Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Almásy Zsolt

elektroszmog-földsugárzás

Almásy Zsolt

Kezdetben elektroműszerészként dolgoztam (az elektromosság mindig is nagyon érdekelt), majd később ipari és kórházi élelmezési rendszerek tervezésével foglalkoztam közel 13 évig.

2000 nyarán kislányom betegsége kapcsán ismerkedtem meg a világ egyik legnagyobb, természetes eredetű táplálékkiegészítőket előállító és forgalmazó cégének termékeivel.

Az elkövetkező hat hónapban meggyőződhettem e készítmények egészségünkre gyakorolt rendkívüli hatásairól. Egy kemoterápiával tönkretett vese és máj, valamint kislányom legyengült immunrendszere regenerálódásának, és így gyógyulásnak lehettem szemtanúja. Az orvosok hitetlenül álltak az elért eredmények előtt, hiszen bevallásuk szerint esély sem volt a gyógyulásra. Ez a pár hónap arra késztetett, hogy változtassak eddigi életemen. A különféle gyógynövények, vitaminok és egyéb táplálékkiegészítők egészségünk visszaszerzésében és megőrzésében betöltött rendkívül fontos szerepével ezt követően ismerkedtem meg, de a gyermekkori daganat kialakulásának okát továbbra is homály fedte. Orvosok, szakértők tanácstalanul tárták szét kezüket. A kérdés folyamatosan ott motoszkált gondolataimban. Nagyapám esetében egyértelműnek tűnt a válasz. Napi három csomag cigaretta tüdőrákhoz vezet, de egy magzatban hogyan alakulhat ki két daganat, amikor a szülők egészségesen élnek?

Néhány évvel ezelőtt új házba költöztünk családommal. Kislányom folyamatosan mondta: Apa, itt nincsenek jó energiák, és még napközben sem volt hajlandó bemenni a szobájába. Fél év elteltével csak romlott a helyzet, és különféle egészségi problémákat tapasztaltunk. Több kudarcba fulladt kísérletet követően már a költözésben gondolkoztunk, amikor az egyik kedves ismerősünk, aki radiesztéziával foglalkozott, elhozta a megoldást.

Ezután kezdtem tanulni ezt az ősi múltra visszatekintő tudományt. A földsugárzások mellett különösen felkeltette figyelmemet a rohamosan terjedő elektroszmog problémaköre.

Ma már tudom, hogy valószínűleg mi okozhatta annak idején a kislányomnál kialakult betegséget. Az átlagembereknek sajnos nagyon kevés információjuk van ezen a területen. Tapasztalataim és tudásom megosztásával igyekszem másoknak is a segítségére lenni.

Almásy Zsolt
radiesztéta, biotérenergetikai szakember
a Natura Biotérenergetikai Hálózat tagja

Telefon: 06-30-444-7441
E-mail: almasyzsolt@gmail.com
Weboldal: Földsugárzások, Elektroszmog