Körmöczi Péter: „alaposság, folyamatos tanulás”

2014. május 18-án, a Natúrsziget Egészség Fesztiválon és Vásáron a budapesti Hotel Flamencóban ünnepélyes keretek között vehette át Az Év Természetgyógyásza, 2013 kitüntető címmel járó elismerést, portálunk látogatóinak díját Körmöczi Péter. Az alábbiakban az alsópáhoki természetgyógyász eddigi pályaívéről, munkásságáról és mestereiről olvashatnak.

A Natúrszigeten hónapokig folyó szavazásban Körmöczi Pétert a következő szavakkal ajánlotta felesége, egyben munkatársa, Körmöczi Tünde a látogatók figyelmébe: „Ajánlom Körmöczi Pétert, mert nemcsak rengeteg embernek segített különböző betegségek megjavításában (mozgásszervi, belgyógyászati, onkológiai stb. területen), hanem mert több száz, korábban meddőnek tartott pár köszönheti neki a kisbabáját.”

Fő hajtóerő a teljesítmény, az eredmények

Az alábbiakban Körmöczi Péter az eddigi tanulmányairól, munkásságáról, hivatásáról ír.

Körmöczi Péter„1975-ben születtem Keszthelyen. Édesapám hivatásos katona és minden szabadidejét munkával kitöltő méhész, édesanyám a MÉM Növény- és Talajvédelmi Szolgálatánál előbb a kémiai laboratóriumban, később gazdasági vezetőként teljesített szolgálatot. Mivel a szüleim szinte folyamatosan dolgoztak, az anyai nagymamám lett a nevelésem fő forrása. E három ember hatása nyomán a teljesítmény és az eredmények elérése jelenti számomra a fő hajtóerőt.

A gyógyulás és gyógyítás iránti vágy egyidejű az emberiséggel.

Az édesanya ölelő karja, egy szeretetteljes érintés, egy csésze tea, amit féltő gondoskodással készített a növényekkel bánni tudó nagymama… Az idős javasember, aki 2-3 generációt istápolt a születéstől a késő öregkorig… Ezek az életképek mind ott léteznek lényem legmélyén.

Régi gyógyítók hagyományait ismerve, nem feledve és a tudomány eredményein felnőve dolgozom, ötvözöm a leghatékonyabb módszereket. Ezek a módszerek sokak számára alkalmasak a test, lélek, szellem öngyógyító folyamatainak beindítására.

A kínai öt elem tana, az ájurvédikus gyógyítás, a meridiánok ismerete, a pulzusdiagnosztika, a fitoterápia és a gyógynövények felhasználása, a farmakognózia, az akupunktúra, a köpölyözés, a moxibuszció, a bioenergetika ágazatai, a manuálterápia, a fiziognómia, a különféle masszázsformák, a reflexológia, a botanika, a keleti mozgásformák, az addiktológia, a szemtréner eljárások – mindez csak néhány olyan módszer és filozófia, amelyet az utóbbi két évtized során sikerült elsajátítanom.

Hiszek abban, hogy alapossággal és folyamatos tanulással ezek a módszerek hivatásként működtethetők.

Saját korlátaim megértése és felszámolása

Az agykontroll módszerének magyarországi megjelenésével és a The Silva Mind Control elsajátításával igazi áttörést értem el saját korlátaim megértésében és felszámolásában.

A következő fontosabb állomások csak címszavakban: kung fu, Mensa HungarIQa, reiki, arolo, gyógymasszőr szakképesítés, aktív szellemgyógyászat, arolo tifar, kötőszöveti masszázs, pránanadi, természetgyógyász képesítések – akupresszúra, fülakupunktúrás addiktológus, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, bioenergetikus, fitoterapeuta, reflexológus, szemtréner, kineziológus –, gyógynövényismerő- és termelő, majd gyógynövény kereskedő szakképesítés, thai masszázs, 3-1-2 »Acupuncture Meridian Doctor«, angyal kommunikáció, One Brain, hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai szakértő, Attractor Field Technique.

Akiknek a legtöbbet köszönhetem a szakmai előmenetelemért: dr. Eőry Ajándok H.C., Gillich István (a mecseki füvesember), Béky László, Takács Ferenc (a zánkai füvesember), dr. Báthory Gábor szakgyógyszerész, dr. Kisfaludy György, dr. Ozsváth Mária H.C., dr. Csikai Erzsébet H.C., prof. dr. Török Szilveszter H.C., prof. Zhu Zong Xiang, dr. Walkovszky Attila, dr. Molnár Csaba, Baranyi Ágnes, SzabóGyörgy (a bükki füvesember), prof. dr. Gyarmati József, Tálas László, Stepán Tibor, Kovács Imre, Tölgyes László, F. E. Eckard Strohm, Heltmanné dr. Tulok Mária, Sárai Gábor, dr. Bakondi György, Nemesházi Gizella, Molnár Imre, Horváthné Szabó Anna matematikus.”

Körmöczi Péter

Kapcsolatfelvétel: http://kormoczi.oldalunk.hu