Tanácsadóink

Szakorvosainktól, természetgyógyászainktól és a helyes életmóddal foglalkozó szakembereinktől kérhet itt tanácsot, ehhez az alábbi listából kiválaszthatja az Önnek megfelelő szakembert. Tanácsadóink vállalják, hogy néhány napon belül válaszolnak kérdésére, amelyről – a válaszadás tényéről – Ön e-mailben értesítést fog kapni.

Amennyiben Ön privát úton szeretne választ kapni a kérdésére javasoljuk, hogy a tanácsadónk bemutatkozó oldalán található valamelyik személyes elérhetőségén keresse meg Őt. Természetesen az üzenetváltás nem pótolhatja a személyes orvosi konzultációt, ezért ha sürgős problémája van, feltétlenül forduljon orvoshoz.

E szolgáltatásunk igénybevételével Ön egyszersmind felhatalmazza a Natúrsziget portált arra, hogy – személyiségi jogainak tiszteletben tartása, nevének és elérhetőségének bizalmas kezelése mellett – a portálon név nélkül idézzen az Ön kérdéséből, illetve tanácsadónk arra adott válaszából.

Dr. Sebő Zsuzsanna

homeopata, gyermekgyó­gyász, mentőorvos

Dr. Sebő Zsuzsanna

Sebő Zsuzsanna vagyok, sok éve gyermekgyógyászként dolgozom. Több mint egy évtizeddel ezelőtt, munkám kapcsán találkoztam egy kisgyermekkel, akit véglegesen meggyógyítani legnagyobb igyekezetem ellenére sem tudtam – de nemcsak én, más kolléga sem. Édesanyja azt kérdezte tőlem, mit szólnék, ha megpróbálná elvinni egy homeopata orvoshoz. Bár nem ismertem ezt a gyógymódot, nyitott lelkületű lévén, egyetértettem. Így kezdődött. Azóta ez a kisgyermek meggyógyult, jómagam pedig megismertem és alkalmazom ezt a csodálatos gyógymódot – mind a körzeti orvosi munkám során gyermekeknél, mind a magánrendelésemen a csecsemőktől a nagyszülőkig.

Gyermekgyógyászati és mentőorvosi szakvizsgáim után 1999-ben letettem a C. E. D. H. homeopátiás vizsgát, és 2000-ben a Budapesti Orvostudományi Egyetemen ugyancsak sikeresen vizsgáztam homeopátiából.

Számomra nagyon fontos a homeopátia népszerűsítése és tanítása a laikusok körében is, ezért rendszeresen tartok előadásokat tanfolyamokon, védőnőknek, civileknek. A homeopátiás témájú újságcikkek írása ugyancsak régi hobbim. Külön örömömre szolgál, hogy a Natúrsziget portál felkarolta a homeopátiás klubok létrejöttének ügyét, és hogy ebben a munkában részt vehetek.

Magánrendelésem: Budapest III. kerület

Bejelentkezés: reggel 7-8 óra között  a (30) 922-9309 telefonon.
Ugyanitt lehet érdeklődni a laikusok számára tartandó homeopátiás tanfolyamokról.

Az alábbiakban pedig ismerjék meg asszisztensemet, aki a napi közös munka mellett a Natúrszigeten is segít megválaszolni az érdeklődők kérdéseit:

Ivánkay Márta (asszisztens)
természetgyógyász, fülakupunkturás addiktológus, Németországban a Samuel Hahnemann Intézetben vizsgázott homeopata, a Német Klasszikus Homeopátia Szövetség tagja

Eredeti foglalkozásom biológiatanár. 15 évig éltem Németországban, és akkor kezdtem először foglalkozni a homepátiával, amikor kisfiamat 16 éve, a születése után többször is antibiotikumokkal kellet kezelni, és alternatív lehetőségek után kutattam. Először kismamáknak, laikusoknak szóló tanfolyamokat látogattam, míg aztán eldöntöttem, hogy professzionálisan is képzem magam. Először az oberurseli Institut für Homeopatie tanfolyamain vettem részt, majd az egyik legismertebb német iskola, a Samuel Hahnemann Intézet diplomáját szereztem meg klasszikus homeopátiából hároméves képzés után, 2004-ben. A Német Klasszikus Homeopátia Szövetség aktív tagjaként ma is rendszeresen járok a továbbképzésekre. 2008-ban az ETI-ben természetgyógyász szakképesítést szereztem, amit 2009-ben fülakupunktúrás addiktológus vizsgával egészítettem ki. Dr. Sebő Zsuzsanna homeopatával ez év közepétől dolgozunk együtt.