Hogyan szerettem bele a számmisztikába?

Életem során rengeteg olyan helyzetbe kerültem, amit nem értettem. Feltettem én is a kérdést, miért velem történik, miért tettem ezt vagy azt, pedig nem akartam? Ebből pedig következett a legalapvetőbb kérdés: Ki vagyok én? Mi a sorsom, miért kellett megszületnem egyáltalán?

Mottó:

„A tudatlanság bizonytalanná és sebezhetővé tesz.”

Elkeseredésünkben milliószor töprengünk a bevezetőben említett kérdéseken, igaz? A lényeg az, hogy senki sem születik meg ok nélkül!

2005-ben sorozatos traumák keserítették meg az életemet, elveszítettem a szüleimet, fél év különbséggel. Az imádott nővérem már korábban elhunyt, sajnos mindannyian az alkohol rabjai voltak. Ám mivel semmi nem történik ok nélkül, ezek az események teljesen átalakítottak engem, elkezdtem ezotériával foglalkozni. Előtte sosem érdekelt, hitem sem volt, önmagamat is megleptem azzal, hogy beiratkoztam egy kiváló főiskolára, mindenfajta előképzettség nélkül.

Barátkozás az ezotériával

Milyen a születési számom?„Újszülöttként” fogtam hát bele, csodákat éltem meg, amiből rájöttem, hogy az ezotéria nem sarlatánság, hanem igen összetett, komoly tudomány, amiben érdemes hinni. Zárójelben jegyzem meg, hogy nagyon szkeptikus vagyok, komoly munka engem meggyőzni olyan dolgokról, amelyeket nem a saját bőrömön tapasztalok meg.

A numerológia (számmisztika) már az első alkalommal mélyen érintett, ahogy pedig teltek az évek, egyre mélyebbre ástam bele magam a számok világába. Minden tanórán, foglalkozáson, sőt külön tanfolyamokon is ott voltam a négy év alatt. Ettől aztán hihetetlenül kitágult az univerzum, eltűntek a bizonytalanságok, kezdtem lassan megérteni (!) a körülöttem élő embereket.

Amikor elérkezett az idő, hogy szakdolgozatot írjunk, azonnal a numerológiát választottam, mert tudtam, hogy megkapom a választ legégetőbb kérdésemre: mi a jele a függőségi hajlamnak, miért lettek a családom tagjai alkoholisták, és én miért nem? Annyiszor kérdeztem már magamtól, hogy mit keresek én ebben a családban, annyira nem illek ide…

Miért lettek ilyenek a szüleim?

Kutatásaim során fogalmam sem volt, mibe nyúlok bele. Családfa-szerűen megvizsgáltam a famíliám tagjainak személyiségét, sorsútját, betegséghajlamait, hetekig számolgattam, felrajzoltam a Mátrixukat (a numerológiai képletüket), összehasonlítások sorozatát végeztem el, míg összeállt a kép.

Szüleim nehéz sorsa volt az egyik darabja a puzzle-nak. Gyerekkorukban elvesztették azt a szülőjüket, akihez kötődtek, ráadásul mindketten 7-es karakterek voltak, és ennek a számnak a negatív oldala a függőség és a depresszió kialakulása. Apai nagymamám korai halálával eltűnt a családból a 6-os szám energiája, vagyis eltűnt a szeretet és a harmónia, mert senki más nem kapta meg ezt a számot, csak a nagyi. Apámék családjának sorsa ezzel megpecsételődött, menthetetlenül szétesett. Szüleim eleve sérülten kezdtek kapcsolatot egymással, onnan pedig már egyenes út vezetett a függőségig. Sírva írtam a dolgozatot…

Bűntudatot éreztem azért, mert haragudtam rájuk, sokszor szégyelltem őket, megvetettem a gyengeségüket. Azt ismételgettem magamban: milyen jó lett volna, ha előbb tanulok számmisztikát, előbb tudom meg a miérteket, akkor talán segíthettem volna, de azt hiszem, nem ilyen egyszerű az élet…

