2012. július havi horoszkóp

A Skorpióra fizikailag és szellemileg is megterhelő hónap vár, nem csak a meleg idő, hanem a lelki gondok, feszültségek, folyamatos kisebb-nagyobb problémák is kikezdik jókedvét. A Nyilas, ha teheti, menjen el hosszabb szabadságra. A Bak előtt mozgalmas, rendkívül jó hetek állnak, a vízöntő most karrier és szerelem terén egyaránt babérokat arathat.

Kos

KosAttól, hogy nyár van, még épp ugyanúgy meg kell oldanod a feladataidat, az életed nem áll meg, sőt nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted július második felében, ebben nagy segítségedre lesz környezeted is. Lehetőséged lesz arra is, hogy kamatoztasd tudásodat és tapasztalatodat, légy rugalmas és nyitott minden újdonságra. Munkahelyeden, vállalkozásodban több siker is vár rád.

Bika

BikaA hónap első napjaiban körültekintőnek kell lenned, különösen figyelj vérmérsékletedre, hajlamos leszel a dühkitörésekre, felesleges konfliktusok generálására, hisz a Mars rengeteg negatív energiája kellemetlenül hat rád. Robbanékonyság, logikátlanság, kapkodás jellemzi július havát, könnyen keveredhetsz vitákba. Legyél nagyon körültekintő, mert sok meggondolatlan lépés nehezítheti helyzetedet munkahelyeden és magánéleti téren egyaránt.

Ikrek

IkrekA nyár ezen időszaka minden Ikrek jegyűt arra fog ösztönözni, hogy alapos önvizsgálatot tartson, mihamarabb felvegye a kapcsolatot belső énjével – a jobbikkal és a problémásabbal egyaránt – és őszintén kiértékelje önmagát és másokhoz való viszonyát. Ezzel a lépéssel önbizalmad is megerősödhet, s új élményekben lehet részed. Július utolsó napjai kellemetlen pillanatokat hozhatnak, mert aktivitásod mellett pesszimizmusod is megnőhet.

Rák

RákErő, energia és óriási lelkesedés jellemez július során, köszönhető ez Jupiter pozitív hatásának. Fontossá válik, hogy néhány dolgot gyökerestől megváltoztass, ha kell, akár meg is szüntess! Nem csoda, ha mostanra meguntad a sok rutinból elvégzett feladatot. Szerencsés helyzetben vagy, mert környezeted is támogat. Maradj hű Önmagadhoz, s ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon céljaid elérésében.

Oroszlán

OroszlánA nyár dereka igazán kellemesnek és kiegyensúlyozottnak ígérkezik, különösen anyagiak terén, mert váratlan lehetőség(ek) csöppenhet(nek) az öledbe. Használj ki minden lehetőséget, amely fejlődésedet segítheti – most kapsz belőle bőven. Különösen július első fele alkalmas arra, hogy fordíts életed eddigi irányán, ebben támogatókra találsz családtagjaid és barátaid körében is.

Szűz

SzűzMeglehetősen sok kérdést hoz július hava, okos döntésekre van szükség. Lesz részed kellemesben és kellemetlenben egyaránt. Jókedv és nehézség váltják egymást. Zavarok léphetnek fel emberi kapcsolataidban, érzelmek terén. Ezek váratlan feszültségekhez és konfliktusokhoz vezethetnek, melyeket most nem lesz könnyű kezelni. Így jól teszed, ha alaposan meggondolod, kinek, mit mondasz.

Mérleg

MérlegMár június utolsó napjaiban is érezhetted, hogy folyamatosan akadályok nehezítik a mindennapokat, s ez július 10-ig csak fokozódik. Ezeket a korlátokat most tényleg nehéz legyőzni. Hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, pesszimizmusra, különösen a hónap közepén. Ne félj váltani, változtatni, ha úgy érzed, a régi berögződöttségek akadályoznak partnerkapcsolatodban, vagy épp karriered területén.

Skorpió

SkorpióNehézkes, fizikailag és szellemileg is megterhelő hónap vár rád, nem csak a meleg idő, hanem a lelki gondok, feszültségek, folyamatos kisebb-nagyobb problémák is kikezdik jókedvedet, és nehezíthetik meg életedet. Ez a nyári hónap gyengítheti már meglévő párkapcsolatodat, illetve akadályozhatja egy új kialakulását. Épp ezért ne siess el semmilyen döntést, ez a kellemetlen időszak kb. júl. 12-ig tart.

Nyilas

NyilasNehezen birkózol meg a forrósággal, jelentős energiacsökkenést tapasztalhatsz a nyár derekán, s ez nem csak az időjárásnak köszönhető. De ne csüggedj, július hava elsősorban annak kedvez, hogy saját, alapvető szükségleteiddel törődj, s ha teheted, menj el hosszabb szabadságra. Bár alapjában jól alakulnak a dolgaid, a nagy lehetőségek a nyár végére tolódnak.

Bak

BakTele leszel életkedvvel, energiával, szinte fáradhatatlan vagy, no és persze szeretnél valami igazán rendkívülit alkotni – ebben új ötleteid is társadul szegődnek. Mozgalmas, rendkívül jó hetek állnak előtted, sokat dolgozol, nem lesz időd pihenni, de ennek hamarosan meg lesz az eredménye is. Elérkezett arra is az idő, hogy alaposan és mélyen áttekintsd, és akár módosítsd kapcsolatodat családoddal, barátaiddal, vagy akár kollégáiddal.

Vízöntő

VízöntőKiváló időszak vár rád, a bolygók mindent megtesznek azért, hogy semmi se zavarja meg nyugalmad, békéd, kiegyensúlyozottságod. Ha eddig elmaradtak volna életedből a sikerek, most karrier és szerelem terén egyaránt babérokat arathatsz. A viták és feszültségek most nagy ívben elkerülnek, energiáidat kiválóan tudod felhasználni. A hónap első fele sokkal intenzívebbnek ígérkezik, a második felét töltsd aktív pihenéssel, rád fér!

Halak

HalakMár július első hete is különösen aktívan telik, gondok nélküli napokat élsz át, a siker sem marad el! A hónap második felétől aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel, energiával, új ötletekkel. Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak, ha jól használod ki a hirtelen adódó lehetőségeket. Szerelmi ügyekben a hónap vége hozhat fordulatot. A magányosok párra találhatnak.

Szatmári Nóra
(Forrás: ezoterikus.hu)