Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

ENERGY játék – mindenki nyer vele!

Játsszon velünk: nyerje meg valamelyik értékes termékcsomagunkat alig néhány perc alatt! Jelölje meg a helyes választ az alábbi kérdésekre. Ha mindegyik kérdésre jól válaszol, mindenképpen nyerni fog.

Az ENERGY gyógynövényekből és más természetes alapanyagokból álló különleges készítményeket kínál Önnek egészsége megőrzéséhez vagy szelíd módszerekkel történő helyreállításához. Ezek az étrend-kiegészítők a hagyományos kínai orvoslás több ezer éves tudására, az 5 elem tanára épülnek, nagy tisztaságú alapanyagokból készülnek, és bioinformációkat is tartalmaznak – ezért hatékonyan támogatják a szervezet regenerációját.

Két héten át tartó online játékunkban csak magánszemélyek vehetnek részt. A megfejtések beküldésének határideje: 2019. december 3-a, 24.00. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, a többszörös részvételt rendszerünk kizárja.

Főnyeremény:

20 ezer Ft értékű termékcsomag az egészség megőrzését és heyreállítását segítő ENERGY készítményekből.

További nyeremények:

  • 1 db 10 ezer Ft értékű ENERGY termékcsomag
  • 4 db 5 ezer Ft értékű ENERGY termékcsomag
  • A hibátlan választ beküldő játékosok mindegyike kap egy 1500 Ft értékű kupont, amelyet legalább ekkora összegű termékvásárlás során beválthat, ha előzetesen regisztrál bármelyik ENERGY klubban vagy online az ENERGY weboldalán. Így csatlakozik több ezer egészségtudatos tagunkhoz, akik jelentős árengedménnyel vásárolhatnak egészségvédő termékeinkből. (Aki már korábban regisztrált nálunk, az is részt vehet a játékban, és jogosult a kupon beváltására.)

A kuponok beváltásának határideje: 2019. december 19-e 16 óra.

A teszt kitöltéséhez segítséget talál az ENERGY cég weboldalán, ill. az egyes válaszok linkjeire kattintva (új ablakban nyílik meg).


Név
E-mail cím
Lakcím
Energy Klub regisztrációs szám (ha Ön már klubtag)
Melyik nyugtató, ellazító hatású termékünk tartalmaz liliomfát?
Melyik készítményünkben található meg a legtöbb fajta gyógygomba?
Termékeink közül melyikben van a legtöbb féle antioxidáns?
A Grepofit termékcsalád melyik tagja képes a leggyorsabban felszívódni a
szájnyálkahártyán?
A szépségápolásra szolgáló Visage termékcsalád melyik tagját
használhatjuk természetes eredetű, revitalizáló arcmaszk elkészítéséhez?

Sajnáljuk, a játék befejeződött.