Már tudok segíteni magamon

Megosztom Önökkel az akut húgyhólyag-gyulladással kapcsolatos tapasztalataimat. Éppen a hétvégi házunkat készítettük fel a téli időszakra, és eközben észre sem vettem, hogy teljesen átfagyott a lábam. Két nap elteltével alhasi fájdalomra ébredtem. Görcsölt is meg nem is, kicsit nyomott is, olyan érzés volt, amilyet korábban soha nem tapasztaltam.

Bekentem az alhasamat ARTRIN-nal, majd visszabújtam az ágyba. Ám reggel a WC-n rájöttem, hogy nagy baj van. Vizeletürítés közben erős fájdalmat éreztem, és a vizeletem véres volt.

Gyógyító tea

Azonnal elővettem a RENOL-t, napi 3×7 csepp adagban szedtem, és az alhasamat naponta többször is ARTRIN-nal kenegettem. Mindezt SMILAX tea fogyasztásával egészítettem ki. Mivel nem vagyok nagy teafogyasztó, a SMILAX fogyasztását váltogattam a FYTOMINERAL szedésével.

A vizeletemben két nappal később már nem jelent meg vér, és egy héten belül a fájdalmam is megszűnt. A kúrát azért a biztonság kedvéért – csökkentett cseppszámmal – 2 hétig folytattam.

A kezelés kiegészítéseként korlátoztam azoknak az ételeknek a fogyasztását is, amelyek az állapotomat súlyosbíthatták volna. Éjszakára felmelegített sópárnát (1 kg sóval kibélelt, kb. 22×17 cm nagyságú párna) tettem a hátam alá és az alhas tájékára.

Orvosnál nem jártam, antibiotikumokat nem szedtem. Az ENERGY készítményei ismét megmutatták, mire képesek. Bízom benne, hogy a történetem másoknak is a segítségére lesz.

Csak a gyógyulásom után beszéltem az orvosommal, aki a „gyógykezelésemet” megdicsérte. Azt, hogy az ENERGY készítményeinek adagolását már egyedül is be tudom állítani, csakis a doktornőnek köszönhetem, akihez a férjemmel már több mint 10 éve járunk. Nagyon tiszteljük őt.

Tíz évvel ezelőtt ő gyógyította meg a kéztőalagút-szindrómámat (nem kellett műteni), és tavaly még az EKG-vizsgálat előtt felismerte, hogy a férjemnek gond van a szívével. A brnói kardiológián aztán megvizsgálták a férjemet, és megállapították, hogy az egyik szívbillentyűje elégtelenül működik. Warfarint (vérhígítót – A szerk.) és még két másik gyógyszert írtak fel neki. Ezektől olyan „színtelen” lett, mintha kiveszett volna belőle a szikra. A doktornő viszont olyan hatékony kiegészítő kezelést ajánlott, ami visszaadta a férjem életkedvét, ismét ott csillog a fény a szemében, sőt már pingpongozni is eljár.

Marie Kristofová
Moravské Budějovice

A szerkesztő megjegyzése: a véres vizelet nagyon komoly tünet, nem „gyerekjáték”, ezért azonnal orvoshoz kell fordulni vele. Cikkírónknak – a jól megválasztott ENERGY szerek használatával együtt is – szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta… Olvasóinknak viszont azt javasoljuk, hogy hasonló esetben haladéktalanul keressék fel orvosukat.

További információ az Energy menüpontunkban és az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.

(x)