Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Dobiné Olasz-Papp Nóra

Baba-mama kapcsolati tanácsadó

Dobiné Olasz-Papp Nóra

Személyközpontú tanácsadó és anya-magzat kapcsolatanalitikus, Válaszkész Szülők Egyesülete elnöke és nem utolsósorban édesanya vagyok.


A segítő hivatás iránt érzett vágy gyermekkoromtól kísér.


Tanácsadóként igyekszem minél közelebbről megismertetni a szülőkkel a kötődő, válaszkész nevelés elemeit. Rendkívül fontosnak érzem az indulás első lépéseit családként, az újszülött fogadását, természetes igényei felismerését, a szülői szerep megismerését, nehézségeit, elfogadását.

Egy baba érkezése fenekestül felforgatja az egész családot, rengeteg kérdés felmerül. Bizonytalanságok a gondoskodás mikéntjében: szoptatás, altatás, a baba igényei, szülő igényei, stb. Ezekben a bizonytalan időszakokban igyekszem megerősíteni az anyai ösztönöket és a megfelelő információhoz juttatni a szülőket.

 

Folyamatos továbbképzésekkel, saját személyiségem fejlesztésével a tudásom legjavát adom, fő kulcsszavaim-a személyközpontú pszichoterápiák nyomán- a feltétel nélküli pozitív elfogadás, hitelesség és empátia.


Szeretettel várom a kérdéseket!


Részletes információ: http://valaszkeszszulok.hu/