Küldetésünk

Kik vagyunk, mit kínálunk

Az ENERGY cég 1995-ben jött létre. Cseh alapítók által létrehozott, napjainkban már számos országban, elsősorban Európában jelen lévő, nemzetközi társaság, amely hatékonyan működő, egységes rendszerbe foglalta saját kutatómunkáját, termékeinek fejlesztését, gyártását és forgalmazását. Az egész világon egyedülállónak számító készítményeinek alapanyagait és a bennük foglalt bioinformációkat a legtisztább természetes forrásokból nyeri.

Magyarországon az Energy egy évtizede számos nagyvárosban és más településeken van jelen, klubrendszerben működik.

Filozófiánk

Az ENERGY cég filozófiája az emberhez való komplex hozzáálláson alapul. Az embert a test, a lélek és a szellem hármas egységeként fogja fel, egy egységes energetikai rendszer összekapcsolt részeinek tekinti. E rendszer alkotóinak optimális együttműködése az egész szervezet egészségének alapvető feltétele. Ezt a szemléletet tükrözi az Energy által kifejlesztett és széleskörűen alkalmazott Pentagram® regeneráció, amely világújdonságot jelent az egészségvédelem és a betegségmegelőzés területén.

Ezek az étrend-kiegészítők közé sorolt, bioinformációs, komplex készítmények több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. A legkiválóbb minőségű gyógynövényekből és más természetes forrásokból származó hatóanyagok közvetlenül, anyagi szinten befolyásolják a testünkben zajló folyamatokat, illetve szerveink működését, miközben az információs összetevők – finomabb rezgéseikkel – a betegségek okaira hatnak az információs mezőben.

Minőségi termékeinek köszönhetően az ENERGY már születésének pillanatától az alternatív egészségmegőrzés úttörőjének számít. A gyártási folyamat és a termékek minőség-ellenőrzése az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer legszigorúbb követelményei szerint történik.

Az ENERGY által kifejlesztett és széleskörűen alkalmazott Pentagram® regeneráció forradalmasítja az egészségvédelmet és a betegségmegelőzést. A komplex gyógynövény-koncentrátumokból álló 5 alapkészítmény, valamint az alkalmazásukat előnyösen kiegészítő 5 komplex gyógynövénykrém az egészséghez vezető út 5 lépcsőfokát jelenti. A készítmények a hagyományos kínai orvoslás (hko) több ezer éves tudására építve, mind a 14 alapvető energiavezetékre (meridiánra) kifejtik hatásukat. Segítségükkel hatékonyan befolyásolhatjuk a szervezet méregtelenítő és regeneráló folyamatait.

A Pentagram® módszere az 5 elem (5 fázis) tanának a hko-ból ismert alapelveire épül, egyszersmind alkalmazza a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismereteit is. A készítményekbe foglalt bioinformációkat – a tökéletes egészség üzeneteként – többféle összetevőből álló gyógynövénykivonat hordozza, amely a testre és a lélekre egyaránt hat, segít egyensúlyba hozni és optimális szinten tartani az élettani folyamatokat.

mtsz logo2010 áprilisában együttműködési megállapodást írt alá az Energy magyarországi leányvállalatának vezetője, Marosi Zoltán és a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének elnöke, dr. Taraczközi István orvos-természetgyógyász. A szövetség nagyra értékelte az Energy termékeit. Kiváló minőségük elismeréseként cégünk ezentúl használhatja a szövetség emblémáját, az alábbi felirattal: „Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával”.