéseimre adott válaszait (zsugorvese, fogproblémák), meg fogom fogadni tanácsait, fogat is már csak a Paradontax fluor nélküli fogkrémmel mosok. Eszembe jutott pár további dolog, amit meg szeretnék Öntől kérdezni, amennyiben lehetséges.Az első desztillált vízzel kapcsolatos lenne. Említette egyik válaszában, hogy a benzinkutaknál árult laboratóriumi célra ajánlott víz alkalmas lehet főzésre. Nekem a napokban sikerült beszereznem a következőt: ,,Desztillált víz minőségű többszörösen ioncserélt víz. Vezetőképesség < 20

A tanácsadó válasza:

Kedves Kérdező!
A desztilláltvíz minőségű, többszörösen ioncserélt víz, nem desztillátlvíz, ezért ilyent ne használjon! Ha nem volna ioncserélt, akkora többszörösen tisztított vizet lehetne használni ivásra, főzésre.
Ha olyan desztillálvizet kap valahol, amelyen fel van tüntetve, hogy akvarisztikai célra is alkalmas, akkor azt felforralás után visszahűtve fogyaszthatja. Ha a halak nem pusztulnak el a desztillált víztől, akkor az ember sem, mert különben nem adnák be intravénásan, infúziós oldatként, 1 %-os só-oldattal! Fontos, hogy mindíg el kell olvasni a terméken lévő tájékoztatókat!!
Volt mikor már nekem is elfogyott a nálam lévő desztvíz és megszomjaztam. Ilyenkor én is az áruházak polcain és a benzinkutaknál kutakodtam, hogy melyik az a víz, amely akvarisztikai célra is használható és abból vettem, s ittam is belőle. Semmi bajom nem lett tőle. Inkább tartok attól, hogy az esetleges csapvíz nem megfelelő tisztaságú, ezért nem fogyasztok sehol csapvizet és csapvízzel készült italt, vagy ételt sem! Még fagylatot sem eszem, mert azt is mindenütt csapvízzel készítik!!!

Üdvözlettel: W-V.László

Köszönet
2010.09.15. 18:30A kérdés:

Kedves László!Szerintem Önt,tavaly a Jó Isten vezérelte utamba!Önnek köszönhetően meggyógyultam!Tanácsait hangsúlyozva mások előtt és szem előtt tartva élek!Még egyszer Nagyon szépen Köszönöm!Örök hálával gondolok Önre: Abüdosz

A tanácsadó válasza:

Kedves Abüdosz!
Saját magának tartozik hálával és köszönettel, hogy az ajánlásomnak megfelelően megváltoztatta a megbetegítő életmódját és táplálkozását, s ezért gyógyult meg!
Üdvözlettel: W-V.László

Tiszta só
2010.09.12. 10:19A kérdés:

Tisztelt László!Először is köszönöm , hogy a megválaszolt kérdésekre, válaszait olvashatom, és sok új,értékes információhoz juthatok.Már többszöször voltunk Önnél leányommal együtt Tatáról, neki a pajzsmirigyével volt probléma.Azóta is már kb. egy éve sózásra az Ön által javasolt patikai sót /natri chloridum van ráírva/használjuk/.Most egy kicsit elbizonytalankodtam, és azt kérdezem, hogy lehet-e ezt hosszabb távon is ,folyamatosan használni? Mivel a patikában kérdezték tőlem és mondták, hogy ebben csak nátrium van...ezért lettem bizonytalan.A lányom Tsh- ja már sokat javult, utóljára 4,2 volt.A javaslatait azóta is betartjuk, az étkezéssel és táplálékkiegészítőkkel kapsolatban.Köszönöm szépen segítségét. Üdvözlettel. Ági

A tanácsadó válasza:

Kedves Ági!
Pontosan az a jó, hogy tiszta nátrium van a patikai sóban!!!! Nekünk a nyomelemeket a nátrium kivételével csak szerves formában kell bevinni, mert a szervetlen formát nem tudja feldolgozni a szervezet és a szervetlen ásványok lerakódnak a szervezetben.A nem patikai sókban mindenféle más oda nem tartozó anyagok vannak!!!
Nyugodjon meg, mert ha valaki rosszul lesz, az első dolga a mentőknek az infúzió beadása, amelynek 99 %-a desztilláltvíz (ezt ajánlom mindenkinek ivásra, italok és ételek készítésére) és 1 %-a só, amely 1 %-nak 90 %-a nátrium és a maradék 10 % ( az eredeti összetétel 0,01 %-a) egyéb nyomelem. Tehát hosszabb távon is használhatja, sőt mindenki addig használja, amíg él, hiszen a vallásos zsidók többezer éve csak rabbipecsétes kóser sót használnak a születéstől a halálukig, amely szintén tiszta nátriumklorid. Jómagam is folyamatosan a patikai NaCl-t használom mindenhez és bátran sózom vele az ételeimet. Egyébként a www.aquanet.fw.hu honlapon több bizonyítékot is talál arra, hogy miért kell vagy csak a patikai tiszta NaCl-t, vagy csak a rabbipecsétes kóser sót használni! A patikusok sem értenek hozzá, mert rosszul képezték ki őket, pedig ha elmélyednének a témában, akkor hamar rájönnének, hogy hol az igazság. Sajnos őket gyógyszercentrikusan képezték ki és nem egészségcentrikusan. A sógornőm is gyógyszerész, meg két közeli ismerősöm is, s őket már sikerült meggyőznöm, s maguk is rájöttek, hogy rosszul képezték ki őket. Azóta a sógornőm is ezt a sót használja és gyógyszerek helyett táplálékkiegészítőket szed, de csak kelátos, azaz szerves kötésben lévőket! Az általam ajánlott táplálékkiegészítőkben szerves kötésben vannak a nyomelemek és az ásványi anyagok, amelyek nem rakódnak le a szervezetben, hanem részt vesznek az anyagcserében és a a sejtek élettani folyamataiban.
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Pontgyűjtő - augusztus

Augusztusban is értékes ajándékért versenyezhetnek a pontgyűjtők. (A pontgyűjtés részleteiről, feltételeiről itt olvashat.)

Fődíj: egy teljes körű természetgyógyászati állapotfelmérés (2 óra) Budapesten. Értéke: 20 ezer Ft. Terapeuták: Németh Imréné Éva és Németh Imre természetgyógyász. Igénybe vehető: szeptember 2-ától 30-áig.

További ajándékaink: a pontgyűjtő játékunk 2. és 3. helyezettjei számára egy-egy Kövi Szabolcs CD a Natúrszigettől.

Ősszel meglepetés játékkal készülünk a Natúrsziget olvasóinak!
Várjuk hűséges és új játék kedvelő látogatóinkat!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Videó ajánlatunk

SENSITIV IMAGO – biofizikai állapotfelmérés felsőfokon

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés