Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Gyógyítók, rendelések

Gyógyítók, rendelések című menüpontunkban a látogatók különböző szempontok szerint kereshetnek, ha valamelyik alternatív gyógyító – orvos vagy természetgyógyász – szolgálatait kívánják igénybe venni. Adatbázisunk folyamatosan, szinte naponta bővül, ezért érdemes gyakran belenézni a kínálatba.

Csak olyan gyógyítók adatai kerülhetnek fel portálunkra, akiknek megvan a megfelelő képzettségük és végzettségük a gyógyításhoz, és ezt oklevelükkel is igazolni tudják.

Ha Ön, Tisztelt Látogatónk – akár alternatív terápiás orvosként, akár természetgyógyászként – szintén gyógyítással foglalkozik, és szeretné, ha adatai ugyancsak szerepelnének adatbázisunkban, akkor töltse le innen azt a fájlt, amelyből részletes tájékoztatást kaphat.

Adatbázisunkban az alábbi feltételek szerint kereshet:

Tipp: ha több mezőből is választ, azzal szűkítheti a találatokat. Például a „Szakképezettség” mezőben a reflexológust, a „Rendelés helye” mezőben pedig egy települést kiválasztva megkapja az adott településen rendelő reflexológusok listáját – amennyiben tartalmazza az adatbázisunk.