Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Fájdalomtűrés-teszt

Mely fájdalomtűrő típushoz tartozik Ön?

A gyakorlatban mutatkozik meg, hogy mennyire különbözőképpen bánnak az emberek a fájdalmukkal. Egyesek kerülik a mozgást és félnek, mások pozitívan kezelik a problémát, és felülkerekednek fizikai fájdalmukon. A következő kérdésekkel kiderítheti, hogy Ön az „elkerülőkhöz”, vagy a „leküzdőkhöz” tartozik-e.

1.) A fájdalom megijeszti, és ez veszélyt jelez Önnek.2.) A további fájdalomtól való félelmében kerül minden mozgást.3.) Fájdalmai miatt aggódik a jövőjéért.4.) Megpróbálja eltitkolni családja vagy munkatársai előtt, hogy fájlalmai vannak.5.) A fájdalom nem ösztönzi Önt arra, hogy törődjön az egészségével.6.) Ha fájdalmai vannak, arra számít, hogy a panaszok maguktól elmúlnak.