Hirdetés

 

Hirdetés

 

Mégis porckopás volt

Tavaly szeptemberben fájni kezdett a bal térdem. Azt hittem, hogy a kertben végzett munka a ludas, főleg a metszés, amelynek mozdulatsorához a testem nincs hozzászokva. Vártam, hogy majd csak elmúlik, de a fájdalom nem akart szűnni. Ülőmunkát végzek, és az utóbbi időben észrevettem, hogy amikor felállok a székből, merev a térdem és a lábam.

Már eljött a karácsony, de a térdem még mindig fájdogált. Az orvos felkeresésére már semmi időm sem maradt, így azt mondtam magamban, hogy kibírom az új évig. Akkor elmentem a háziorvosomhoz, ő pedig vért vett, hogy kiderítsük, mi a gond.

Az ízületeket táplálni kell

Boldogan távoztam, hiszen akkor valójában egészséges vagyok, csak be kell járatnom a lábamat, és majd minden baj elmúlik. Pszichésen is igyekeztem meggyőzni magam, hogy minden rendben lesz.

Májusban három hétre elutaztam fürdőkúrára Jeseníkbe, úgyhogy volt elég időm a térdem „bejáratására". Nem kíméltem magam, sőt oda-vissza sétálgattam: dombra fel, dombról le. Próbálgattam, hogyan is „állok", vajon a fájdalom megszűnt-e. Kiváló volt a teljesítményem, kivéve a térdemét.

Két héttel a fürdőből való hazatérésem után azonban már járni sem tudtam, annyira fájt a bal térdem. Két hónapig rettenetes fájdalmaim voltak, a térdem bedagadt. A röntgen kimutatta a porckopást, ami 1-2. fokozatú volt! Elkezdtem szedni két Energy készítményt, a FYTOMINERAL-t és a SKELETIN-t. Már a harmadik napon enyhült egy kicsit a fájdalom, és két hét elteltével a javulás még egyértelműbben megmutatkozott. A helyzet fokozatosan javult.

A térdem állapota mára stabilizálódott, én pedig (bár nem szívesen) belenyugodtam abba, hogy 54 évesen állandóan oda kell figyelnem az ízületeim és a csontjaim megfelelő táplálására. Megértettem azt is, hogy kerülnöm kell a felesleges stresszt, és el kell fogadnom az életet úgy, ahogy van.

Jelmondatom: légy boldog, és egészséges leszel!

Marie Šírová
Jiříkovice

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)

 

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Zöld élelmiszerek szerepe a fogyókúrában

Hirdetés

 

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Az eseménynaptár üres.

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés