Tanácsadóink

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 
17 hónapos gyermek vitaminokkal való ellátása. A "védőoltások" kivédése!!??
2009.12.07. 15:19A kérdés:

Tisztelt Várhegyi úrA Dr Chen vitaminokrol mi az ön véleménye?17 honapos kisfiamna mennyi rágható c vitamint adhatok?Nagyon szereti és a 100 mg-os egesz nap rágná.Átlagban 5-6 szemet adok neki.Ezen kivül szedi a Creations garden Children Ultraplex nevü vitamint és az eskimo kids halolajat napi egy kanálal.Vettem neki normafloret de ha vizbe teszem akkor nem issza meg.Napközben csak ro-s vizet iszik reggel kap kb 250 ml szoja tejet.Abba rakhatom-e a normafloret.Szeretném ha szedne algat is.Ön mit javasol hogyan adjam neki,mibe szorhatom es mennyit?ilyen kisgyereknel nehez dolog hogy elfogadja-e.A vitaminja kapszulaba van es azt szet szoktam szedni es yoghurtba teszem.Ebben a korban sok kotelezö oltast kapnak,hogyan vedhetem meg öt a hosszutavu mellékhatásoktól?Nagyon hálás vagyok a segitségéért,elöre is köszönöm.TISZTELETTELIBOLYA

A tanácsadó válasza:

Kedves Ibolya!
Bár minden anyuka olyan lenne, mint Ön! A mai kor viszonyai között, már sajnos ilyen kisgyermek korban (ahogy leválasztották az anyamellről)el kell kezdeni a gyermekek napi szintű táplálékkiegészítőkkel való ellátását.
A Dr.Chen vitaminok nem rosszak, főleg a tiszta, egynemű termékeik. A több összetevőt tartalmazóak nem mindíg vércsoportspecifikusak. Általában olcsók, de nem mindegyik tartalmaz megfelelő dózisokat. Néha a minőségükkel is van probléma (C-vitamin). Ha van a Chen termékeknél jobb és hasonló áron kapható, akkor azt szoktam ajánlani.
A 100 mg-os rágható C-vitaminja jó (nekem az 1200 mg-ossal vannak kedvezőtlen tapasztalataim), s ebből gyermeke egy nap akár 20-40 db-ot is elfogyaszthat. Az 5-6 szem nem biztosítja még a környezeti hatások elleni védelmet sem (pl.:elektroszmog) és még akkor az gyermek immunrendszerének szükséges mennyiséget nem is említettem.
A CGC Ultrapex termék nagyon jó a gyermeknek, mert rendben tartja a székletét, az eskimo kids halolaj pedig segíti a szellemi fejlődését. Nagyon fontos lenne, ennek az "okoska vitamin"-nak a szedése minden kisgyermek számára. Önt dícséret illeti, hogy ilyen korán felismerte ezt a tényt és szedeti a gyermekével a hal olajat. Meglátja, hogy még Nobel-díjas is lehet a gyermekéből. A Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületében( Bp.II. Árpád Fejedelem útja 3-4. fszt.3. (kapukód 94)) kapható a "Három éves kor után már késő" című a gyermekek szellemi fejlődését segítő útmutatókat tartalmazó kiadvány. Nagyon fontos lenne, ha beszerezné és az szerint fejlesztené gyermeke agykapacitás növelését. Minden gyermek csiszolatlan gyémánt, s ezt a csiszolást már 3 éves korra be kell fejezni!!! Nagyon fontos!!
Ha nem veszi be a Normaflore-t, akkor lehet kapni gyermek Protexint, s azzal kell próbálkozni. Étkezés előtt kellene szednie. Nagyon helyes, hogy napi szinten adja gyermekének a bélflóra utánpótlást biztosító terméket.
Külön dícséret illeti Önt, hogy ro. vizet itat a gyermekével. Az lenne a jó, ha az ro.víz nem lenne visszasózva, hanem visszasózatlanul kapná! Az ásványi anyagokat nem szervetlenül, hanem szerves formában kell bejuttani a szervezetébe. (www.aquanet.fw.hu) A normaflore-t beadhatná patikában kapható ostyával is.
Jó lenne ha a bioboltokban kapható kész szójatej helyett a por formájában kapható szlovák és cseh gyártmányú, rizstejport, hajdinatejport, zabtejport, szójatejport használná tejes italoknak. Nyugodtan adhat neki bio kakaóval és cikória kávéval készült gabonatejes italokat is, sztíviával, fruktózzal, xilittel, nyírfacukorral, szőlőcukorral, glukononnal vagy mézzel édesítve, de ne az édes íz domináljon!!!

