Gyógyítók, rendelések

Gyógyítók, rendelések című menüpontunkban a látogatók különböző szempontok szerint kereshetnek, ha valamelyik alternatív gyógyító – orvos vagy természetgyógyász – szolgálatait kívánják igénybe venni. Adatbázisunk folyamatosan, szinte naponta bővül, ezért érdemes gyakran belenézni a kínálatba.

Csak olyan gyógyítók adatai kerülhetnek fel portálunkra, akiknek megvan a megfelelő képzettségük és végzettségük a gyógyításhoz, és ezt oklevelükkel is igazolni tudják.

Ha Ön, Tisztelt Látogatónk – akár alternatív terápiás orvosként, akár természetgyógyászként – szintén gyógyítással foglalkozik, és szeretné, ha adatai ugyancsak szerepelnének adatbázisunkban, akkor töltse le innen azt a fájlt, amelyből részletes tájékoztatást kaphat.

Adatbázisunkban az alábbi feltételek szerint kereshet:

Tipp: ha több mezőből is választ, azzal szűkítheti a találatokat. Például a „Szakképezettség” mezőben a reflexológust, a „Rendelés helye” mezőben pedig egy települést kiválasztva megkapja az adott településen rendelő reflexológusok listáját – amennyiben tartalmazza az adatbázisunk.

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés