Szelíd módon szabadulhatunk meg a kórokozóktól

A Viat plasmawave elektromágneses plazmasugárzó készülék „lelke” a frekvenciagenerátor. A számítógép vezérelte eszköz által kibocsátott, kontaktus nélküli frekvenciasugárzás az emberre veszélytelen, de alkalmas a kórokozók szelektív, hatékony elpusztítására. A készülék több mint 99%-os (!) hatékonyságát a győri Széchenyi István Egyetemen végzett tesztek bizonyították.

A frekvenciavezérlő program által beállított értéktartományban az összes aktív kórokozót – vírust, baktériumot, gombát – több mint 99%-s hatékonysággal el lehet pusztítani, mint a laborvizsgálati eseményleírások igazolják. (A tesztek során a következő kórokozókra gyakorolt hatást vizsgálták és bizonyították: Salmonella enterica, Bacillus cereus, Trichophyton rubrum, Candida albicans, Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Saccharomyces cerevisiae, PRRSV vírus.)

Sugárbiológiai vizsgálat igazolta az ártalmatlanságot

A vizsgálati eredmények alapján a nürnbergi székhelyű cég által kifejlesztett, szabadalmi védelem alatt álló Viat készülék alkalmas gombák, baktériumok, vírusok, nanoorganizmusok célirányos elpusztítására bármilyen fémmentes közegben, akár folyadékban vagy húskészítményekben, gyümölcsökben is, vagyis élelmiszerek organikus tisztítására, berendezések struktúrájának átsugárzó és helyiségek légtereinek célzott kórokozó-mentesítésére is.

A hivatalos sugárbiológiai laborvizsgálat eredménye igazolta, hogy a készülék működése során a humán testszöveteket nem károsítja, azokra teljesen veszélytelen.

Frekvenciakezelés – új utakon

A készülék működése során a plazmacső rádiófrekvenciásan gömbsugárzóként, mágnesesen 90 fokkal eltoltan, a plazmacső tengelyén szórtan, szinuszosan váltakozva sugároz, így a szerves organizmusok belsejében is kifejti kívánt hatását, a beállított frekvenciatartomány és az amplitudó értékétől függően.

A plazmasugárzó analóg szinuszos modulált, tiszta, szabályos rezonanciafrekvenciát bocsát ki, képes az ultrahangtól a rövidhullámokig (10 Hz –1 MHz) közel lineárisan sugározni. A készülék földelt csillagpontú, a plazmacső érintése legerjesztő hatású, ezért teljesen veszélytelen, a maximális teljesítmény sugárzása 70 W. A plazmacső vákumozott nemesgáztöltést tartalmaz 1,5 MHz frekvenciagerjesztéssel.

A Viat plasmawave innovatív technológiáját tesztelte az RT-Europe Research Center, a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ is.

Frekvenciakezelés – új utakon

Kiemelkedő eredmény 350 és 358 kHz között

A legutóbbi vizsgálatok alapján az RT-Europe Research Center megállapította, hogy a 350 és 358 kHz közötti frekvenciasugárzás hatására a sertés reprodukciós és légzőszervi szindróma vírus (PRRSV) szaporodóképessége teljesen megszűnt. Ezzel a cég bizonyítani tudta, hogy technológiájukkal bármilyen patogént mellékhatások nélkül el tudnak pusztítani. A teszt során a PRRSV-vírusokat, amelyek azonos rendbe (Nidovirales) tartoznak a koronavírusokkal, 5 percen keresztül kezelték különböző frekvenciatartományokon és amplitúdókkal. Az eredményekből egyértelműen látszik, hogy a 350-358 kHz-es tartományban végzett kezelés hatására a vírusok nem tudtak fertőzni és replikálódni, a mennyiségük 3 nap alatt semmit sem emelkedett, szemben a többi hullámhosszal és a kontrollkísérletben megfigyelt tendenciával.

Az eljárás további előnye a cég szerint, hogy a kórokozók mutálódásának a frekvenciaértékük szempontjából nincs semmi jelentősége, ezért nem kell minden esetben az új vírustörzs vakcinájának kifejlesztésére várni.

Bármilyen kórokozó ellen hatékony lehet

A Széchenyi István Egyetem vizsgálatai kimutatták, hogy ez a technológia kiirtja a Candida albicans gombatörzs 99,99 százalékát, a Salmonella enterica 99,99%-át, a Bacillus cereus 99,99%-át, a Saccharomyces cerevisiae 99,88%-át. Erre alapozva állítják a készülék kifejlesztői, hogy a frekvenciasugárzás bármilyen kórokozót hatékonyan és azonnal kiirt a saját frekvenciáján – az emberi szövetekre gyakorolt mellékhatás nélkül.

A Candida albicans ellen nem ismert másik, ennyire hatékony módszer, mert bár a gyógyszeres kezelések részben hatásosak, nagymértékben károsítják a májat.

És a koronavírus?

Ezek az eredmények feljogosítják a technológia kifejlesztőit a bizakodásra, illetve a további tesztelésekre. Meggyőződésük, hogy ha lehetőség nyílna a frekvenciasugárzó készülékkel a SARS-CoV-2 vírustörzs tesztelésére is, az hatalmas lépés lenne a COVID-19 okozta és a későbbi járványok elleni küzdelemben.

A készülék nem orvostechnikai eszköz, gyógyítási célra hivatalosan nem használható.
CE tanúsítvány száma: EB203829001
Bővebb info: viatplasma.eu

(x)