Hirdetés

 

Hirdetés

 

Daganatos betegségek, „rossz” házak

Az előző részben ígértük, hogy szemügyre veszünk néhány fontosabb betegségcsoportot, amelyek összefüggésbe hozhatók a káros sugárzásokkal. Kezdjük a daganatos megbetegedésekkel, amelyek Magyarországon a második leggyakoribb halálokot jelentik. Valóban így kell, hogy legyen?

Radiesztéziai tapasztalataim alapján a rákos megbetegedések kialakulásában komoly szerepet töltenek be a különböző földsugárzások és az egyre terjedő elektroszmog. Külső ritmizáló jelként az elektroszmog mellett elsősorban a geológiai törésvonalak, ércsugárzások és a vízér-kereszteződési pontok zavarhatják meg a sejtek osztódási folyamatait. A rákos daganatok a belső vezérlés nélkül, a DNS-ben tárolt pontos információk hibás közvetítésével osztódó sejtekből alakulnak ki.

Törésvonal sugárzás és a melldaganatok

Egy ismerősömnél végzett felmérés során az ágy lábrészénél erős törésvonal sugárzást mértem. Felhívtam a figyelmét arra, hogy ez a sugárzás komoly daganatos problémák kiváló oka lehet. Javasoltam, hogy át kellene helyezni a fekhelyet. Mondtam neki, hogy szerencsés, mert ha fordítva feküdne az ágyán, akkor ez a törésvonal a mellkasát érintené, és a tapasztalatok szerint borítékolható lenne az emlődaganat. Ismerősöm nagyot nézett, és elmesélte, hogy pár évvel ezelőtt diagnosztizálták nála ezt a betegséget. Akkor fordítva aludt az ágyban! Később, egy természetgyógyász javaslatára fordult meg. Valószínűleg ennek köszönhette a gyógyulást. Azóta viszont a lábán lévő gyulladásokkal bajlódott folyamatosan...

Halál-házak

Lakásokban végzett felméréseim során sok érdekes és megdöbbentő tapasztalatra tettem szert. Bizonyára Ön is hallott már olyan házakról, utcákról, ahol meglepő gyakorisággal fordulnak elő daganatos problémák.

Egy vidéki kisvárosban élő hölgy kérte a segítségemet, akinél mellrákot diagnosztizáltak. A lakás felmérése során az ágyon vízérsugárzást és több törésvonalat is találtam. Ez egyértelmű magyarázatot adott a hölgy betegségére. Érdekesség volt, hogy a 4 emeletes társasházban az alatta lakók közül már többen meghaltak daganatos betegségben.

Panellakásokban sajnos igen gyakran előfordul, hogy a hálószobák kis mérete miatt az egymás felett lakók csak ugyanoda tudják tenni a fekhelyeket. Ha egy szerencsétlen egybeesés miatt itt vízérsugárzás, illetve törésvonal sugárzás húzódik, akkor az egymás alatt lakók – kisebb-nagyobb időeltéréssel – gyakran azonos daganatos betegségekben szenvednek vagy halnak meg.

Daganatos betegségek kialakulásánál szinte minden esetben kimutatható az érintett szerveken vízér-, illetve törésvonal sugárzás. Ezt a folyamatot jelentősen felgyorsíthatja még a fekhelyen kimutatható elektroszmog, amelynek már önmagában is bizonyított a rákkeltő hatása. Döbbenetes tapasztalat, hogy a daganatos megbetegedések esetében több mint 90%-ban mutatkozik összefüggés a betegség kialakulása és a földsugárzások között!

Gyermekkori leukémia

A WHO az alacsonyfrekvenciás mágneses tereket hivatalosan is a lehetséges rákkeltő kategóriába sorolja. Ezt a vizsgálatot főleg a gyermekkori leukémia vizsgálatára alapozták.


Egy szomorú, de tanulságos esetet is szeretnék megosztani önökkel. Felkérést kaptam, hogy vizsgáljak meg egy házat, ahol pár éve leukémiában meghalt egy gyerek. A ház alakja már kívülről nagyon furcsa, belépve pedig a belső elrendezés is igen meghökkentő volt. A felmérés során kiderült, hogy a keskeny gyerekszobát hosszába átszeli egy negatív polaritású Ley-vonal. Ennek a sávnak a hatására az érintettek immunrendszere a tapasztalatok szerint hamar legyengül. A fekhelyen a gerincet 4-5 helyen keresztezte törésvonal sugárzás, és ráadásul erős mágneses tér is mérhető volt. Később kiderült, hogy abban a házban már több család egészsége is tönkrement, már az előző tulajdonos is igen olcsón kínálta megvételre az ingatlant. Feltehetően nem véletlenül. A leukémia 2 év ott lakás után igen gyorsan jelentkezett.

Daganatos betegségek és a különböző földsugárzások, valamint az elektroszmog összefüggéseiről nagyon sok tapasztalatot szereztem. Ezeknél a betegségcsoportnál egyértelművé vált számomra az összefüggés.

A mesterségesen előállított zavaró jelek – az elektroszmog – új keletű problémát jelentenek, a természetben megtalálható, természetes eredetű betegségkeltő zavarforrások, a földsugárzások ismerete már sok ezer éves múltra tekint vissza.

A macska megvéd bennünket

Elegendő csak a múlt század elejéig visszautazni az időben, amikor teljesen természetesnek számított, hogy az építendő ház helyét varázsvesszős ember mérte be. Sok népi bölcsesség is ismert ezen a téren.

Szinte mindenki hallhatta már, hogy ahová a macskák fekszenek, oda nem szabad feküdni vagy ülni. Valóban, a macskák imádják a Hartmann-rács kereszteződési pontjait. Ebből a térből kifejezetten jól tudnak töltekezni. Ezek a forgó terek azonban az embereknél komoly gyulladásos problémákat képesek okozni, de például a hasnyálmirigynél található kereszteződés akár cukorbetegség előidézője is lehet.

Olcsó háznak híg a leve? Lakásvásárlás előtt érdemes elvégeztetni egy komplett radiesztéziai földsugárzás és elektroszmog mérést. Főleg azokban az esetekben igaz ez, ha tudjuk, hogy az ingatlanban vagy a környéken már sok daganatos betegség fordult elő. Ezzel a – lakás árához képest jelentéktelen – költséggel sok későbbi kiadástól és esetleges betegségektől óvhatjuk meg családunkat!

Új élet születése

Napjainkban igen sok fiatal pár küszködik meddőséggel, illetve a gyermekvállalással kapcsolatos egészségügyi problémákkal. Sajnos egyre gyakrabban találkozhatunk vetélésekkel és a megmagyarázhatatlan bölcsőhalállal. Vizsgáljuk meg e témakör összefüggéseit az elektroszmoggal és a földsugárzásokkal.


Mielőtt azonban ezt elkezdenénk, vessünk egy rövid pillantást a földsugárzások megbetegítő hatására. Nézzük meg, hogy hogyan hatnak szervezetünkre. Az emberi testet felépítő sejtek becsült száma lélegzetelállítóan nagy. Ha testünk összes sejtjét egymás mellé raknánk, akkor egy olyan hosszú sejtláncot kapnánk, amely 100-szor érné körül az Egyenlítőt. Egy felnőtt emberi test megközelítőleg több mint 100 milliárd sejtből áll, amelyek mindegyike körülbelül 10 000-szer annyi molekulát tartalmaz, mint ahány csillag van a galaxisunkban. Ebből a sokaságból naponta több millió új sejt keletkezik, és régi sejt pusztul el.

Testünk egészséges működésének egyensúlyához elengedhetetlen feltétel, hogy a szervezetünket alkotó sejtek kapcsolatban álljanak egymással, és zavartalanul tudjanak információt cserélni. Hogyan lehetséges mindez? Hogyan működik a sejtkommunikáció ilyen felfoghatatlanul összetett rendszerben és méretben?

Biofotonok – avagy a kotta nélküli zenekar

A választ kereső kutatók az elmúlt évtizedekben felfedezték, hogy sejtjeink elektromos töltéssel rendelkeznek, és mozgásuk révén bio-elektromágneses mezőt gerjesztenek maguk körül. Mérhető, hogy minden élettani folyamatot bio-elektromágneses sugárzás kísér. Ezek a sugárzások sejtjeink osztódását, szerveink működését, belső ritmizáló jelekként vezérlik.

Sejtjeink ennek a sugárzásnak köszönhetően, úgynevezett biofotonok segítségével képesek egymással kommunikálni. E parányi energia- és információ csomagocskák segítségével szervezetünk legtávolabbi sejtjei is tökéletes kapcsolatban állnak egymással. A szervezet egészséges működésének fenntartásához létfontosságú, hogy ez a sejtkommunikáció kifogástalanul működjön, tehát a belső ritmizáló jelek alapvetően határozzák meg testünk működését.

Mi történik azonban, ha nem kívánt zavarok keletkeznek ebben az alapvető kommunikációs rendszerben? Mi történik, ha külső ritmizáló jelek, mesterséges, illetve természetes eredetű mágneses terek zavarják vagy teszik érthetetlenné a sejtek közötti információátadást? A válasz egyértelmű: káosz és zűrzavar.

Képzeljenek el egy zenekart, ahol a zenészek között megszakad a kommunikáció, nem látják, és nem hallják egymást. Fogalmuk sincs róla, hogy éppen melyik kottából, mit is kellene éppen játszani. Sőt, a kottát sem látják...

Az elektroszmog és a földsugárzások a sejtkommunikációban fellépő zavarokat okoznak, és így egyértelműen betegségek kialakulásához vezetnek!

Almási Zsolt
radiesztéta, biotérenergetikai szakember
a Natura Biotérenergetikai Hálózat tagja

Radiesztézia, földsugárzás, elektroszmog mérés és védekezés
Telefon: 06-30-444-74-41
Email: almasyzsolt@gmail.com
Weboldal: Földsugárzások, Elektroszmog

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Zöld élelmiszerek szerepe a fogyókúrában

Hirdetés

 

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Az eseménynaptár üres.

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés