Egy nap az angyalokkal!

Május 11-én angyalok szállnak le Budapest utcáira, és a hallgatókkal együtt vesznek részt Doreen Virtue és Charles Virtue meditációs és tanító napján, ahol anya és fia válaszol minden gyógyítással és angyali teremtéssel kapcsolatos kérdésre.

Doreen Virtue tisztánlátó pszichoterapeuta, aki egy kaliforniai magánegyetemen, a Chapman University-n doktorált. Észak-Amerik-szerte tart előadásokat az angyalterápiáról, az angyalokkal való kommunikációról, spirituális gyógyításról és más pszichológiai témákról. Dr. Virtue egy keresztény spirituális gyógyító lányaként, négy generációra visszanyúló metafizikai hagyományokkal rendelkező családban nőtt fel, angyalok és csodák között.

Tisztánlátó képessége révén képes mások angyalaival kapcsolatba lépni, személyes találkozás vagy telefonbeszélgetések alkalmával. Magánpraxisában ötvözi a pszichológiát és a spirituális kommunikációt. Eddig 22 könyve jelent meg az elme-test-szellem témákban, melyek mind egy új világot mutatnak be az olvasóinak. Ebbe a listába tartoznak olyan könyvek, mint az „Angyali számok”, az „Isteni mágia”, vagy a „Gyógyítás tündérekkel”.

A hazánkba érkező írónő ezen a napon Rafael arkangyal új üzeneteit és gyógyító útmutatásait közvetíti a hallgatóságnak, míg fia nagy erejű üzeneteket ad át a résztvevőknek az élet céljáról és az angyalok segítségével végzett teremtésről. Különleges napra számíthatunk tehát, melynek záróakkordjaként Doreen saját zenekarával, a meditációs zenét játszó Obsidiannal lép fel a közönség előtt. Ezt a napot a gyógyítás, az életcéllal kapcsolatos üzenetek és a zenei élvezet teszi különlegessé.

A rendezvényre jegyek a következő telefonszámon rendelhetők: 06-1-266-3778.