Vércsoportos táplálkozás, elektroszmog

Rendszeresen közreadjuk – természe­tesen megváltoztatott névvel – a tanácsadóinkhoz érkezett leveleket és a rájuk adott válaszokat, ha másokat is érintő információkról van szó. Ezúttal Weixl-Várhegyi László természetgyógyász tanács­adónk levelezéséből válogattunk.

Mennyire működik ez az étrend?

Kedves Weixl-Várhegyi Úr!
Úgy tudom, Ön a vércsoportok szerinti étrenddel is foglalkozik. Érdeklődöm, hogy tapasztalatai és a visszajelzések alapján mennyire működik ez a dolog?
Üdvözlettel:
József

Tisztelt Uram!
Számunka a táplálék az üzemanyag, és fontos, hogy jó „üzemanyagot” tankoljunk! Az autó is csak a jó és minőségi üzemanyagtól megy jól. A japánok kezdték, még 1925-ben, a táplálék és a vércsoportok összefüggéseinek a vizsgálatát. Azóta közel 400 kutatóintézet több mint 300 orvosa ugyanazt állapította meg, hogy a vércsoportra jellemző vérlemezkékhez kapcsolódó szénhidrát-specifikus alkotóelemek és a táplálékokban található különféle lektinek egymáshoz viszonyított kémiai kötése határozza meg, hogy jótékony vagy tiltott egy adott étel. Ezek a reakciók akkor is működnek az emésztés során, ha hiszünk benne, meg akkor is, ha nem. Az orvosok nagy része nem támogatja az ilyen étkezést, mert egyrészt nem igazán értenek a táplálkozáshoz, másrészt ha mindenki így táplálkozna, nem lennének pácienseik. Én már 9 éve ezzel a táplálkozásra való átállítással érem el a legnagyobb sikereket a gyógyításban.
Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László
természetgyógyász

Trafóház a pincében: betegek a harmadik emeletig

Tisztelt Várhegyi Úr!
Az internetet böngészve találtam rá az Önről szóló oldalra, miközben az aggodalmaimra kerestem választ. Röviden az aggódásom okai:

Lakást szeretnénk cserélni, ahol ismereteink szerint a lakás alatt van a ház trafója, így bizonyos, hogy valamilyen szintű elektroszmog van a lakásban, persze az a kérdés egyrészt, hogy mennyi, másrészről szeretném tudni, hogy ennek milyen hatásai lehetnek az egészségre, harmadrészt ez kivédhető-e valamilyen módon, akár plusz szigeteléssel vagy valami egyéb módszerrel? Nemrégen döbbentünk arra is rá, hogy a mostani lakásunkban csak annyival „jobb” a helyzet, hogy a kapcsolószekrények mellett van az egyik szoba, viszont a mellett a fal mellett „szerencsénkre” a szekrények vannak.
Üdvözlettel:
Márta

Kedves Margit!
Az elektroszmog megváltoztatja a víz struktúráját, mert rendezetlen struktúrájúvá teszi. Szervezetünk nagy része víz, különösen a vérünké és az agyunké. Igazoltan leukémiát, nyirokrákot, de szemkárosodást és szívritmuszavarokat is okoz. Ehhez nem kell sem trafó, sem kapcsolószekrény. Elég ha a szmog értéke 10 Vm (Tesla) fölött van. Minden konnektor által okozott térerő, minden vezetéké, ha nincs árnyékolva – még a fali vezetéké is – 2 méteres átmérőn belül meghaladja a 10 Vm-t.

Sokan nem is tudják, hogy az elektroszmog okozza az egészségügyi problémáikat. Amikor alszik az ember, akkor kellene regenerálódnia, megújulnia, de nem tud, ha állandóan frusztrálja a vegetatív idegrendszert az elektromos és az elektromágneses térerő, továbbá átalakítja a test összes vízszerkezetének a struktúráját.

Budapesten a XI., Karinthy u. egyik házában ( a számra már nem emlékszem pontosan) az alagsorban, a földszinti lakás alatt volt a trafóház. A harmadik emeletig mindenki beteg volt, de nemcsak a fölötte, hanem a mellettük lakók is. Többen leukémiások lettek. Az ELMÜ a lakosok fenyegetésére leárnyékolta a trafót, de még így is a megengedett értékek fölött volt az elektromos térerő. Azt mondták az ott lakók, hogy eladják a lakást. Lehet, hogy erről a lakásról van szó, csak már ez a sokadik eladó lehet, mert ez az ügy már vagy 6 éve volt.

Mindenesetre én nem venném meg az ilyen lakást, de ha Önök ragaszkodnak hozzá, akkor érdemes műszeres bemérést végeztetni, hogy kiderüljön, ott a lakásban milyen értékeket lehet mérni.

Ajánlom még, hogy nézzék meg a mikrohullámú sütőről írt cikkemet, mert abban is megemlítem az elektroszmog egészségre ártalmas hatásait.
Üdvözlettel:
Weixl-Várhegyi László
mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta, természetgyógyász

Bejelentkezés

Hírlevél fel/leiratkozás

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Kiemelt ajánlatunk

Már tudok segíteni magamon

Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés