Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Csűrösné dr. Hajda Veronika

gyógyszerész, természetgyógyász

Csűrösné dr. Hajda Veronika

Lelkes gyógyszerészként kezdtem a pályámat, és sokáig így is tevékenykedtem. A 80-as évek vége felé találkoztam a holisztikus szemléletű gyógyítással és az un. alternatív terápiákkal. Igen nagy hatással volt rám, és teljességgel megváltoztatta szemléletmódomat. Rátaláltam, megszerettem a homeopátiát és elkezdtem tanulni. A klasszikus és a klinikai iskolát egyaránt végigjártam. Megnyílt előttem egy új világ, mind szemléletben, mind lehetőségekben.

Igyekeztem végig megőrizni a józan mérlegelést, elfogadva minden létező gyógymód létező határait. Négy éve csatlakoztam a BioLabor hálózathoz, ahol biofizikai (magyar fejlesztés) kezelések során a szervezet öngyógyító folyamatait segítjük. Számomra nagyon fontos, hogy nincsenek mellékhatások, a tudománynak köszönhetően megoldást jelent gyógyszermentes programok végzésére, ill. a gyógyszeres kezelések hatékonyságának növelésére, a mellékhatások tompítására. Közben elvégeztem a természetgyógyász képzést. Fitoterápiára szakosodtam.

A Magyar Rákellenes Ligánál régóta önkéntesként próbálok segíteni. Ezeket az ismereteket és lehetőségeket használom, remélve, hogy a holisztikus szemlélet és a különböző terápiák helyes kombinálása egyre elterjedtebb és elfogadottabb lesz a gyógyítók között.

Rendelő: Budapest, II. Gyergyó u. 4/a.
Telefon: 36-30-999-9947
E-mail: hajdaveronika@gmail.com
Web: www.biolabor.hu

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.