Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Csillag Tünde

kártyajóslás , asztrológia, numerológia

Csillag Tünde

Köszöntöm önöket én egy 43-éves háromgyermekes anyuka vagyok.

A végzettségem újságírói-média szak. De valójában az ezotéria az amivel jelen esetben is foglalkozom immár lassan 20 éve.

A rendelkezésemre álló eszközökkel ( Kártya, asztrológia, Számmisztika,) igyekszem a hozzám fordulóknak segítséget nyújtani, kiutat találni egy-egy nehéz élethelyzetből. Semmilyen titulust nem szívesen  használok, mert nem nevezem magam se jósnak, se asztrológusnak, se számmisztikusnak. Úgy vélem, hogy „lámpás vagyok az Úr kezében”,  kártya, az asztrológia, és a számmisztika eszközök a kezemben.

Az a hihetetlen szerencsém, hogy a munkám, a hivatásom és az életfelfogásom teljesen egybeesik. Szeretem az embereket, szeretem a munkámat, és szeretem a kihívásokat.

Célom, hogy terjesszem, átadjam azt a felismerést, miszerint „minden probléma megoldása bennünk van, csak kicsit befelé kell figyelni, és megtaláljuk azt”. Ez a fajta elhivatottság ösztönöz arra, hogy írjak és tanítsak.

 

Hivatásosan 1992-óta foglalkozom az asztrológia, ezotéria , és numerológia egyes ágaival. Mindig csodálattal tölt el, hogy ez a három ezoterikus tan, bár különbözők, mégis mennyire kiegészíti egymást.
Mint minden, ember mi is nagyon sokfélék vagyunk, s a világnak annyi érdekes és értékes mondanivalója van számunkra. Az ezotéria is beletartozik ebbe a színes világunkba, és úgy hiszem, hogy csak gazdagodhatunk az által, ha megismerkedünk a világnak ezzel a látásmódjával is.

Hiszen mindenki számára a gyakorlatban dől el, hogy mennyire érzi ezt hasznosnak, építőnek, inspirálónak a saját maga számára, hogy kitárul-e egy „másik” világ, amely talán egy kicsit különböző de, ha rejtve is, mindig is ott volt a többi tapasztalatunk és ismeretünk mellett.
És végül, de nem utolsó sorban a hozzám fordulók a problémáikkal való foglalkozás révén engem is folytonosan gazdagítanak, tanítanak, hisz nincs két egyforma ember, két teljesen azonos élethelyzet, két ugyanolyan megoldandó sorsfeladat.

Bemutatkozás-  Csillagtündér

Lackó Tünde -  kártyajós, személyiség-, és sorselemző vagyok.
Mint minden ember, mi is nagyon sokfélék vagyunk, s a világnak annyi érdekes és értékes mondanivalója van számunkra. Az ezotéria is beletartozik ebbe a színes világunkba, és úgy hiszem, hogy csak gazdagodhatunk az által, ha megismerkedünk a világnak ezzel a látásmódjával is. Végül úgyis mindenki számára a gyakorlatban dől el, hogy mennyire érzi ezt hasznosnak, építőnek, inspirálónak a saját maga számára, hogy kitárul-e egy „másik” világ, amely talán egy kicsit különböző, de ha rejtve is, mindig is ott volt a többi tapasztalatunk és ismeretünk mellett.
És végül, de nem utolsó sorban, a hozzám fordulók a problémáikkal való foglalkozás révén engem is folytonosan gazdagítanak, tanítanak, hisz nincs két egyforma ember, két teljesen azonos élethelyzet, két ugyanolyan megoldandó sorsfeladat.
A rendelkezésemre álló eszközökkel (asztrológia, számmisztika,) igyekszem a hozzám fordulóknak segítséget nyújtani, kiutat találni egy-egy nehéz élethelyzetből. Ezt a titulust azért használom, mert nem nevezem magam se jósnak, se asztrológusnak, se számmisztikusnak. Úgy vélem, hogy „lámpás vagyok az Úr kezében”,  kártya, az asztrológia, és a számmisztika eszközök a kezemben. Az a hihetetlen szerencsém, hogy a munkám, a hivatásom és az életfelfogásom teljesen egybeesik. Szeretem az embereket, szeretem a munkámat, és szeretem a kihívásokat. Célom, hogy terjesszem, átadjam azt a felismerést, miszerint „minden probléma megoldása bennünk van, csak kicsit befelé kell figyelni, és megtaláljuk azt”. Ez a fajta elhivatottság ösztönöz arra, hogy írjak és tanítsak.

Tisztelettel:    Tünde 

 


Valamint az elemzést mely egy teljes körű kivetéssel egybekötött bárki kérheti. Rövid információt adok a kivetésről, ez mellet bárki felkereshet emailban és részletes elemzéssel kapcsolatosan.

Tisztelettel:    Tünde