Apa, én itt nem alszom!

Nyugodtan hajtja álomra a fejét? Pedig kutatók, radiesztéták, természetgyógyászok számos betegség megjelenését hozzák szoros összefüggésbe a lakásokban, munkahelyeken jelen lévő elektroszmoggal és a különböző földsugárzásokkal. Szakszerű védelemmel azonban a baj elkerülhető.

Daganatos betegségek, krónikus gyulladások, hormonális zavarok, meddőség, szív- és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, alvászavarok, migrén, szervi működési zavarok, emésztőrendszeri problémák – és még hosszasan sorolhatnám azokat a megbetegedéseket, amelyek kialakulását a radiesztéták, kutatók és természetgyógyászok az elektroszmog és a káros földsugárzások számlájára írnak. Tapasztalataink szerint a betegségek 60-80%-ánál kell számolni lehetséges kiváltó okként az említett sugárzások megbetegítő hatásával.

Saját bőrünkön tapasztaltuk

Jó pár évvel ezelőtt vásároltunk egy családi házat, ahova örömmel költöztünk be. Néhány hónappal később életünk és egészségünk jelentős fordulatot vett. Reggelente fáradtan ébredtünk, rossz volt a közérzetünk. Kislányom nem volt hajlandó a szobájában aludni, sőt egy idő után már napközben sem tartózkodott szívesen a lakásnak ezen a részén. Ő már a legelején megmondta: rossz energiák vannak a házban, költözzünk el!

Felnőtt fejjel én csak legyintettem, és egyre jobban bosszantott a kialakuló káosz. Néhány hónappal később magamon is észrevettem egészségi változásokat. Reggelente egyre fáradtabban és nehezebben ébredtem, emésztési panaszaim alakultak ki, szinte nem volt nap, hogy ne égett volna a gyomrom, és egyre gyakrabban küszködtem epeproblémákkal. A vérnyomásom megemelkedett, és a szemem többször is bevérzett.

A helyzetünk egyre aggaszóbbá vált annak ellenére, hogy odafigyeltünk egészségünk megőrzésére, rendszeresen fogyasztottunk vitaminokat, táplálék-kiegészítőket.

Napjaink leggyakoribb problémája – a Szt. György sávok

A segítség több hónapig tartó kétségbeesett próbálkozás után egy radiesztéziai kutatásokat végző ismerősünk személyében érkezett. Kiderült, hogy lakásunkat egy 16 m szélességű, felgerjedt Szt. György sáv szeli ketté, a gyerekszobában pedig igen erős vízerek is találhatók. A Hartmann-háló kedvezőtlen elhelyezkedése már csak hab a tortán…

Kedves ismerősünk speciálisan erre a célra készült árnyékoló eszközök segítségével kijavította a lakásunk energetikai problémáit, majd az ezt követő néhány hét elteltével egészségi állapotunkban jelentős javulás történt. Kezdeti hitetlenkedésemen ezek a személyes tapasztalatok lendítettek át, és hamarosan én is aktívan kezdtem tanulni a radiesztézia évezredes tudományát.

A Szt. György sávok energiái az elmúlt évtizedben többszörösére erősödtek, és hálórendszere sűrűbbé vált. Feltehetően ennek „köszönhetően” jött létre igen erős gerjedés a lakásunkban. Ez az energiasáv elsősorban emésztési és gyomorproblémákat, epe- és hasnyálmirigy-gyulladást, pozitív töltésével fokozott stresszt, komoly vérnyomásproblémákat és alvászavarokat képes okozni.

A földsugárzásokkal összefüggésbe hozható betegségek részletes listáját itt találják.

Egy kis „elődkutatás”

Később természetesen én magam is többször felmértem lakásunkat, és utánajártam az előző lakók betegségeinek. Az egybeesések a várakozásaimnak megfelelőek voltak. Mint kiderült, a ház előző tulajdonosának felesége minden előjel nélkül, váratlan szívproblémák miatt halt meg. A tulajdonos néhány évvel később szintén hasonló betegség miatt távozott az élők sorából. A fokozott stressz, emésztési problémák, alvászavarok szintén intenzíven jelen voltak az életükben. Utólag visszagondolva: igen nagy szerencsénk volt, hogy ezek a problémák időben kiderültek.

Hogyan hatnak szervezetünkre a földsugárzások? A föld mágneses terében, kisugárzásában keletkező zavarok – energiakoncentrációk – és a különböző energiaáramlások frekvenciái egybeesnek szervezetünk működési frekvenciáival. Külső ritmizáló jelként képesek megzavarni sejtjeink és szerveink összehangolt működését.

Képzelje el, hogy éppen egy hosszú számsort ad össze fejben. Amikor már majdnem a végére ért, bejön valaki a szobába, és elkezd látszólag összevissza számokat felolvasni. Hol halkabban, hol hangosabban. Biztosan előfordult már önnel hasonló helyzet, amikor egy nagy koncentrációt igénylő tevékenység közben valaki megzavarta, kizökkentette.

A Szt. György energiasáv frekvenciája egybeesik a fent említett szervek működési frekvenciájával, és ezáltal működésükben zavarokat képes okozni. Ritmizáló jele „felülvezérli” a sejtek és szervek belső ritmizáló-vezérlő jeleit.

(A folytatásban konkrét esetek leírását és a megbetegedések elleni védelem módszereit ismerhetik meg.)

Segítek, hogy nyugodtan aludjon!

Almásy Zsolt
radiesztéta, biotérenergetikai szakember
a Natura Biotérenergetikai Hálózat tagja

Radiesztézia, földsugárzás, elektroszmog mérés és védekezés
Telefon: 06-30-444-74-41
Email: almasyzsolt@gmail.com
Weboldal: Földsugárzások, Elektroszmog