A képességeket erősítő szimbólumterápia

A szimbólumterápia, ellentétben sok más komplementer gyógymóddal, nemcsak a betegek kezelésében kínál alternatívát, hanem az egészségeseknek is segítséget nyújt abban, hogy sikeresebbek, eredményesebbek legyenek a munkájukban, hétköznapi életükben.

Gyógyítás rovásszimbólumokkal (3.)

Cikksorozatunk természetgyógyász szerzője a rovásszimbólumok titkaiba vezet be bennünket – konkrét esetek felidézésével. A befejező részben az információs víz elkészítéséről és alkalmazásáról, valamint méh- és mellciszta sikeres gyógyulásáról, távkezelésről olvashatunk.

Gyógyítás rovásszimbólumokkal (2.)

Több ezer éve használ az ember gyógyításra, jó szerencse elérésére, tértisztításra, lakóházak védelmére különböző szimbólumokat, geometriai formákat. Cikksorozatunk természetgyógyász szerzője a rovásszimbólumok titkaiba vezet be bennünket – konkrét esetek felidézésével.

Gyógyítás rovásszimbólumokkal (1.)

Több ezer éve használ az ember gyógyításra, jó szerencse elérésére, tértisztításra, lakóházak védelmére különböző szimbólumokat, geometriai formákat. Ma kezdődő cikksorozatunk természetgyógyász szerzője az általa felfedezett rovásszimbólumok titkaiba vezet be bennünket.

Holisztikus információs gyógyítás: a Körbler-módszer (2.)

Az alternatív gyógyítói szemlélet az emberi szervezetet egy energiamezőbe ágyazott kölcsönható rendszernek tekinti. Erich Körbler felfogása szerint minden élőlény szerves része a környezetének, és csakis a környezetével együtt vizsgálható, hisz létezése – mint nyílt disszipatív rendszeré – a környezetével való állandó energia- és információcserén alapul. Az energiacsere folyamata egyénenként más és más, hiszen minden egyén bioenergia-mezője őrzi mind az öröklött, mind pedig a jelen élet összes történésének információját. Cikksorozatunk előző részében általában szóltunk a Körbler-módszerről, most a geometriai formák konkrét jelentésével és alkalmazásával ismertetjük meg Önöket.

Holisztikus információs gyógyítás: a Körbler-módszer (1.)

Az alternatív gyógyítói szemlélet az emberi szervezetet egy energiamezőbe ágyazott kölcsönható rendszernek tekinti. Erich Körbler felfogása szerint minden élőlény szerves része a környezetének, és csakis a környezetével együtt vizsgálható, hisz létezése – mint nyílt disszipatív rendszeré – a környezetével való állandó energia- és információcserén alapul. Az energiacsere folyamata egyénenként más és más, hiszen minden egyén bioenergia-mezője őrzi mind az öröklött, mind pedig a jelen élet összes történésének információját. Most kezdődő cikksorozatunkban a Körbler-módszerrel ismertetjük meg Önöket.