Úrrá lenni a gyengeségeinken

Nekem így is jó dolgom volt, mert olyan energetikával születtem, amivel úrrá tudok lenni gyengeségen, függőségen – 4-es karakter vagyok. Ez a szám fizikai síkon található, a biztonság igényét jelenti, 7-esem nincs, tehát eleve nincs esélyem a függőségekre. Tény, hogy magamat is kiismertem, jó és kevésbé jó tulajdonságaim vannak, de én ÉN vagyok! Végre el tudom fogadni, miért vagyok olyan, amilyen, és megbékélek a tulajdonságaimmal. Rájöttem, hogy a sors úgy döntött: meg kell újulni a családomnak, ezért születtem éppen ide, és azzal segítettem, hogy józan maradtam. Gyerekeim tovább viszik a függőségmentességet, ezzel újra éledt ez a sokat szenvedett családi karma.

A numerológia az élet minden területét kiszámíthatóbbá teszi. Sok a gond a munkahelyünkön, esetleg nem értünk szót a kollégákkal? Ha megtanuljuk, elég csak rápillantanunk a születési számaikra, máris megtanuljuk elfogadni, megérteni őket, és ami fontos: kezelni tudjuk a problémánkat és idővel az övékét is.

Megértettem a kollégáimat

Munkahelyemen, egy fúziót követve, katasztrofális helyzet alakult ki, kb. egy éve zajlik ez a folyamat. Megmondom őszintén, nagyon megviselt engem is, és ha nem elemeztem volna sorban a velem nem szimpatizáló embereket, hát bizony az elmeosztályon kötöttem volna ki. (Nem túlzás!) Büszkén kijelenthetem, hogy amint megértettem, miért olyanok, amilyenek, máris más szemmel néztem rájuk. Félretéve első benyomásomat, elbeszélgettünk, és próbáltam beleképzelni magamat a helyzetükbe. (Személyes éveink alatt mindannyian megtapasztalhatjuk, mit érez az adott karakterű ember egész életében, pl. a 2-es személyes évünkben egy évig átérezzük, hogyan is érez az az ember, aki bármelyik hónap 2-án, 11-én vagy 20-án született. Az összes embert meg tudjuk így érteni, ami kissé félelmetes, de nagyon megindító.)

Kapaszkodó lehet: Holisticness hétvége

Önnek is szól...Nyugodt szívvel tanácsolom mindenkinek, hogy ismerje meg a numerológiát, és ha már elsajátít egy alapszintet, az is sokat segít életkörülményeinek javításán. Önmagunk megismerése, elfogadása is nagyon kemény feladat, hát még a többi emberé! A mai életkörülmények nem kedveznek az emberi kapcsolatoknak, kell tehát egy kapaszkodó, ami megnyugvást, bizonyosságot ad.

Jó alkalmat kínál erre az augusztus 10-12-én tartandó Holisticness hétvége, ahová Önt is várjuk.

Állíthatom, hogy a számmisztikában semmi „misztikus” nincs! Bárkit elemeztem eddig, mindig illett rá a profil, sőt örültek, hogy megismerhették magukat a gyengeségeikkel együtt, amit addig nem tudtak kezelni.

Zárszóként álljon itt egy idézet, amit akkor találtam, amikor a szüleimet elemeztem.

„A szülők sosem tettek rosszat, ők maguk is megsebzett gyermekek voltak…”

Kiresné Vincze Ilona
diplomás parapszichológus
 

Ha Ön igényes, érdekli az egészsége, fogékony az új ismeretekre, tudatosan változtatni akar életvitelén, és tapasztalt szakemberektől szeretne információkat szerezni, szeretettel várjuk HolisticNess hétvégénkre!

Időpont: 2012. augusztus 10-12. (péntek–vasárnap)

Helyszín: Vácdukai Üdülő- és Rendezvényközpont (Budapesttől mindössze 30 km-re, Vác közelében – idilli helyszín, nagy parkkal)

Ha mindez felkeltette az Ön érdeklődését, ide kattintva töltse le, majd töltse ki a jelentkezési lapot, és juttassa el hozzánk.