Hirdetés

 

Hirdetés

 

A férjem térde meggyógyult

A férjem amolyan „természetközeli" ember. Az ő életében nem léteznek betegségek, nincsenek gyógyszerek. Egyszerűen elhatározza, hogy egészséges, és ezzel már meg is tett mindent. Több mint 20 éve, hogy baleset érte a munkahelyén, és megsérült a térde. 3-4 hétig járkált a sérült térdével, míg végül úgy döntött, hogy mégiscsak orvoshoz fordul.

Kiderült, hogy eltört két csigolyája, úgyhogy a doktor azonnal mentőt hívott hozzá.

Azóta időnként fájt a térde, de ő „természetesen" nem vett róla tudomást. Néhány év elteltével azonban már olyan fájdalmai voltak, hogy elment az ortopédiára. Az orvos azt javasolta, hogy egy műtéti eljárással „belenéznének" a térdébe, de azt nem tudja garantálni, hogy a párom térde a műtét után olyan lesz, mint a baleset előtt.

Segített a Skeletin

A férjem ekkor úgy döntött: nem akar kockáztatni, hiszen még az orvosok sem tudják, hogy mi történik a műtét után. Úgyhogy tovább tűrt és szenvedett. Ezért felmerült bennem, most már talán hajlandó lesz arra, hogy kipróbálja a SKELETIN-t. Miután belegyezett (addig nem mertem megvenni a készítményt, mert kidobott pénz lett volna), beszereztem 3 doboz SKELETIN-t.

Az előírt egyhetes szüneteket figyelembe véve a férjem 4 hónapon át szedte a készítményt – és lássanak csodát, segített! Problémái a fájdalommal együtt megszűntek. Szuper volt! Ráadásul soha többé nem nevetett ki, amikor az általam használt ENERGY készítmények hatásairól meséltem neki.

Azóta, ha nagy ritkán elkezd fájni a térde, veszek neki egy doboz SKELETIN-t, és néhány évig megint nyugalom van otthon. Már hisz a készítmények erejében, sőt azóta már a RENOL-t is hajlandó volt kipróbálni, ami egyébként szintén jótékonyan hat a mozgásszervi panaszokra. Olykor-olykor még azt is megengedi, hogy bekenjem egy kis ARTRIN krémmel a sajgó térdét.

Vlasta Pelánová
Jihlava

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.
(x)

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Biofizikai állapotfelmérés felsőfokon
A videóhoz kattintson a képre!

Hirdetés

 

Videó ajánlatunk

Zöld élelmiszerek szerepe a fogyókúrában

Hirdetés

 

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp

Eseménynaptár (ma és holnap)

Találkozzunk a Facebookon is!

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés