Veszélyes tetőterek, csecsemőhalál

A sorozat előző részében példákkal igyekeztem bemutatni, hogy a meddőség kiváltó oka lehet többek között geopatogén zónák és az elektroszmog káros hatása. Várandósság idején kiemelten fontosnak vélem, hogy óvjuk ezektől a kismamát, biztosítsuk a magzat zavartalan fejlődését.

De mi történik a szülés után? Az újszülött egyik pillanatról a másikra egy számára merőben más és idegen környezetbe kerül. Megszűnik az édesanya testének közvetlen védelme, és elszakad az eddig megszokott ritmizáló jelektől is. Az újszülöttek és a kisgyermekek még fejletlen szervezete jóval érzékenyebben reagál a környezetében megtalálható különböző káros földsugárzásokra és az elektroszmogra. Mivel napjaik nagy része egy adott helyen való alvással telik, fontos, hogy ez a terület mentes legyen mindenféle káros sugárzástól! Ha a kisbaba alvásproblémákkal küzd, illetve láthatóan megpróbál elmászni fekhelyének bizonyos pontjairól, gondoljon rá, hogy esetleg külső zavaró zónák találhatók a fekhelyen! Ide kattintva megismerheti, hogy mit okozhat az elektroszmog.

A megmagyarázhatatlan bölcsőhalál réme

Egy alkalommal történt, hogy gyermekorvos barátommal beszélgettünk, és szóba került a megmagyarázhatatlan bölcsőhalál. Elmesélte, hogy jó pár évvel ezelőtt velük is majdnem megtörtént ez a rettegett katasztrófa. Újszülött gyermekük egészségesen fejlődött, mígnem egyik este minden előjel nélkül váratlanul megszólalt a kiságyban elhelyezett légzésfigyelő sivító hangja. Először arra gondoltak, hogy elromlott a készülék, de amikor felértek a tetőtéri gyerekszobába, rémülten tapasztalták, hogy kisbabájuk nem lélegzik.

Szerencsések voltak, még időben észlelték a bajt, és a picit sikerült újraéleszteni. A helyszínre kiérkező rohamkocsi azonnal kórházba szállította gyermeküket, de út közben a baba légzése ismét leállt, és csak az azonnali orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerült újra beindítani. Az ezt követő, napokig tartó kórházi kivizsgálás és megfigyelés során semmiféle rendellenességet nem tudtak megállapítani – mesélte barátom és kérte, hogy vizsgáljam meg szobájukat.

A fent leírt történet évekkel látogatásom előtt esett meg, és így a szobából már régen kikerült a rácsos ágy és a szobát teljesen átrendezték.

Tetőtérben gyakoribb a sugárzás

Először műszeres vizsgálatot végeztem a tetőtéri szobában, és az egyik fal mellett rendkívül erős elektromos mező jelenlétét fedeztem fel, ami tetőtérben kialakított szobák esetében sajnos igen gyakori. (A falakban futó elektromos vezetékek sugárzását felgerjesztik a tetőszigetelésre használt anyagok.) Ezután a különböző földsugárzásokat vizsgáltam, és a szoba egyik sarkában komoly problémákat találtam: itt a falakból áradó magas elektroszmog és a geopatogén zóna egybeesett. Ránéztem a barátomra és megkérdeztem, itt állt-e annak idején a baba ágya? A válasz döbbent tekintet és bólogatás volt.

Nemrég kezembe került egy Németországban élő mérnök könyve, amelyben az elektroszmog káros hatásairól írt. Külön fejezetet szentelt az elektroszmog és a bölcsőhalál összefüggéseinek elemzésére, és a különböző külföldi egyetemeken végzett ezirányú kutatások bemutatására!

Nem feltűnő, hogy több gyermek hal meg első életévében bölcsőhalál következtében, mint bármely más gyermekbetegségben? Ennek fényében úgy gondolom, hogy kiemelt figyelmet kell szentelni az újszülöttek fekhelyének kiválasztására, az elektroszmog és a földsugárzások vizsgálatára.

Anya, rossz a szobám

Ön minden bizonnyal gondos szülő, odafigyel gyermekei és családja egészségére. De biztos-e abban, hogy éjszakánként nyugodtan hajthatja álomra fejét?