Állatgyógyászat, állattartás, élelem

2007. április 13-14. között Budapesten kerül sor a VI. országos konferenciára, amelyet az Alternatív módszerek az állatgyógyászat, állattartás és élelmiszertermelés területén címmel rendez meg a Magyar Állatorvosi Kamara (MÁOK) Alternatív Állatgyógyászati Tagozata.

Magyar Állatorvosi Kamara (MÁOK) Alternatív Állatgyógyászati TagozataA kétnapos tanácskozáson, amelyen jeles hazai és külföldi előadók számolnak be kutatásaikról és tapasztalataikról, a többi között szó lesz az élelmiszerekben található kémiai maradékanyagokról, a méregtelenítésről mint az alternatív terápia alappilléréről, a fényterápia alapjairól és gyakorlatáról, a kutyák viselkedésproblémáinak alternatív kezelési lehetőségeiről.

További érdekes témák: a hortobágyi madárkórház bemutatása; magnetoterápia a kisállatpraxisban; a homeopátia és az ájurvéda alkalmazása az állatgyógyászatban; a versenysportban alkalmazott fitoterápia; biológiai szennyvíztisztítás; az életenergia és a földsugárzások összefüggése az állatok életében; az állatok bioenergetikai rendszere és annak gyakorlati vonatkozásai; csicsóka, a Kárpát medence csodagumója; a kolosztrum kivonat szerepe az immunrendszer erősítésében.

Nagy örömünkre a rendezvény szervezői és előadói között megtalálható a Natúrsziget portál cikkeinek három szerzője is: dr. Mátray Árpád, a MÁOK Alternatív Tagozatának elnöke, dr. Mészáros Patrícia állatorvos és Stefan Siman okl. állatterapeuta.

További információ a konferenciáról:
csuzandi@t-online.hu vagy mathomeo@vivamail.hu