Utak a világba, amelyben élni szeretnél

A tudatos életmódnak, kikapcsolódásnak és feltöltődésnek kíván teret adni  az Everness Fesztivál Balatonakarattyán 2015. június 24-28. között. Öt napig tart a tudatosság ünnepe a Balaton partján.  A szervezők egy olyan lehetőséget és teret kívánnak megteremteni, ahol új utakat fedezhetünk fel ahhoz a világhoz, amelyben a hétköznapjainkat is élni szeretnénk.

Everness Fesztivál, Balatonakarattya - 2015. június 24-28.A középpontban a tudatosság, az egészséges életmód, az önmeghaladás és az emberi kapcsolatok állnak.  Számos előadás, műhelyfoglalkozás, mozgás, tánc, zenei program részesei lehetünk, ha ellátogatunk akár egy vagy több napra a fesztiválra.

Tematikus falvakban várnak minket, amelyeket meglátogatva egy-egy területet mélyebben is megismerhetünk, megtapasztalhatunk az ott lévő programok során.  A falvak élén egy-egy személy áll, aki gondoskodik a programokról, a lebonyolításról és a megfelelő atmoszféráról.  Mindenki megtalálja a számára vonzó vagy akár kihívást jelentő előadást, foglalkozást, gyakorlatot.

A csend szent – ezt megtapasztalhatjuk az Elmélyülés Faluban. Meditációkat, csendes foglalkozásokat és a helyszínen utat kínálnak az elvonuláshoz és a belső béke állapotának a megteremtéséhez. Az Öngyógyító Faluban Soma Mamagésa vonultatja fel azokat az egészségmegőrző technikákat, amelyeket ő maga is kipróbált és ajánl a számunkra.   Az Önmeghaladó Faluban az Everness saját előadói jelennek meg.  Az Öko és Tudomány Faluban az előadók segítenek elmélyíteni az ismereteket a bolygónk védelméről.  Az Intimitás Faluban lehetőség nyílik egy mélyebb önismereti ösvényre lépni. 

A MagNet Faluban a programok mellett civil szervezetek jelennek meg. A Bionom Faluban nagy  tisztaságú termékekkel, összetételükkel és használatukkal ismerkedhetünk meg.  A kicsiknek és a szüleiknek a Gyerek Falu kínál foglalkozásokat.  Az Alkotótábor Faluban a felnőttek élhetik ki kreatív energiáikat.

A falvak mindegyikében foglalkoznak testmozgással –a legkülönfélébb táncműfajokba, mozgásformákba, jóga foglalkozásokba és harcművészeti ágakba kóstolhatunk bele.  A zene is fontos része a rendezvénynek, a zenei koncepció a világzene és chill műfajok minden szegletét felöleli.

A családbarát ötnapos Everness Fesztivál  az előző évekhez képest idén még nagyobb területen várja az érdeklődőket.

(X)