Az algaport is beadhatja ostyában, de rászórhatja vajas, olajos kenyérre is, vagy beleszórhatja olyan kiszedett ételekbe, amely harmonizál az algákkal. Mivel az alga táplálék, ezért nem lehet vele elsokallni gyermeknél sem. Napi egy púpozott mokkáskanál ebben a korban megfelelő adag lehet. Jó lenne, ha spirulina mellett chlorellát is kapna. Jó módszer, ha nem szereti a kapszulát, akkor a kapszulát szétszedve, vagy abban hagyva ostyával veteti be a gyermekkel a vitaminokat, az algákat és a barátságos bélbaktériumokat is .
Joghurtot ne adjon a gyermeknek!!! Sajnos a joghurtok nem jók minden vércsoport számára, ráadásul az összes joghurt homogénezett és azok meg szép lassan érrendszeri betegségeket idéznek elő felnőttnél, s gyermeknél egyaránt!!!!!! Lakossággyérítés a Földön(erről az alábbiakban még írok!)!!

Ha csak lehet védje valahogy ki, hogy a gyermeke ne kapjon védőoltásokat. Már kimutatták, hogy a diszlexia, diszkalkulia, diszgráfia, stb előidézői a gyermekkorban kapott védőoltások!!!!! Vállaljon felelősséget, írja alá az orvosnál a nyilatkozatot, hogy nem kéri a kötelező védőoltást. Már több szülő kezdett engedetlenségi mozgalmat a gyermekkori védőoltások ellen. Néhányról hallhatott a médiákban is. A legjobb módszer a kivédésre, az, hogy az orvossal, és az ÁNTSZ-el nyilatkozatot kell aláíratni, hogy a "védőoltások" esetleges mellékhatásait felvállalják, s ha kell, akkor milliós nagyságrendű kártérítést fizetnek a szülőknek és a gyermeknek, annak élete végéig. A gyermek esetleges "védőoltás" miatti halála esetén pedig minimum 50 milliós kártérítést fizetnek a szülőknek, az oltóanyag gyártók, vagy az ÁNTSZ. Ha ezt a nyilatkozatot egyre több szülő fogja kérni, akkor egyből nem lesznek kötelezőek a védőoltások!!!!! Csak összefogással lehet megállítani ezt a "védőoltás" őrületet! Az én gyermekkoromban (63.évemben vagyok), a szüleim nagyon helyesen tiltakoztak a kötelező oltások ellen, ezért sok esetben csak adminiszratíve lettem védőoltva, azaz beírták, mintha megtörtént volna az oltás, de valójában nem oltottak be. Volt olyan kortársam, akik megkapta a Sabin cseppeket, azaz a gyermekbénulás elleni szérumot és egy évre rá gyermekbénulást kapott, s a 45 éves korában bekövetkezett haláláig nagyon sokat szenvedett a "védő" szérum miatt. Itt is leírom, bár már többször leírtam különböző helyeken, hogy a "védőoltás" esetében legyengített kórokozót injekcióznak be a szervezetbe. Sem az egészségügy, sem az oltóanyag előállítója nem tudja garantálni, hogy minden egyes kórokozó egyformán le van gyengítve!! A kórokozók is olyanok, mint az emberek, az egyik jobban legyengül a legyengítéssel, a másik pedig nem. Ha egy nem kellően legyengített kórokozót kap meg egy gyenge szervezetű alany, akkor a védőoltásból fertőzés lesz, s ez már szándékos egészségkárosítás, amely már büntetőjogi kategória. Ezért kell minden egyes "védőoltás" esetében felelősséget vállaltatni az orvossal, az ÁNTSZ-el és az oltóanyag gyártójával. Mindhárommal, mert ha nem így történik, akkor megkezdődik az egymásra mutogatás és mindegyik a másikat hibáztatja, az orvos és az ÁNTSZ a gyártót, a gyártó az orvost és az ÁNTSZ-t, az ÁNTSZ az orvost és a gyártót, s a végén a bíróság kihoz egy "véletlen előfordulás"-t, azaz mentesítik az egészségügyet, s marad a szenvedő, a beoltott!! Ha kell ehhez a felelősség vállalások felvállaltatása ügy érdekében bízzon meg az egészségügyi kártérítésekben jártas ügyvédet, ügyvédi irodát.
A "védő"-oltásokkal még van egy olyan probléma is ,a "védőoltások" ártalmas higanytartalma mellett (meg még ki tudja miket nem tartalmaz egy "védőoltás"!!)(már ez miatt is pert lehetne indítani minden oltóanyag gyártó ellen, mert szándékos egészségkárosítást követnek el), hogy sok védőoltásban, (mint pl. a H1N1 vakcinában is) benne van a vírus bináris párja. Ez azt jelenti, hogyha a "védő"-oltottban már benne van a kórokozó, akkor a bináris pár azzal egyesül és egyesülve már le tudják győzni a szervezetet, még akkor is ha elég erős az immunrendszer. Ez a lakossággyérítés, azaz a modernkori "Tajgetosz", a Föld túlnépesedésének megakadályozására. Nagy koponya volt a kitalálója ennek a módszernek, ez mellett Hitler még ipari tanuló sem lehettt volna!!
Védőoltás ügyben összefoglalva, azt válaszolom, hogy minden módszerrel meg kell akadályozni, hogy ne kapja meg a védőoltást a gyermeke, s ha mégsem tudja ezt elérni, akkor mindíg magas szinten kell tartania az immunrendszerének erősségét, a megfelelő táplálékkiegészítők szedetésével. Ez a család felnőtt tagjaira is vonatkozik!!
Üdvözlettel: W-V.László

