Már több mint tízezer túlsúlyosnak segített

A Zsírégető Klub 2010. februári indulása óta várakozáson felül teljesített. Nyolc hónap alatt több mint 10 000 fogyni vágyónak segített, mintegy 3 000 klubtag csatlakozott, a legtöbbet fogyó hölgy és úr egyaránt 53-53 kilótól szabadult meg.

A Zsírégető Klub igen hatásosan indult, hiszen versenyt hirdettek, aminek eredményeként 258 fő 2228 kilót adott le (közjegyző által hitelesítve, szakhatóságok tudtával). Így már az induláskor elejét vették a kétkedésnek, hiszen a versenyben hétköznapi emberek vettek részt; a fogyni vágyók nyomon tudták kísérni „sorstársaik” sikeres fogyókúráját, amitől kedvet és hitet kaptak, hogy nekik is sikerülhet.

Épp ezért csatlakozott Falusi Mariann, a Pa-Dö-Dö énekesnője is. Miután kiderült, hogy egészségügyi problémái miatt életmódváltásra van szüksége, a Zsírégető Klubot tartotta a leghitelesebbnek, és az eddigi eredmények már azt igazolják, hogy jól választott. Több mint 10 kilótól szabadult meg egy hónap alatt, és még úgy 30 kilót szeretne leadni.

A Zsírégető Klub sikerének titka két nagyon fontos összetevőből áll. A legjelentősebb az a rendkívül hatékony, mégis egészséges fogyókúrás étrend, amit az egyik élelmezési lánc többéves kutatómunka során dolgozott ki. Meglátták a fogyókúrázók legnagyobb problémáját, azt, hogy ha elkezdenek egy kúrát, akkor valamilyen ételcsoportot meg kell vonniuk maguktól, amit hosszú távon nem bírnak. Ez leginkább a szénhidrát tartalmú ételekre vonatkozik. Így kifejlesztettek egy rendkívül alacsony szénhidrát tartalmú lisztet, és az ebből készült ételeket, például zsírégető lisztből készült pizzát, galuskát, rántott húst, bárki bűntudat nélkül fogyaszthatja, ráadásul a fogyókúrában sikeresen.

Nem tanácsokat adnak, hanem egész napos étrendet kínálnak, amivel sikeres és szenvedésmentes fogyókúrát lehet végigvinni. Emellett internetes szakértők válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Számos klubtag már 50 kilónál is többet fogyott, a legeredményesebb Kovács Tímea, aki február 1-jén kezdett zsírégetésbe, és mára már 53 kilótól szabadult meg. A Zsírégető Klub ezt óriási sikernek tartja, éppúgy, mint azt, hogy 10 000 főnél is többen kezdtek el velük fogyókúrázni, klubtagjaik száma pedig meghaladja a 3 000-ret. Ám itt nem állnak meg, a sikerek csak újabb kihívásokra sarkallják a Zsírégető Klubot. Több új terméket is fejlesztenek, illetve a már meglévő termékek ízvilágát tökéletesítik.

Hamarosan pedig elindul a ,,Gigazsírégetők csapat” (november 17-ig lehet jelentkezni), ahová a minimum 25, de akár 100 kg-tól megszabadulni vágyókat keresik. A fogyásukat a Zsírégető Klub végigkíséri, segíti. A statisztikáik szerint ugyanis, akiket a fogyókúra során támogatnak, kétszer gyorsabban és jóval többet adnak le a fölöslegükből, mint akik egyedül kezdenek bele a zsírégetésbe. Közösségben, egymást támogatva karcsúsodhatnak. Csapatkapitányuk, Kovács Tímea, aki 53 kg-ot fogyott a Zsírégető Klubbal, mint példakép is mellettük lesz, míg el nem érik kitűzött céljukat. A Zsírégető Klub ezt követően is több csoportot szeretne versenyre sarkallni, bízva benne, hogy mindenki megtalálja a hozzá hasonló sorsú klubtársait, akikkel együtt, egymást segítve, jó hangulatban fogyhat.

(Forrás: Juhász Regina- Kék-Ezüst Kommunikáció)