Kedves Látogatóink! Finanszírozási nehézségeink szponzor híján – 15 éves működés után – bennünket is arra kényszerítenek, hogy fogjuk vissza a tempót. Ezért már nem közlünk új cikkeket, de továbbra is elérhetők a keresőink, a holdnaptár, a kínai horoszkóp és a másfél évtized alatt megjelent írásaink.
Reméljük, hogy hamarosan lesz olyan üzleti partnerünk, aki akár tulajdonosként, akár üzemeltetőként lát fantáziát a Natúrszigetben, és kész tovább működtetni, fejleszteni az oldalunkat.
Továbbra is vigyázzanak magukra és szeretteikre!

Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Dr. Kopócsi Andrea

homeopata állatorvos, humán fizikai és lelki terapeuta (transzperszonális pszichológia)

Dr. Kopócsi Andrea

Dr. Kopócsi Andrea vagyok. 1988-ban szereztem diplomát az Állatorvos-tudományi Egyetemen. Az állatok gyógyításában mindig is fontos volt számomra, hogy lehetőleg kíméletes módon segítsem a pácienseket egészségük helyreállításában. Ehhez kínál hatékony megoldásokat a homeopátia, mellyel 1995-ben kezdtem foglalkozni, majd 1999-ben letettem a nemzetközi homeopátiás (IAVH – Nemzetközi Homeopata Állatorvosi Szövetség) szakvizsgát. Azóta praxisomban rendszeresen alkalmazom e szelíd gyógymódot, melyet ma már egyre több állattartó igényel.

A homeopátiás gyógymódok és az egyéb természetgyógyászati módszerek jól kiegészítik és segítik egymás hatásosságát; ezért indokolt esetben többféle módszert együttesen is alkalmazok a siker elérése érdekében. Így pl. a Bach-virágterápiát, az ájurvédát, a fényterápiát, a gyógynövény-terápiát, az akupresszúrát és minden esetben javaslom a természetes táplálkozási módra való áttérést.

Állatorvosi tevékenységemmel párhuzamosan transzperszonális pszichológiát tanultam, és a megszerzett tudásomat emberek lelki segítésére használom, illetve a kedvencként tartott állatok viselkedészavarait és/vagy fizikálisan megjelenő betegségeit is kezelem a gazdikon keresztül, ugyanis nagyon sok esetben fedezhető fel, hogy az állatoknál jelentkező fenti problémák energetikai síkon a gazditól eredeztethetők!
Szeretettel várom kérdéseiket.

Rendelés
1048 Budapest, Megyeri út 218.
www.kimintvet.hu

Bejelentkezés
Telefon: (20) 928-4425
E-mail: andrea@kimintvet.hu