Asztma esetén párásítsunk, vagy ne?
2009.12.06. 18:32A kérdés:

Kedves László! Olyan sokat segített már nekünk jó tanácsaival, amiért nagyon hálás vagyok. Ezúttal is Önhöz szeretnék fordulni, érdekelne a véleménye, mert a gyerekorvosok egymással ellentétes dolgokat állítanak erről.Fiam asztmás, 20%-os páratartalmú panelban lakunk. Egyik orvos azt mondta, folyamatosan párásítsunk, emiatt beszereztünk 3 párásítót, egyik air o swiss légmosó (ezüst rúddal). Egy másik gy.orvos azt mondta, ne párásítsunk, jobb a tiszta, száraz levegő, mint a gombás.Mi az Ön véleménye erről? Párásítsunk-e vagy sem? Mivel kezeljük a levegőt? (itt Békásmegyeren, ahol lakunk, eléggé tiszta a levegő). Használunk Salin2-es gépet is az ő szobájában. Kérem írja meg, mi a véleménye a Sunrider termékekről. Annyira jók-e amennyire drágák, lehet-e velük betegségeket hatékonyan kezelni, mint pl. az asztma? Várom mielőbbi válaszát! Köszönettel: Mónika

A tanácsadó válasza:

Kedves Mónika!
Bocsánat a késői válaszért, ugyanis ma megkaptam a másik levelét is. Több napig nem voltam net közelben és 145 levelem érkezett be, s közben naponta is kapok újabbakat. Nem tudok reggeltől estig a gép mellett ülni, s ez miatt sajnos most időben csúsznak a válaszaim. Talán a két ünnep között lesz egy kis időm, hogy behozzam a lemaradásokat. Kérem az elnézését és a megértését Önnek is, és mindazoknak akik ezt olvassák. Van sok munkám a gyógyítással, felmérésekkel, az oxigénszifonos találmányommal és a családommal kapcsolatban is, s ezt a tanácsadást karitatív módon végzem, de szívesen csinálom, azért mert vannak olyanok, mint Ön is, aki megfogadja az általam javasoltakat és vissza is jelzi az eredményeket. Ezt köszönöm Önnek, mert legalább látszik, hogy nem pusztába kiáltottak a szavaim (a leírtak).
A Sunriderrel kapcsolatban az a véleményem, hogy a termékeik nem annyira jók, mint amennyire magasztalják azokat. Ezt meg is lehet érteni, hiszen minden cigány a maga lovát dícséri! Sajnos az ilyen cégek tele vannak "Manager"-ekkel és ezeket meg kell fizetni a termékek árából, s ezért olyan drágák azok. Ha észrevette a válaszaimban mindíg a lehető legjobb minőségű és legjobb árfekvésű termékeket ajánlom, megnevezve a forgalmazókat. A Vitamin Station, vagy a BioCo cégek nem mlm rendszerben működnek, s nincs kötelező vásárlás sem és mindenütt ( patika, biobolt, net, stb)lehet kapni a termékeiket. De mondhatnám ezt a más cégekre is (Herbals, PAL, Sunlife, stb), amelyek jó minőségben és nem mlm-es áron forgalmaznak.
Én is laktam Békásmegyeren, a Pünkösdfürdő utcában 1994-95-ben, és akkor is jóval tisztább volt ott a levegő, mint Bp. más helyein.
Egyébként mindegyik orvosnak igaza van, mert van amikor a párásítás jó és van amikor az, hogyha nem párásítunk!! A panellakások akkor penészednek be még a 20 %-os páratartalomnál is, ha rossz a falak hőhídja, azaz a szigetelése és szellőzése. Ha falat kívülről hungarocellel hőszigetelik, akkor hiába lesz jó a "hőhíd", viszont nem szellőzik a fal és akkor befülled a levegő a lakásban és ezért lesz penész, vagy poratka. 15 évig voltam egy 15.000 lakást gondozó lakásszövetkezetnél igazgatósági tag, meg intézőbizottsági tag, úgyhogy könyveket tudnék írni a különböző panel és nem panel lakásokról, és az azokkal kapcsolatos szigetelési, nem szigetelési helyzetekről, és az miatti megbetegedési problémákról, mivel már akkor is természetgyógyászkodtam.
Korábbi válaszomban is megírtam, hogy meg kell változtatni az asztmás beteg megbetegítő életmódját és megbetegítő táplálkozását, fel kell erősíteni az immunrendszerét és akkor nincs asztma, s nem kell párásító sem. Amíg meg nem gyógyul, addig minimális sós-levegős párásítás szükséges és a sós levegő gyógyít is, meg öli a gombákat is. Az ezüst csak csírátlanít, de nem szünteti meg a port és a levegőben lebegő mikroszemcséket. Javasoltam, hogy semmi tej- és tejtermék, semmi margarin és semmi ezekkel készült étel. Szintén tilos ilyen betegnél bármilyen állatnak a lakásban tartása, vagy a lakásba való beengedése, bármennyire is rosszul esik ez a betegnek! Ha van gyapjú ágyneműjük, azokra is huzatot kell tenni, mert a kopottabb gyapjú ágyneműk " porzanak" és a finomszemcsés szállóporuk nagyon ártalmasak még az egészséges emberek légútjaira is!!! Sűrűn és rövid ideig kell szellőztetni és az többet ér minden Salin-géptől, meg légmosótól.
A Sunrider cégnek nincsenek olyan átfogó termékeik, amelyekkel hatékonyan lehetne kezelni, különböző betegségeket. Immunrendszer erősítésre jók lehetnek, de gyógyításra nem!!! Immunrendszer erősítéshez viszont nagyon drágák!! Vannak sokkal olcsóbb és sokkal jobb minőségű termékek is forgalomban, s nem mlm-esben!
Üdvözlettel: W-V.László

