Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Gyógymódkereső

Ebben a menüpontunkban – betegségek, panaszok szerint kereshető – gyakorlati tanácsokat kap a leggyakrabban előforduló egészségi problémák vagy betegségek otthoni kezeléséhez. Célunk csupán az elsősegély jellegű tippek közkinccsé tétele volt, így természetesen nem soroljuk fel valamennyi házi gyógymódot, és nem megyünk bele túl sok részletbe sem.

Ezzel együtt biztosak vagyunk abban, hogy Ön jól használható ötletekhez jut oldalainkon. Ne feledje azonban, hogy a házi gyógymódok nem helyettesítik, legfeljebb kiegészítik a szakszerű orvosi kezelést.

Keresés a gyógymódok között

Itt olvasható tanácsainkat Kürti Gábor: Gyógyítás otthon című, 2003-2004-ben több kiadásban is megjelent könyvéből vettük – a szerző hozzájárulásával.