Nem csak fülfájásra – Audiron

Szeretném megosztani Önökkel az AUDIRON-nal kapcsolatos csodálatos tapasztalataimat. Hároméves kisfiamon uszodaszemölcs (molluscum contagiosum) jelent meg. Először fertőtlenítő hatású illóolajokkal kenegettem a hólyagocskákat. Aztán eszembe jutott, hogy ha az AUDIRON jó a szemölcsökre, akkor erre a bőrbetegségre is hathat, hiszen ez is vírusos eredetű.

Elkezdtem a bibiket naponta kétszer AUDIRON-nal kenegetni, és láss csodát: kisfiam állapota már a második napon javulni kezdett. Eltelt kb. 3 hét, és az AUDIRON-nak köszönhetően már csak egy hólyagocskája maradt. Tapasztalataim alapján az uszodaszemölcs gyógyítására mindenkinek szívből ajánlom az AUDIRON-t.

Uszodaszemölcs

Az ENERGY készítményeit már régóta használom. Eleinte kicsit bizalmatlan voltam velük szemben, de ma már nem hagyom, hogy bárki rosszat mondjon róluk, és a hozzám közel állókat is bőségesen ellátom velük.

A tavalyi nyaralás alkalmával az AUDIRON-on kívül jó hasznát vettem még a DRAGS IMUN-nak (rovarcsípés, afta és gombás fertőzések), az ARTRIN-nak (kisebb-nagyobb sérülések, hátfájás stb.), a RUTICELIT-nek (visszér), valamint a DERMATON termékcsaládnak (fényvédelem). Köszönet minden kiváló minőségű, hatékony készítményért!

Jitka Matyásová
Lužná u Rakovníka

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)