Fülzúgás (testi, lelki, környezeti problémák)
2009.12.03. 16:01A kérdés:

Tisztelt Weixl-Várhegyi Úr!38 éves kismama vagyok. Fél éve küzdök fülzúgással. Kivizsgáltattam magam, de semmiféle magyarázatot nem tudtak adni az orvosok, hogy mi okozza e tünetet. (Akkoriban meg voltam fázva és nagyon stresszes voltam illetve vagyok ma is.) Ön tudna nekem valamilyen szert vagy módszert ajánlani, amellyel csökkenthetők vagy megszüntethetők a panaszaim? Köszönettel: Makó Tímea

A tanácsadó válasza:

Kedves Tímea!
A fülzúgásnak lelki és testi okai is vannak!!
Akkor jelentkezik zúgó hang a fülünkben, ha belső disszonancia van bennünk! Ez egy figyelmeztető "csengő", amely jelzi, hogy letértünk a helyes útról, s valamit nem jól csinálunk! Nem akarunk meghallani dolgokat, mert nem tartjuk szükségesnek meghallani, s így nem is tudatosul bennünk, hogy mit kellene tenni!! A számunkra kellemetlen dolgokat így kizárjuk, és később már valóban nem halljuk meg. Kérem végezzen el egy meditációt és kérdezzen rá magában, hogy mit nem akar Önnel a felsőbb énje meghallatni? Mi lehet az, ami fél évvel ezelőtt kiváltotta ezt Önnél?

A testi okokat tekintve, azt jelzi, hogy Önnél is elkezdődött az érelmeszesedés! A hallócsontok környékén és a dobhártyában lévő hajszálerekben ha nincs lerakódás, akkor szinte hangtalanul zajlik a vér áramlása. Ha már vannak meszes lerakódások, vagy a magas vérzsírszint, vagy a magas koleszterin-szint az adott erekben már "hangossá teszik" a keringést és ezt Ön fülzúgással érzékeli.

Ilyen tüneteket vált ki a petárda durranása, vagy más robbanászerű hang, de okozhatja magas zajterhelés is. Sokan nem is gondolnak rá, hogy a sok fülhallgató használat tinédzser korban később fülzúgást, fülcsengést fog okozni. Elborzadva látom a metrón, villamoson, hogy hány fiatal. mindkét fülében fülhallgatóval olyan hangosan hallgat zenét, hogy még a mellete lévő is hallja. Ez a későbbi süketség, vagy nagyothallás előidézője!! És mindez fülzúgással kezdődik! Csökkentenie kell az otthoni és a munkahelyi zajterhelést is, pl. ne bömböltesse a hifi tornyot! Ne használjon mikrohullámú sütőt se! Sürgősen adja bizományiba, ha jót akar önmagának és a gyermekének! Vegye meg aki akarja!

Ilyen tüneteket idéz elő a mobiltelefonálás is!!! A mobiltelefon, egy kis mikrohullámú sütő, amely lassan, de biztosan tönkreteszi a fület és környékét, de akár az egész fejet is!!! Ha harmonizálva van a készülék, akkor 95 %-al csökkennnek a mobiltelefonálás veszélyei. A harmonizálót beszerezheti a web-áruházamból is: www.energylife-world.com/partner/varhegyilaszlo .

A fülgyertyázás tisztítja a fület, de nem szünteti meg véglegesen az okokat, s így később visszajöhet a fülzúgása. Nagyon fontos lenne az ereit Önnek kitisztítania, s a keringést a dobhártya környékén megjavítania!. A kórházakban az értisztítást infúzióval végzik. Az infúzió 99 %-ban desztilláltvíz és 1 %-ban sóoldat, mely sóoldatnak a 99 %-a NaCl, azaz tiszta patikai só. Tehát ha Ön a felkeléstől számítva két óránként meginna (ha szomjas, ha nem!) 2 - 2 dcl desztillált vizet, valamint az ételeit csak patikai sóval készítené és sózná, akkor ehhez be sem kell feküdnie a kórházba. Az érendszeri gyógyszereket szőlőmag olajból készítik (Endotelon), de ha Ön szőlőmag olajjal (a Cora-ban lehet kedvező áron kapni főzésre való szőlőmag olajat) sütne főzne, akkor az is sokat számítana, s jobb volna bármilyen gyógyszernél, főleg, ha naponta 1x,2x enne, hidegen sajtol szőlőmag olajjal és bio szója olajjal kevert olajos kenyeret, lila-vörös-medve- és fokhagymákkal.
Tehetne minden étkezésnél az utolsó falatra 10-15 csepp medvehagyma olajat is. Lehet már nálunk is kapni Kapillár-t, amelynél 200 szem kell egy értisztító kúrához. Önnek naponta 3x2 szemet kellene elszopogatnia a nyelve alatt. Q-10 ből is kellene szednie napi 40 mg-ot (Vitamin Station 20 mg-osából), az L-Carnitinből meg 1x500 mg-ot (BioCo cégé), melyet az első Q-10-el kell bevennie!

Fontos lenne a vércsoportja szerint vegetáriánusan táplálkoznia. Kellene szednie a New Life táplálékkiegészítőt, ha még állapotos, vagy ha még szoptat, (nem írta, hogy kismamaként milyen státuszban van!)valamint kellene szednie a mindenkinek mindennap szedendő táplálékkiegészítőket is. Abban a korban van, amikor már jobban oda kell figyelnie önmagára, a táplálkozására, az életmódjára, a környezeti ártalmakra. Én is ebben a korban voltam, amikor elkezdődtek a bajaim és két év kellett mire rájöttem, hogy mindennek én vagyok az oka! A rossz táplálkozásom és a nem teljesen egészséges életmódom volt a ludas! 40 éves koromtól lettem vegetáriánus és kezdtem el szedni a vitaminokat és innen indult a természetgyógyász karrierem is. Tehát nem egy szer, vagy nem egy módszer kell Önnek, hanem egy teljes életmódváltás!!
Sok sikert hozzá!
Üdvözlettel: W-V.László

Szőrtelenítés
2009.12.01. 20:07A kérdés:

Kedves László!A múltkoriban olvastam a "hajvágásra optimális napokról" szóló írását!Azóta én is csak ezeken a napokon próbálom erősítve-vágatni ritkulásnak indult hajkoronám!Ezzel kapcsolatos kérdésem az lenne, hogy vannak e a hónapban "fordítot hatású napok", mikor is épp ellenkezőleg, gyengül,ritkul a nem kivánatos testrészeken nyírt szőrzet?Válaszát előre is köszönöm!ÜDV!!!!Benyagabi.

A tanácsadó válasza:

Kedves Gabi!
A Hold, ha Rák jegyben van, mint ma is, akkor alkalmas a szőrtelenítésre, mert gyéríti a szőrzetet az ezen a napon levágott szőrzet, legyen az bármelyik test-felületünkön! Ez a hatás csak többszöri, ezen a napon végzett ilyen müvelet után mutatkozik meg!
Hamarosan elkészítem a 2010-es hajvágási naptárt is! Fel lesznek tüntetve az Oroszlán- és Szűz-Hold-napok. Az oroszlánt megelőző két nap lesz a továbbiakban alkalmas Önnek is és másnak is a szőrtelenítésre. Örülhet a partnere a szőrtelen helyzeteknek!!
Üdvözlettel: W-V.László

Magas vérnyomás, pajzsmirig alulműködés, veseelégtelenség, nehézlégzés, depresszió, fejfájás.
2009.12.01. 10:18A kérdés:

Kedves László!Magas vérnyomás (150-160/90-100, pulzus 60-70) okának vizsgálata során a következő problémákat találták nálam:- valószínű pajzsmirigy alulműködés (dec 23-án lesz az izotópos vizsgálat) jobb lebeny kissé nagyobb, 2-2 db 4-7cm-es göb mindkét lebenyben; TSH 1,076- veseelégtelenség (napi kb 4-6 dl vízvisszatartás; bal vesében 1cm jóindulatú daganat; kisebb ciszták)- szívritmuszavar- koleszterin 5,2- triglicerid 2,2- hemoglobin 114; hematokrit 0,35743 éves nő vagyok, O vércsoport, RH pozitív. Sokszor van nehézlégzésem, hangulatom nagyon változó, és gyakran depressziós. Az utóbbi években sok stressz hatás ért, nem is kezelem jól a stresszt. Közérzetem csapnivaló, sokszor fáj a fejem, főleg tarkótájon. Időnként fájnak a csontjaim a combomban.Húst szeptember óta csak alkalmanként eszem (3-4x fordult eddig elő), tejterméket szintúgy - ezeket nem esik nehezemre elhagyni.Az orvos vérnyomáscsökkentőt és szívgyógyszert, valamint vízhajtót írt fel - az első kettőből 1-1 dobozzal beszedtem, de nem szeretném folytatni. Állandóan mintha nem lennék teljesen a tudatomnál, mintha egy fátyol mögül látnám a világot. A vízhajtót még nem váltottam ki.Kérem szépen, adjon tanácsot, mit tegyek konkrétan, nagyon szeretnék meggyógyulni! Korábbi válaszaiban láttam, hogy érdemes napi 1-1 Spirulina és Chlorella tablettákat szedni - ezeket hol érdemes beszerezni és mennyi legyen a hatóanyag tartalmuk?Az izotóp vizsgálat nem veszélyes?Válaszát előre is köszönöm!Üdvözlettel: Anna

A tanácsadó válasza:

Kedves Anna!
Minden mindennel összefügg!! valószínű nem él, nem táplálkozik elég egészségesen, mert a bajai ezt mutatják!!
Én az Ön helyében biztosan nem mennék el izotópos vizsgálatra!!! vagy ha igen, akkor kérnék intramuszkulárisan atropin injekciót előtte és beszednék előtte egyszerre kb. 50.000 mg(!) C-vitamint, mert így lehetne csak mentesülni a nukleáris ártalmaktól.
Tudnia kell, hogy mi O-sok jobban rá vagyunk utalva a nagyobb dózisú szerves jódbevitelre, mint a többi vércsoportú ember. Azt is tudnia kell, hogy Magyarországon nincs jód a talajban és így nincs a táplálékokban sem. Szervetlen jóddal (jódozott só, Jodaqua ásványvíz) meg nem szabad pótolni a jódhiányt egyik vércsoportnál sem!
Ha látta korábbi válaszaimat, akkor azt is olvasnia kellett, hogy hol és hogyan lehet ezekhez hozzájutni. Látszik, hogy még nem volt sokszor bioboltban, mert mindegyikben és patikikákban is lehet kapni a magyar BioCo cég Bio Spirulináját (ebből 2x1 kellene Önnek naponta étkezés előtt). Chlorellából a legjobb minőséget az mlm-es Ökonet cég adja. Ebből Önnek 1x1 kellene étkezés előtt. Dudás Sándortól: dudas.sandor@citromail.hu -ról tudja beszerezni. Én is tőle veszem. Az ajánlott termékek hatóanyag tartalma akkor elég önnek, ha úgy szedi, ahogy leírtam.
Örülök, hogy nem esik nehezére a húst elhagyni, de a tejet és tejterméket is teljesen el kelene hagynia, kivétel a kecske és a juh termékek. Ugyanez vonatkozik a margarinra is, valamint a napraforgó olajra. Ezek, valamint a búza és minden ami búzából készül nagy gondot okoznak Önnek. Ugyanezt teszi az Ön vércsoportjának a burgonya is és minden burgonyás étel, melyek különösen az agyat és az idegrendszert rongálják a O-soknál és az A-soknál. Kérem megnézni az ezen a honlapon is megtalálható vércsoport szerinti étkeket, mert azt szigorúan betartva kellene Önnek táplálkoznia!!

Valószínű nem fogyaszt elég patikai sót (NaCl), hanem helyette vagy a vérmérgező adalékanyagokat tartalmazó bolti sókat fogasztja, vagy nagyon kevés sót használ, s ezért van magas vérnyomása és ezért van vese elégtelensége is. Kérem áttanulmányozni a www.aquanet.fw.hu honlap témára vonatkozó részeit, beleértve a Tudományos Rendőrséget is, melynek jómagam is alapító tagja vagyok, mint nyugdíjas rendőr alezredes. Igyon desztilláltvizet, két óránként 2-2 dcl-t és használjon patikai NaCl-t és már ez sokat fog jelenteni a gyógyulásában.
Kellene szednie a mindenki által naponta kötelezeően szedendő táplálékkiegészítőket. Ezeket nézze át a másoknak írt válaszaimban.
Kellene Önnek még a Mega B-complex szedése (lefekvés előtt fél órával napi egy szem), az Omega-3 szedése, 3x1 étkezéskor, valamint a Vitamin Station cég 50 mg-os Q-10-e (étkezés előtt, reggel), melyet a BioCo cég 500 mg-os L-Carnitinjével együtt kellene szednie. Szedje a másoknak is javasolt napi hidegensajtolt olaj mennyiséget.
Patikában rendelje meg D6-os változatban a 7.sz Schüsszler-sót (magnézium foszforikum) és abból 3x2-őt szopogasson el a nyelve alatt. Előtte, utána 30 percig sem inni, sem enni nem szabad!!
Szednie kellene még a Vitamin Station vég Calcium Active (2x1 étkezéskor), valamint ProbioFlora (3x2 étkezés előtt) termékét is. Használjon fűszerként mindennap erős paprikát és kurkumát!
Egyen sok zellert, petrezselymet, brokkolit, céklát és nem lesz gondja a vízhajtókra.
A magas vérnyomás valószínű a vese problémája miatt alakult ki, amelyhez köze van a pajzsmirigy alulműködésnek is. A magas vérnyomástól fája feje és ez miatt rossz a közérzete és ez miatt tűri rosszul a stresszes helyzeteket. Javasolnék egy agykontroll tanfolyam elvégzését, mivel a betegségeinek a lelki okai a szeretetlenség érzés, a szeretethiány, a párkapcsolati problémák, főleg a családjával kapcsolatban (szülők, nagyszülők, testvér, sógor, anyós, stb).
A nehézlégzés gyógyítására az oxigénszifonnnal előállított szuperoxigénezett víz lenne a jó. Erről a mostani naturszigetes hírlevélben olvashat.Kerülje a dohányfüstös helyeket, meg a benzinkutakat!
Meg kell változtatnia a megbetegítő életmódját és megbetegítő táplálkozását!
Üdvözlettel: W-V.László

A tanácsadó: 'Dr. Weixl-Várhegyi László

Tanácsadó adatai | Én is kérdeznék | Tanácsadók

 

Pontgyűjtő - augusztus

Augusztusban is értékes ajándékért versenyezhettek a pontgyűjtők. (A pontgyűjtés részleteiről, feltételeiről itt olvashat.)

Fődíj: egy teljes körű természetgyógyászati állapotfelmérés (2 óra) Budapesten. Értéke: 20 ezer Ft. Terapeuták: Németh Imréné Éva és Németh Imre természetgyógyász. Igénybe vehető: szeptember 30-áig.

A fődíjat kapja: Eper felhasználónevű látogatónk!

További ajándékaink: a pontgyűjtő játékunk 2. és 3. helyezettjei számára egy-egy Kövi Szabolcs CD a Natúrszigettől.

A 2. és 3. helyezettnek járó ajándékot kapja: mumier és anyamama54 felhasználónevű látogatónk!

Ősszel meglepetés játékkal készülünk a Natúrsziget olvasóinak!
Várjuk hűséges és új játék kedvelő látogatóinkat!

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Hírlevél fel/leiratkozás

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Videó ajánlatunk

SENSITIV IMAGO – biofizikai állapotfelmérés felsőfokon

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés